Home Greek News Πρ. Πράκτωρ της CIA: Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ & το Ισραήλ πίσω σπό την κατάρριψη της Ουκρανικής πτήσης PS752 Δυτική. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

Πρ. Πράκτωρ της CIA: Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ & το Ισραήλ πίσω σπό την κατάρριψη της Ουκρανικής πτήσης PS752 Δυτική. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

by _
0 comment 369 views

Πρ. Πράκτωρ της CIA Robert Steele: Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ & το Ισραήλ πίσω σπό την κατάρριψη της Ουκρανικής πτήσης PS752 Δυτική. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ με απώτερο σκοπό να πάει τώρα η Αμερική σε πόλεμο με το…ΙΡΑΝ…!!!


Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Ουκρανική πτήση PS752: Μια Δυτική ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ…!!!

Απομακρυσμένη αεροπειρατεία /Απενεργοποίηση αναμεταδότη για την ενεργοποίηση δύο πυραύλων Tor-M1 


Διαβάστε το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο «Ο Σολεϊμάνι παρεδόθη στον Τράμπ για τη σφαγή από τους…ΡΟΥΧΑΝΙ & ΣΑΡΙΦ που είναι και με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;!!!» που δημοσιεύθηκε και στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!) με τίτλο «Πίσω από την εκτέλεση Σουλεϊμάνι ο…ΡΟΤΣΙΛΝΤ»!


-του Robert David Steele – 14 Ιαν. 2020 / Εδημοσιεύθη αρχικώς στο Veterans.Today.com

Επιμέλεια/σχόλια/μετάφρασις του Ιωάννου Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) / 14 Ιαν. 2020 / 18:30 (‘Ωρα Λος ‘Αντζελες)


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Πέρσι, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σας είχαμε δημοσιεύσει ένα πάρα πολύ δυνατό και αποκαλυπτικό άρθρο με τίτλο «Πρ. πράκτωρ της CIA: ΣΤΗΜΕΝΗ η πυρκαγιά του Ναού της Παναγίας των Παρισίων. Στο κόλπο ο Μακρόν κι ο Πάπας!» σχετικά με όλα τα…ΣΤΗΜΕΝΑ 100 τοις 1οο «τρομοκατικά χτυπήματα» που «πυροβολισμούς» που έχουν λάβει χώρα στον κόσμο μας εδώ και χρόνια. Τόσο αυτό το άρθρο όσο και αρκετά άλλα άρθρα μας, για το ίδιο θέμα, τα έχει αναδημοσιεύσει κι η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» γιατί είναι μια σπάνια φωνή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ανάμεσα σε όλα απατηλά και ελεγχόμενα από την δυστική προπαγάνδα ελληνικά ΜΜΕ!

Το άρθρο αυτό είχε να κάνει με τις φοβερές αποκαλύψεις του πρώην πράκτορος της CIA Robert David Steele (Ρόμπερτ Στήλ), ο οποίος τότε, όπως και εδώ και χρόνια τώρα, αποκάλυψε, και συνεχίζει να αποκαλύπτει, τα βρωμερά, νεοταξικά σχέδια της Δύσεως για την προώθηση της Νέας Τάξης Πράγμάτων, μέσα από όλα αυτά τα ΨΕΥΤΙΚΑ «χτυπήματα» που γίνονται ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ -«όλως περιέργως»- τα τελευταία 20 χρόνια περίπου. ΑΥΤΟΣ, ένας ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ CIA, ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!

Και τι είχαμε γράψει τότε (πριν 9 μήνες) για τον Steele…

Το πρόσφατο άρθρο του πρώην μεγάλου πράκτορος της CIA Robert David Steele (Ρόμπερτ Στήλ) στο μεγάλο σάιτ μυστικών πληροφορών (που αποτελείται ολο από Αμερικανούς πατριώτες, αντινεοταξίτες και όχι μόνο) VeteransToday.com, για την μεγάλη πυρκαγιά του Ναού της Παναγιάς των Παρισίων, αποκαλύπτει όλες τις…ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ αυτής της τεράστιας τραγωδίας. Ο αρχισυντάσκτης του μεγάλου σάιτ VeteransToday.com, ο κ Γκρόνταν Ντάφ (Gordon Duff, πατήστε εδώ για περισσότερα), ο οποίος εργάζεται στον τομέα των μυστικών πληροφοριών εδώ και 40+ χρόνια και συμβουλεύει ολόκληρες κυβερνήσεις για θέματα εθνικής ασφάλειας, μυστικών πληροφοριών και όχι μόνο, είναι φίλος και συνεργάτης του δικού μας σάιτ, «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ»! Ο Γκόρντον είναι διαπιστευμένος διπλωμάτης και είναι γενικά αποδεκτός ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των μυστικών πληροφοριών παγκοσμίως. Τυχάνει επίσης μεγάλος ανταγωνιστής του μεγάλου δημοσιογράφου από το Τέξας Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones) και είναι ΠΙΟ δυνατός και αποκαλυπτικός από αυτόν!

Γι αυτό επιλέξαμε το ακόλουθο άρθρο του κ Ρόμπερτ Στήλ, γιατί είναι κι αυτός συνεργάτης του κ Γκόρνταν Ντάφ κι οι πληροφορίες του ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ!

Διαβάστε τώρα τι έγραψε ο Στήλ στο VeteransToday.com για τη φωτιά στο Παρίσι…!!!…

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> Πρ. πράκτωρ της CIA: ΣΤΗΜΕΝΗ η πυρκαγιά του Ναού της Παναγίας των Παρισίων. Στο κόλπο ο Μακρόν κι ο Πάπας!

Πάμε τώρα στις ακόλουθες αποκαλύψεις, πάλι του κου Robert David Steele, για την κατάρριψη της ουκρανική πτήσης PS752…


Εγώ διαχειρίστηκα μια στημένη επίθεση (false flag attack, επίθεση ψεύτικης σημαίας) για την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) και έγραψα το 1994 την αρχική προειδοποιητική επιστολή προς τον Λευκό Οίκο σχετικά με την ευπάθεια όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων των ΗΠΑ.

Έκτοτε δημοσίευσα ένα βιβλίο με τίτλο «Ψεύτικες Επιθέσεις: Το Εργαλείο του Βαθέος Κράτους» (“False Flag Attacks: A Tool of the Deep State”) και πολλά άρθρα και κεφάλαια βιβλίων σχετικά με τις πολλές στημένες επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και τη συνεχιζόμενη ευπάθεια όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών της Boeing που είναι σχεδισσμένα να επιτρέψουν την απομακρυσμένη αεροπειρατεία των Η.Π.Α. και των Ισραηλινών, η οποία μπορεί, πέραν της αφαίρεσης ελέγχου από τους πιλότους, να απενεργοποιήσει επίσης το ραδιόφωνο και τον αναμεταδότη!

Πιστεύω ότι αυτό το γεγονός ήταν ένα στημένο γεγονός που αποσκοπούσε στο να απαξιώσει τον Ανώτατο ηγέτη του Σώματος της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς (IRGC), Σουλεϊμανί, επιδιώκοντας ταυτόχρονα να οδηγήσει μια σφήνα μεταξύ του Ιράν και της Ουκρανίας, η οποία κεντρική εις το παγκόσμιον κύκλωμα λαθρεμπορίου πυρηνικών όπλων -που κυριαρχεί στις ΗΠΑ- ούσα. Αυτό το κύκλωμα το προήγαν και προστάτευν —σε αντάλλαγμα δωδεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε δωροδοκίες– ο Ομπάμα, ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

Εδώ είναι αυτό που νομίζω ότι συνέβη, και βγάζω και το καπέλο μου στον κο Ian Greenhalgh του Veteran’s Today (VeteransToday.com) για τα δικά του άρθρα για το ίδιο θέμα [(με τίτλους “Αποκλειστικό: Η κατάρριψη της PS752 στην προσπάθεια αλλαγής καθεστώτος” (“Exclusive: PS752 Shot Down In Regime Change Attempt”) και “Ψάχνοντας βαθύτερα στην πτήση PS752” (“Delving Deeper into PS752”)] για και τα δύο ήταν δύo χρήσιμα για κατευθύνω εδώ τις σκέψεις μου.

01 – Ο έλεγχου του αεροσκάφους της Boeing (σχεδιασμένο για να απαχθεί από τις αμερικανικές ή ισραηλινές κυβερνήσεις ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένου από δορυφόρο – ένα κοντινό αεροσκάφος δεν είναι απαραίτητον) ανελήφθη απομακρυσμένα. Τόσο το σύστημα επικοινωνιών όσο και ο αναμεταδότης απενεργοποιήθηκαν. Το αν οι πιλότοι είχαν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τον έλεγχο ή όχι, το αεροσκάφος γύρισε πίσω αναμφισβήτητα προς το αεροδρόμιο από το οποίο απογειώθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα.

02 – Επειδή ο αναμεταδότης ήταν απενεργοποιημένος, το αεροσκάφος, μοναδικά μεταξύ των πολλών πτήσεων που πλησίαζαν, αναγνωρίστηκε από την ολοκληρωμένη μονάδα μεταφοράς, εκτόξευσης και ραντάρ Tor-M1 ως εχθρική. Εάν το πλήρωμα έκανε ένα διάλειμμα και είχε θέσει τη μονάδα σε “auto”, τότε το σύστημα θα είχε εκτοξεύσει ένα βλήμα μόλις το “εχθρικό” αεροσκάφος ήταν στο βεληνεκές, ασε που εκινείτο πολύ αργά, ήταν σε μια γνωστή διεθνή εμπορική τροχιά και δεν αναφέρθηκαν εισερχόμενα βλήματα από το ιρανικό σύστημα ραντάρ παρακολούθησης με όραση μεγαλύτερης εμβέλειας.

Υπάρχουν αναφορές από το IRGC ότι το προσωπικό «εμπλοκών» («jamming») επικοινωνίων ήταν έμπειρο, έτσι αυτό θα μπορούσε να ήταν σκόπιμο, να εξαλείψει την πρόσβαση σε αντιφατικές πληροφορίες. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι το πλήρωμα ήταν σε επιφυλακτική και παρακολουθούσε τις οθόνες τους, επειδή δεν υπάρχει πιθανή σύγχυση μεταξύ ενός πολύ υψηλής ταχύτητας και υψηλής γωνίας εισερχόμενου πυραύλου κρούς και ενός πολύ αργής ταχύτηας και χαμηλής γωνίας εμπορικού αεροσκάφους που «σκοντάφτει» πίσω στο σημείο προέλευσης του.

Rescue workers carry the body of a victim of a Ukrainian plane crash in Shahedshahr, southwest of the capital Tehran, Iran, Wednesday, Jan. 8, 2020. A Ukrainian passenger jet carrying 176 people crashed on Wednesday, just minutes after taking off from the Iranian capital’s main airport, turning farmland on the outskirts of Tehran into fields of flaming debris and killing all on board. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)

03- Δύο βλήματα φαίνεται να έχουν εκτοξευφθεί, όχι ένα. Το πρώτο χτύπησε μία από τις δύο μηχανές. Ένα παρόμοιο αεροσκάφος είχε προσγειωθεί με επιτυχία μία φορά, στη Βαγδάτη, μετά από ακριβώς το ίδιο ατύχημα. Ένα δεύτερο πυραύλων εξτοξεύφθη, ίσως και αυτομάτως (εάν το πλήρωμα κάπνιζε όλα αυτά θα είχαν συμβεί σε 8 έως δέκα δευτερόλεπτα προτού μπορέσουν να σπεύσουν πίσω στις θέσεις τους για να κλείσουν το σύστημα) και ήταν αυτό που κατέρριψε το αεροσκάφος. Το Tor-M1 έχει οκτώ πυραύλους. Αν στύστημα ήταν στο «αυτόματο», και το πλήρωμα βρισκόταν εκτός του οχήματος, αυτό αυτό θα είχει γίνει πριν συνειδητοποιήσουν καν τι συνέβαινε.

04- Εναλλακτικά, το αεροσκάφος θα μπορούσε να είχε οδηγηθεί στο έδαφος μέσω απομακρυσμένης πλοήγησης. Κανονικά, τα αεροσκάφη με πλήρη φορτία καυσίμων δεν προσγειώνονται, περιστρέφονται γύρω από το αεροδρόμιο για τέσσερεις ώρες περίπου για να κάψουν αρκετά καύσιμα για να είναι αρκετά ελαφρά ώστε να προσγειωθούν χωρίς επιπλέον κίνδυνο.

Σχόλιο Ελληνικών Νέω Τώρα» – Διαβάσατε ΣΗΜΕΡΑ τι συνέβηκε κοντά σε μας εδώ στο Λος Άντζελές στο μεγάλο αεροδρόμιο του Λος Άντζλες που αναφέρθηκε και από τον Ελληνικό τύπο;;; Διαβάστε τώρα εν τάχει το άρθρο του CNN Greece με τίτλο «Λος Άντζελες: Αεροπλάνο έριξε καύσιμα πάνω από σχολείο – Δεκάδες τραυματίες» που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ το παραπάνω σημείον 4ον του κου Robert Steele!!!…

Συναγερμός σήμανε στο Λος Άντζελες, όπου 17 παιδιά και έξι ενήλικες τραυματίστηκαν, όταν ένα αεροπλάνο που επέστρεφε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες έριξε καύσιμα πάνω από ένα δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το αεροπλάνο αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε υποχρεωτική ρίψη καυσίμων.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες και ασθενοφόρα προκειμένου να περιθάλψουν τους τραυματίες, αφού πολλά παιδιά του σχολείου παραπονέθηκαν για ερεθισμούς στο δέρμα και επιβλαβείς αναθυμιάσεις.

Το σχολείο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 22 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της πολιτείας επιβεβαίωσε ότι η ουσία που έπεσε από το αεροπλάνο ήταν καύσιμη ύλη.

Η πτήση της Delta Airlines, που είχε προορισμό τη Σανγκάη, προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες από όπου είχε ξεκινήσει, δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/204049/los-antzeles-aeroplano-erixe-kaysima-pano-apo-sxoleio-dekades-traymaties

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!

Συνεχίζουμε…

Είναι σαφές για μένα ότι η πρόωρη αποδοχή του IRGC (Σώματος της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς) για “ανθρώπινο λάθος” είναι μια καλή καλοπροαίρετη αλλά λανθασμένη προσπάθεια, για να είμαι ειλικρινής. Όλες οι δυνατότητες θα έπρεπε να είχαν εξεταστεί πριν γίνει αυτή η παραδοχή και θα έπρεπε να είχε γίνει μια βαθύτερη ματιά στο συγκεκριμένο πλήρωμα και συγκεκριμένη μονάδα Tor-M1, ώστε να συμπεριληφθεί μια εγγύηση πλήρους επιείκειας προς το πλήρωμα Tor-M1 σε αντάλλαγμα για την αλήθεια τις ακριβείς φυσικές τοποθεσίες και τις δραστηριότητες τους κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης πυραύλων.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.veteranstoday.com/2020/01/14/world-war-iii-was-ukrainian-flight-ps752-a-western-false-flag-combining-remote-hijacking-and-transponder-disabling-to-trigger-two-tor-m1-missiles/

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!….

ΔΕΙΤΕ τιο είχε δημοσιεύσει το BBC το Σεπτ. του 2018!….

Η Ρωσία κατηγορεί το Ισραήλ, μετά την κατάληψη στρατιωτικού αεροσκάφους στη Συρία

Η Ρωσία δήλωσε ότι η Συρία κατέρριψε ένα από τα στρατιωτικά της αεροπλάνα – αλλά έριξε την ευθύνη για το θάνατο των 15 μελών του προσωπικού στο Ισραήλ.

Το υπουργείο άμυνας δήλωσε ότι τα ισραηλινά αεριωθούμενα αεροπλάνα έβαλαν το αεροσκάφος Il-20 στην πορεία των συστημάτων αεροπορικής άμυνας της Συρίας τη Δευτέρα, αφού δεν έδωσαν επαρκή προειδοποίηση στη Μόσχα για ένα χτύπημα σε συριακούς στόχους.

Το Il-20 εξαφανίστηκε από το ραντάρ στις 23:00 τοπικής ώρας (20:00 GMT).

Η Ισραηλινή Άμυνας (IDF) εξέφρασε “θλίψη” για τους θανάτους.

Περισσότερα εδώ >> https://www.bbc.com/news/world-europe-45556290

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr