Home Greek News Στην Αθήνα ο Χαφτάρ – Συναντήθηκε με Δένδια

Στην Αθήνα ο Χαφτάρ – Συναντήθηκε με Δένδια

by _
0 comment 136 views

Στην Αθήνα ο Χαφτάρ – Συναντήθηκε με Δένδια

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης

Τρεις ημέρες πριν από τη Διάσκεψη του Βερολίνου και υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας έφτασε ο Λίβυος στρατάρχης στην πρωτεύουσα – Φρουρείται από ΕΚΑΜ και Αντιτρομοκρατική – Είχε ιδιωτική συνάντηση με τον Νίκο Δένδια, ο οποίος θα τον υποδεχθεί την Παρασκευή στις 10:30 στο υπουργείο Εξωτερικών – Το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή – Διπλωματική ρελάνς της Ελλάδας για τη μη πρόσκληση στο Βερολίνο

Στην Αθήνα προσγειώθηκε στις 19:50 το αεροσκάφος που μετέφερε στην Αθήνα, υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, τον ισχυρό άνδρα της ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ. Η έλευση του Χαφτάρ στην Αθήνα έγινε μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν την διεθνή Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, από την οποία έχουν αποκλειστεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος.

Ο στρατάρχης Χαφτάρ, ο οποίος αναμένεται να λάβει μέρος στη Διάσκεψη του Βερολίνου, έφτασε στην Αθήνα υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, ενώ η έλευσή του στην πρωτεύουσα δεν ανακοινώθηκε, για λόγους ασφαλείας.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr