Ένας άντρας έχασε την βέρα του στο χωράφι… τρία χρόνια μετά δείτε που την βρήκε!


Ένας άντρας έχασε την βέρα του στο χωράφι… τρία χρόνια μετά δείτε που την βρήκε!

Η φύση έκανε το θαύμα της!


Ένας 82χρονος άντρας έχασε την βέρα του στο χωράφι, ενώ έσκαβε κοντά στο σπίτι του στην Γερμανία. Δεν μπορούσε να την βρει με τίποτα και δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί αυτό που συνέβη τρία χρόνια μετά!

Δείτε και αυτό: Σίγουρα δεν το ξέρατε αυτό! Ποιός είναι ο λόγος για τον οποίο φοράμε τη βέρα του γάμου στο τέταρτο δάκτυλο;

Η μητέρα φύση αποφάσισε να του την δώσει πίσω με τον πιο περίεργο τρόπο. Μια μέρα ενώ έλεγχε τα καρότα του ήρθε αντιμέτωπος με το εν λόγω θέαμα. Βρήκε την βέρα του σφηνωμένη σε ένα από αυτά! Το καρότο είχε αναπτυχθεί γύρω από την βέρα και ήρθε στην επιφάνεια έτσι ώστε να βρεθεί ξανά με τον ιδιοκτήτη της.

βέρα καρότοβέρα καρότο

Η συγχωρεμένη η γυναίκα του πάντα πίστευε ότι θα την έβρισκε και τελικά έγινε το θαύμα εξ’ουρανού!

Πέταξε την «καταραμένη» βέρα του στην λίμνη – Αυτό που ακολούθησε είναι πέρα από κάθε φαντασία (video)

Πέταξε την «καταραμένη» βέρα του στην λίμνη! Αυτό που ακολούθησε είναι πέρα από κάθε φαντασία! Μια ιστορία που θα σας ανατριχιάσει μια σχέση που δεν πήγε τόσο καλά. Ποιός είναι ο λόγος για τον οποίο φοράμε τη βέρα του γάμου στο τέταρτο δάκτυλο;

Ένας αποτυχημένος γάμος, ένα διαζύγιο και μια «καταραμένη» βέρα έχουν εξάψει τη φαντασία πολλών Αμερικανών τις τελευταίες ημέρες αφού η ιστορία που περιγράφει ο ιδιοκτήτης της προκαλεί ανατριχίλα.

Όπως εξηγεί στην βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun» ο κάτοχος της βέρας όσα χρόνια την φορούσε – κατά την διάρκεια του γάμου του – την θεωρούσε για έναν περίεργο λόγο τον οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει την πηγή του κακού για πολλά από τα δεινά τα οποία του είχαν συμβεί. Ωστόσο η γυναίκα του δεν τον άφηνε να την βγάλει.

Γάμος βέρα λίμνη

Έτσι όταν χώρισε αποφάσισε να την ξεφορτωθεί και να μην την ξαναδεί μπροστά του. Ο προληπτικός σύζυγος λοιπόν, που σημειωτέων έχει ως χόμπι το ψάρεμα, σκέφτηκε να δέσει στις αρχές Μαΐου την «καταραμένη» βέρα στην ουρά ενός ψαριού και να την ρίξει στην λίμνη Μίτσιγκαν.

Ενώ λοιπόν πίστευε ότι όλα είχαν τελειώσει και η πηγή του κακού – που κουβαλούσε τόσα χρόνια στο χέρι του – βρισκόταν στον βυθό της λίμνης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. Αυτό που άκουγε από την άλλη άκρη της γραμμής τον άφησε άναυδο. Ένας ψαράς, ο Τζον Πέναρ, τον ενημέρωνε ότι είχε πιάσει μια πέστροφα στην ουρά της οποίας ήταν δεμένη η βέρα του!

Δείτε το βίντεο:

Γνωρίζατε ποια είναι τα 3 περίεργα πράγματα για τα κουφέτα;

Ετοιμάζετε τον γάμο σας ή την βάφτιση του παιδιού σας και θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τα κουφέτα; Ποια είναι τα τρία περίεργα πράγματα που δεν ξέρατε μέχρι τώρα! Πολλοί λίγοι τα γνωρίζουν! Γιατί παλιά οι γάμοι κρατούσαν περισσότερα χρόνια;

Λοιπόν, κάτι που ξεχνάνε να μας πουν όταν αγοράζουμε έτοιμες μπομπονιέρες, και είναι ίσως το πιο σημαντικό, είναι πού τοποθετούμε τις μπομπονιέρες μέχρι την ημέρα του γάμου.

Πολλοί ρωτάνε «πότε πρέπει να αγοράσω τα υλικά;», «πόσο πριν την ημέρα του γάμου/βάπτισης πρέπει να τις έχω έτοιμες;» και «που θα τις έχω για να διατηρηθούν τα κουφέτα και να μη χαλάσουν;»

Γάμος

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, ο φόβος για τα «λιωμένα» κουφέτα είναι μεγάλος. Σας βεβαιώνουμε όμως ότι δε θα πρέπει να ανησυχείτε, γιατί σας έχουμε όλες τις απαντήσεις!

Όταν επιλέγουμε τα κουφέτα κοιτάμε την Ποιότητα (πρέπει να μας αρέσουν!), την Ημερομηνία Λήξης (πρέπει να είναι φρέσκα!) και την Τιμή (πρέπει να είναι οικονομικά!).

Ο χρόνος, λοιπόν, που παραμένουν φρέσκα από την ημερομηνία παραγωγής μέχρι και την ημερομηνία λήξης των κουφέτων κυμαίνεται από 12 έως 15 μήνες. Προσοχή, αυτό δε σημαίνει ότι εάν λήγουν σε λίγους μήνες δεν είναι φρέσκα! Παρόλα αυτά, εμείς συστήνουμε να προσέχετε πάντοτε τις αναγραφόμενες ημερομηνίες παραγωγής-λήξης των κουφέτων.

Συνεπώς, ακόμη και 2 με 3 μήνες πριν από την τελετή του γάμου ή της βάπτισης, μπορείτε να προμηθευτείτε τις γεύσεις και τις ποσότητες που επιθυμείτε!

Εφόσον οι μπομπονιέρες μας είναι έτοιμες, τις τοποθετούμε μέσα σε καλάθια προφυλαγμένα, σε σκιερό και δροσερό μέρος.

Γάμος

Προσοχή μεγάλη, δεν τις τοποθετούμε για κανένα λόγο μέσα σε ψυγείο! Νομίζοντας ότι έτσι θα συντηρηθούν, πολύς κόσμος έχει κάνει το λάθος να τα βάλει στο ψυγείο. Με αυτό τον τρόπο όμως, τα κουφέτα παγώνουν και με το που θα βγουν από το ψυγείο θα αρχίσει η ζάχαρη που καλύπτει το κουφέτο να λιώνει, επιτυγχάνοντας το αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο, αφού μέχρι να φτάσουν στην εκκλησία, θα έχουν λιώσει! Οπότε μεγάλη προσοχή ΟΧΙ στο ΨΥΓΕΙΟ!

Η ιδανική θερμοκρασία για να συντηρήσετε τα κουφέτα είναι μεταξύ 18 και 24 βαθμών Κελσίου (18o C – 24o C) με ανώτατη θερμοκρασία τους 25o C και το μέγιστο ποσοστό υγρασίας δεν πρέπει να ξεπερνά το 60% (Humidity maximum 60%)

https://www.athensmagazine.gr/article/weird/435030-enas-antras-exase-thn-bera-toy-sto-xwrafi-tria-xronia-meta-deite-poy-thn-brhke