Home Greek News Ανησυχία της Ελλάδας για την κλιμάκωση στο Ιράκ

Ανησυχία της Ελλάδας για την κλιμάκωση στο Ιράκ

by _
0 comment 109 views

Ανησυχία της Ελλάδας για την κλιμάκωση στο Ιράκ

Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθεί η Ελλάδα την κλιμάκωση της κατάστασης στο Ιράκ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/01/2020 – 19:41


Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθεί η Ελλάδα την κλιμάκωση της κατάστασης στο Ιράκ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Στην ίδια ανακοίνωση το υπουργείο καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον στρατιωτικών βάσεων στο Ιράκ, οι οποίες φιλοξενούν δυνάμεις του διεθνούς συνασπισμού για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα.

«Είναι άμεση η ανάγκη για αποκλιμάκωση, στη βάση του διαλόγου και του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να στηρίξει κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών.


Πηγή: https://www.skai.gr/news/politics/anisyxia-tis-elladas-gia-tin-klimakosi-sto-irak?utm_source=AutoPublish&utm_medium=Twitter&utm_campaign=Social-Link
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr