Home Greek News Συντριβή Boeing 737 στο Ιράν: «Επικρατέστερο σενάριο η κατάρριψη» λέει ανεξάρτητη ομάδα ειδικών

Συντριβή Boeing 737 στο Ιράν: «Επικρατέστερο σενάριο η κατάρριψη» λέει ανεξάρτητη ομάδα ειδικών

by _
0 comment 111 views

Συντριβή Boeing 737 στο Ιράν: «Επικρατέστερο σενάριο η κατάρριψη» λέει ανεξάρτητη ομάδα ειδικών


Αρχική υπόθεση η κατάρριψη σύμφωνα με την ομάδα εμπειρογνωμόνων OPS, που επικαλείται και φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος – Το σενάριο του «τεχνικού σφάλματος» απέρριψε η Ukrainian International Airlines, ξεκαθαρίζοντας πως το αεροσκάφος πέρασε από έλεγχο πριν δυο ημέρες

Τις αμφιβολίες που δημιουργήθηκαν μέσα στην ημέρα, σχετικά με τους αρχικούς ισχυρισμούς του Ιράν πως το θανατηφόρο αεροπορικό δυστύχημα κοντά στην Τεχεράνη ήταν αποτέλεσμα τεχνικών σφαλμάτων, ήρθαν να ενισχύσουν οι ισχυρισμοί ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι ανέφεραν πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, η συντριβή του Boeing 737-800 της Ukrainian International Airlines με τους 176 επιβάτες, χαρακτηρίζεται ως «κατάρριψη».

Την αρχικη θέση των Ιρανών αξιωματούχων περί «τεχνικής βλάβης» που οδήγησε στην πτώση και συντριβή, ενστερνίστηκε αρχικά και η πρεσβεία της Ουκρανίας στην Τεχεράνη, αλλά αργότερα απέσυρε τη δήλωσή της και, ξεκαθαρίζοντας πως είναι δουλειά μιας επίσημης επιτροπής να καθορίσει την αιτία του δυστυχήματος.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr