Home Greek News Τραμπ για το Ιράν: Νέες οικονομικές κυρώσεις – Σκοτώσαμε τον νούμερο 1 τρομοκράτη.

Τραμπ για το Ιράν: Νέες οικονομικές κυρώσεις – Σκοτώσαμε τον νούμερο 1 τρομοκράτη.

by _
0 comment 148 views

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ: Τραμπ για το Ιράν: Νέες οικονομικές κυρώσεις – Σκοτώσαμε τον νούμερο 1 τρομοκράτη


ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – ΙΣΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ….ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!! ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!…

ΑΥΤΟΣ ήταν ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί: ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ & ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!


Ο Αμερικανός πρόεδρος  απηύθυνε διάγγελμα για τις εξελίξεις στο Ιράν από τον Λευκό Οίκο – Ανέφερε ότι η χθεσινή επίθεση του Ιράν σε αμερικανικές βάσεις στο Ιράκ δεν επέφερε απώλειες – Πλαισιώθηκε από στρατηγούς και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς

Διάγγελμα για το Ιράν απηύθυνε τους Αμερικανούς ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπαπό τον Λευκό Οίκο., πλαισιωμένος από στρατηγούς αλλά και τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς.

Το διάγγελμα γίνεται μία ημέρα μετά την επίθεση των Ιρανών σε αμερικανικές βάσεις στη Βαγδάτη, ως αντίποινα για τη δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί, υποστρατήγου του Ιράν, από τις ΗΠΑ, με εντολή Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ σκότωσαν τον υπ’ αριθμό 1 τρομοκράτη, επιμένοντας ότι ο κόσμος είναι πιο ασφαλής, ενώ προανήγγειλε νέες οικονομικές κυρώσεις σε βάρος του Ιράν.

«Κανένας Αμερικανός δεν πειράχθηκε από τις χθεσινές επιθέσεις», τόνισε αναφερόμενος στη χθεσινή επίθεση των ιρανικών δυνάμεων, πλαισιωμένος από στρατηγούς αλλά και τον Αμερικανό αντιπρόεδρο, Μάικ Πενς. «Το Ιράν φαίνεται να υποχωρεί», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην επιχείρηση εξόντωσης του Σουλεϊμανί, ο Τραμπ έκανε λόγο για «αποφασιστική δράση να σταματήσει έναν αδίστακτο τρομοκράτη. Την περασμένη εβδομάδα εξουδετερώσαμε τον μεγαλύτερο τρομοκράτη του κόσμου».

«Θα έπρεπε να εξοντωθεί εδώ και καιρό», είπε για τον Σουλεϊμανί, λέγοντας ότι σχεδίαζε επιθέσεις κατά Αμερικανών και ότι ευθύνεται για τις ζωές πολλών Αμερικανών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι οι η χώρα μεγάλη οικονομική βοήθεια στο Ιράν που αντί για ευχαριστώ, ευχόταν τον θάνατο των ΗΠΑ. Σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε ότι θα επιβάλλει νέες, επιπρόσθετες οικονομικώς κυρώσεις στο Ιράν.

Επίσης, κάλεσε την Ευρώπη να απομακρυνθεί από την πυρηνική συμφωνία για το Ιράν, που αποκάλεσε «τρελή συμφωνία» , χωρίς να δώσει επιπλέον πληροφορίες για τις επιπλέον κυρώσεις.

«Σήμερα θα ζητήσω από το ΝΑΤΟ να εμπλακεί πιο ενεργά στα ζητήματα της Μέσης Ανατολής», ανακοίνωσε.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr