Home Greek News Αυτός είναι ο Τούρκος λιμενικός που απείλησε με όπλο Έλληνες ψαράδες

Αυτός είναι ο Τούρκος λιμενικός που απείλησε με όπλο Έλληνες ψαράδες

by _
0 comment 135 views

Αυτός είναι ο Τούρκος λιμενικός που απείλησε με όπλο Έλληνες ψαράδες


Άκρως προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους Έλληνες ψαράδες κοντά στα Ίμια. Τούρκοι λιμενικοί, δεν δίστασαν να προτάξουν τα όπλα τους για να τους εκφοβίσουν.
Άκρως προκλητικές και παράνομες ενέργειες από πλευράς τουρκικής Λιμενικής Αστυνομίας, κατέγραψαν με την ερασιτεχνική τους κάμερα Έλληνες ψαράδες στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.
Σύμφωνα με το βίντεο-ντοκουμέντο που αναρτήθηκε από τους Καλύμνιους επαγγελματίες ψαράδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Τούρκοι λιμενικοί προσέγγισαν με φουσκωτή βάρκα το καΐκι των Ελλήνων, το οποίο επιχείρησαν να αναχαιτίσουν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.
Αφού συνάντησαν τη σθεναρή αντίσταση των ψαράδων, οι οποίοι μεταξύ άλλων τους απάντησαν ότι «Είναι Ελλάδα ρε εδώ!», Τούρκος λιμενικός εμφανίζεται να ανασύρει όπλο το οποίο προτάσσει εναντίον των ψαράδων.
Σε σχετικές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο λογαρισμό Mixalis Katsinis διακρίνεται ο Τούρκος λιμενικός να προτάσσει όπλο εναντίον των Ελλήνων ψαράδων.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr