Home Greek News Τούρκοι χάκερ έριξαν ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες!!! ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΠ!!!

Τούρκοι χάκερ έριξαν ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες!!! ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΠ!!!

by _
0 comment 115 views

Τούρκοι χάκερ έριξαν ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΠ!!!


Newsroom

Η ομάδα Τούρκων χάκερ «Anka Neferler» ανέλαβε την ευθύνη για τις κυβερνοεπιθέσεις που σημειώθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης σε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες, όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προβλήματα προσβασιμότητας παρουσιάζουν οι ιστοσελίδες της Βουλής, του Υπουργείου Εξωτερικών αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Προβλήματα, εξάλλου, παρουσιάζονται και σε άλλους ιστότοπους, όπως του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Οι επιθέσεις αυτές σημειώθηκαν ένα εικοσιτετράωρο μετά το ταξίδι – εξπρές στην Αθήνα του Λίβυου στρατάρχη, Χαλίφα Χαφτάρ, τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την απάντηση του Χαφτάρ.

82338549 172884054062612 1438370825009889280 n


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr