Home Greek News Ο ΓΑΠ δεχόταν τις απαιτήσεις της τρόικας για να καλύψει τα 500 εκ. ευρώ της μητέρας του

Ο ΓΑΠ δεχόταν τις απαιτήσεις της τρόικας για να καλύψει τα 500 εκ. ευρώ της μητέρας του

by _
0 comment 113 views

Ο ΓΑΠ δεχόταν τις απαιτήσεις της τρόικας για να καλύψει τα 500 εκ. ευρώ της μητέρας του


ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»:

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η κα….ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ «ΑΘΩΩΣΗ» ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!!! Η «ΚΥΡΙΑ» ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ…ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΠ, ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ ΧΟΝΤΡΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΤΛ, ΚΑΙ ΤΑ 550 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ…ΚΛΑΜΣΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ Himara.gr


Ο Σαρκοζί εκβίασε τον Παπανδρέου να δεχθεί τις παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας στην Ελλάδα, καθώς η μητέρα του βρισκόταν να έχει 500 εκατομμύρια Ευρώ στην τράπεζα HSBC, – λέει ο Falciani σε βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Συγκεκριμένα, ο Herve Falciani, ο άνθρωπος που αποκάλυψε πρώτος το σκάνδαλο με την ελβετική τράπεζα HSBC, όπου πολλοί πλούσιοι έκρυβαν τις καταθέσεις τους, αναφέρει ότι σύντομα θα αποκαλύψει και άλλο σκάνδαλο.

Το θέμα δεν τελειώνει εδώ”,- λέει ο Falciani.

Ο Falciani αποκάλυψε ότι, η Ελλάδα αποδέχθηκε να δεχθεί τις ασφυκτικές πιέσεις για τα μέτρα τις Τρόικα, μέσου εκβιασμού”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί που οδηγούσε τις συνομιλίες της Τρόικας με την Ελλάδα, ήταν ενημερωμένος και είχε στα χέρια του έναν κατάλογο με ονόματα από το σκάνδαλο της ελβετικής τράπεζας, HSBC.

Σε αυτόν τον κατάλογο βρισκόταν σημαντικά ονόματα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του Έλληνα πρωθυπουργού, Γιώργο Παπανδρέου.

Το γεγονός αυτό χρησιμοποίησε ο Σαρκοζί και ανάγκαζε τον Γιώργο Παπανδρέου να δεχθεί τις απαιτήσεις Τρόικα στην Ελλάδα.

Ο Παπανδρέου έκανε ό,τι έκανε, ως αντάλλαγμα για τη σιωπή Σαρκοζί για το ποσό των χρημάτων που είχε η μητέρα του στην τράπεζα HSBC, – αναφέρει.


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr