Home Greek News ΒΟΜΒΑ: Ο Τράμπ έστησε ΕΝΕΔΡΑ στο Σουλεϊμανί καθώς ήταν σε…ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ αποστολή στο Ιράκ!

ΒΟΜΒΑ: Ο Τράμπ έστησε ΕΝΕΔΡΑ στο Σουλεϊμανί καθώς ήταν σε…ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ αποστολή στο Ιράκ!

by _
0 comment 225 views

ΒΟΜΒΑ: Ο Τράμπ έστησε…ΕΝΕΔΡΑ στο Σουλεϊμανί καθώς ήταν σε…ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο Ιράκ…!!!

ΔΕΝ συντόνιζε πολεμικές ενέργειες εναντίον των ΗΠΑ…!!! Απλά, του την είχαν…ΣΤΗΜΕΝΗ του ανθρώπου…!!!

Του είχε στείλει διπλωματική διακοίνωση του Ιρανού…ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ Σολεϊμάνι το μεγάλο…ΓΟΥΡΟΥΝΙ και υπουργός Εξωτερικών του Τράμπ…ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ. Και ενώ η υποστράτηγος ήταν πραγματικά σε…ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, στην πραγματικότητα, η πρόσκληση προς αυτόν αποτελούσε…ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΔΡΑ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το κορυφαίο αμερικανικό σάιτ μυστικών και αμυντικών πληροφοριών VeteransToday.com, του οποίου είμαστε συνεργάτες από το GreekNewsOnDemand.com…

Δεν χρειάζονταν μερικές μαγικές παρακολουθήσεις, μαθαίνουμε τώρα από το Ιράκ, για να κανονίσουν τη δολοφονία του Σολεϊμάνι. Τώρα μαθαίνουμε ότι η ενέδρα διοργανώθηκε μέσω διπλωματικών διαύλων, δελεάζοντας το Σουλεϊμανί στο Ιράκ για να λάβει μια προσφορά μειωμένων κυρώσεων από τον Πρόεδρο Τράμπ.

Ο στρατηγός Qassem Soleimani (Κασέμ Σουλεϊμανί) προσγειώθηκε στο Ιράκ για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Adel Mahdi (Αντιλ Μάχντι), που έπρεπε να του δοθεί μήνυμα για το Ιράν από τον Πρόεδρο Trump. Αντ ‘αυτού, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. Η διπλωματική διακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών κ. Michael Pompeo (Πομπέο) στον ιρανό απεσταλμένο, Σουλεϊμανί, ήταν στην πραγματικότητα μια πρόσκληση για μια…ενέδρα.

Ο Σουλεϊμανί είχε πετάξει από τη Δαμασκό και σκοτώθηκε καθώς έφευγε από το διπλωματικό σημείο ελέγχου στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαγδάτης.

Το Ιράκ ενεργούσε ως διαμεσολαβητής μεταξύ Τεχεράνης και Ουάσινγκτον, ενώ ο στρατηγός Σολεϊμάνι ενεργούσε ως διπλωματικός εκπρόσωπος του Ιράν.

Η ιρακινή κυβέρνηση ζήτησε από τον Soleimani να οργανώσει και να εκπαιδεύσει τις δυνάμεις που νίκησαν τον ISIS, μια διαδικασία που ήταν ακομη σε εξέλιξη καθώς συνεχιζόταν στη Συρία σε συνεργασία με τη Ρωσία και την Τουρκία, στο πλαίσιο του Συνασπισμού της Αστάνα.

Και τώρα έρχεται κι ο ίδιος ο Ιρακινός πρωθυπουργός να επιβεβαιώνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ότι ο Σουλεϊμανί ήταν σε…διπλωματική αποστολή κατόπιν αιτήματος των…Ηνωμένων Πολιτειών!!!

Σύμφωνα με τον Δρ Τρίτα Παρσι που έγραψε σήμερα ένα άρθρο για το ίδιο σάιτ VeteransToday.com….

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Άντιλ Αμπντούλ-Μαχντί, έκανε σήμερα κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έβαλαν τη δολοφονία του Σολεϊμάνι σε ένα εντελώς διαφορετικό φως. Είπε στο ιρακινό κοινοβούλιο την Κυριακή ότι “έπρεπε να συναντηθεί με το Σουλεϊμανί το πρωί της ημέρας που σκοτώθηκε…ήρθε να μου δώσει ένα μήνυμα από το Ιράν ανταποκρινόμενο στο μήνυμα που είχαμε παραδόσει εκ μέρους της Σαουδικής Αραβίας στο Ιράν”.

Φαίνεται τώρα ότι Τράμπ ενήργησε σκόπιμα για να αποτρέψει μια προσπάθεια να μειωθούν οι εντάσεις μεταξύ του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας!

Σύμφωνα με το μεγάλο ιρανικό κανάλο Press TV, ο ιρακινός πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι ο κ. Soleimani επρόκειτο να παραδώσει την απάντηση της Τεχεράνης στη σαουδική επιστολή για αποκλιμάκωση εντάσεων όταν σκοτώθηκε! Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Adel Abdul-Mahdi είπε ότι ο υποστράτηγος κ. Qassem Soleimani αναμενόταν να παραδώσει την απάντηση της Τεχεράνης σε ένα προγενέστερο μήνυμα της Σαουδικής Αραβίας σχετικά με τις συνομιλίες για αποκλιμάκωση εντάσεων με τη μεσολάβηση της Βαγδάτης όταν δολοφονήθηκε.


Ο Αμπντούλ-Μαχτί έκανε τις παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης κοινοβουλευτικής συνόδου στην πρωτεύουσα η οποία οδήγησε στην έκδοση νόμου που απαιτούσε την αποχώρηση αμερικανικών δυνάμεων από τη χώρα την Κυριακή, ανέφερε το Εθνικό Ιρακινό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι επρόκειτο να συναντηθεί με τον Σολεϊμάνι στις 8:30 τοπικής ώρας την Παρασκευή πριν οι ΗΠΑ δολοφονήσουν τον στράτηγο λίγες ώρες νωρίτερα.

Οι αποκαλύψεις έρχονται καθώς η Βαγδάτη μεσολαβούσε στις συνομιλίες μεταξύ Τεχεράνης και Ριάντ μετά από πρόσφατη άνοδο των εντάσεων στην περιοχή.

-Περισσότερα από το VeteransToday.com >> https://www.veteranstoday.com/2020/01/05/iraqi-pm-confirms-soleimani-on-diplomatic-mission-at-the-request-of-the-united-states/

Και όπως σας αποκαλύψαμε προχθές εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» στο αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: Αποκλειστική φωτογραφία που δείχνει τον Σουλεϊμανί να κάνει παρέα με τους Αμερικανούς στρατιώτες όταν πολεμούσαν ΜΑΖΙ τον ISIS…!!!», ο ίδιος ο Σολεϊμάνι πρίν από λίγα χρόνια είχει φωτογραφηθεί με…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ στο Τικρίτ στο πλαίσιο κοινής επιχείρισης κατά του ISIS!!!

Ο Τράμπ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ…ΤΖΑΜΠΑ τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΔΡΑ του –ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ– ΙΡΑΝ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…!!!

Συνεργαστηκε με τους Αμερικανούς ο Σουλεϊμανί και το…ΠΛΗΡΩΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…!!!

Σύμφωνα με την κορυφαία Σύρια δημοσιογράφο Syrian Girl που δημοσίευσε σήμερα την ακόλουθη αποκλειστικότατη φωτογραφία…

Μια φωτογραφία του Soleimani (Σουλεϊμανί) να συναναστρέφεται με αμερικανούς στρατιώτες ενώ όλοι πολεμούσαν το ISIS.

Πώς μπορεί λοιπόν να αληθεύουν οι ισχυρισμοί του Πεντάγωνου ΜΕΤΑ την δολοφονία;;;

Βλέπετε, γι ‘αυτό δεν πρέπει ποτέ να συνεργαστείτε με τις ΗΠΑ. Ελπίζω ότι όλοι μάθαμε κάτι σήμερα.

Οι άνθρωποι που ΑΝΕΚΑΘΕΝ ζητάνε πόλεμο με το Ιράν δεν είναι άλλοι απο τους…ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΕΚ ΤΕΛ ΑΒΙΒ, στους οποίους είναι…ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο Τράμπ, μιας και έχει επωφελθεί προσωπικά από τους Εβραίους καθ᾽όλη τη διάρκεια της στραδιοδρομίας του!!!

Και ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ότι «ΟΛΗ Η ΔΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ», διότι υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ!!!

Ήταν ο κ. Ahmadinejad που αναφέρθηκε στη μυστική σχέση μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν το 2012! Δείτε το παρακάτω βίντεο!

Ο Δρ Goudarz Eghtedari, αναλυτής ειδήσεων, συζητά τη δυνατότητα μυστικών συναντήσεων μεταξύ του Ιράν και των Ηνωμένων Πολιτειών για το κανάλι Ιράν-ε-Μαν (My Iran) στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Η εκπομπή προβλήθηκε στις 11-17-12

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr