Home Greek News ΜΕΓΑ «χτύπημα» κατά της Ελλάδος από την Washington Post της CIA! Παίρνουν το μέρος του Ανδρέα Γεωργίου για το έλλειμμα!

ΜΕΓΑ «χτύπημα» κατά της Ελλάδος από την Washington Post της CIA! Παίρνουν το μέρος του Ανδρέα Γεωργίου για το έλλειμμα!

by _
0 comment 133 views

ΜΕΓΑ «χτύπημα» κατώ από τη ζώνη κατά της Ελλάδος από την Washington Post της CIA! Παίρνουν το μέρος του Ανδρέα Γεωργίου για το έλλειμμα και όχι μόνο!


του Ιωάννη Κουντούρη | 30 Δεκ. 2019 | βρείτε με και στο Facebook & Instagram ως John Kountouris


Η “Washington Post” είναι γνωστή για τη συστημική της ΠΡΟΠΑΓΑΝΓΑ που βγάζει επι καθημερινής βάσεως. Αυτό είναι επειδή ανήκει στην «αγαπημένη» μας…CIA. Πρόσέξτε τώρα τα εξής ΑΠΑΤΗΛΑ σημεία του πρόσφατου άρθρου τους με τίτλον «Είπε την αλήθεια ένας στατιστικολόγος και έγινε μετά ο υπ’ αριθμόν έναν δημόσιος εχθρός της Ελλάδος» [1] που, ουσιαστικώς, «απαλλάσσει» αυτόν τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ από ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗΝ δια την αεί συνεχιζόμενην ελληνικήν κρίσιν και κατηγορεί ένα…ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, ότι «θέλει τον Γεωργίου να τον πιάσουν με τις πέτρες» –πού το έχω ξανακούσει αυτό;;;- βάσει ψευδών κατηγοριών…ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω σημεία και…ΓΕΛΑΣΤΕ!…

  • Για σχεδόν μια δεκαετία, ο Ανδρέας Γεωργίου είναι πότε ο υπ᾽αριθμόν Δημόσιος Εχθρός της Ελλάδας και πότε όχι.
  • Η κυβέρνηση έφερε μια αδυσώπητη σειρά ποινικών διώξεων εναντίον του. Οι συμπατριώτες του ζήτησαν τη δική τους εκδίκηση χακάροντας στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, σύροντάς τον στα δικαστήρια, ακόμη και απειλώντας τη ζωή του. Οι δικηγόροι του στην Ελλάδα προετοιμάζονται τώρα για την τελευταία του δίκη, η οποία αρχίζει αυτό το μήνα. Ο ίδιος ο Γκεόργκι θα παρακολουθήσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ζει σε ένα είδος αυτοεπιβαλλόμενης εξορία.
  • Ο Γεωργίου δεν είναι μαφιόζος. Δεν είναι πληρωένος δολοφόνος ή κατάσκοπος. Είναι ένας στατιστικολόγος. Και η «αμαρτία» στην καρδιά των υποτιθέμενων εγκλημάτων είναι ότι δημοσίευε τους σωστούς αριθμούς προϋπολογισμού.
  • Και το πρόσωπο που επέβλεπε αυτή την τελική, πολιτικά άβολη αναθεώρηση του προϋπολογισμού; Σωστά μαντέψατε: Ο Ανδρέας Γεωργίου.

Και είναι το τελευταίο σημείο που προδίδει κατάφορα τις προθέσεις της Washington Post (CIA) όσον αφορά τον απότερο σκοπό αυτού του άρθρου τους: ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΑΛΛΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΓΕΩΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑΛΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΣΥΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!!

Λέει, επίσης, το ίδιο άρθρο ότι…

Οι επιθέσεις εναντίον του δανείστηκαν από ένα γνωστό δημαγωγικό playbook, δίνοντας έμφαση στο τεχνοκρατικό του υπόβαθρο και στις υποτιθέμενες προδοτικές πεποιθήσεις του. Οι πολιτικοί τον κατηγόρησαν ότι ήταν “Δούρειος ίππος” για διεθνή συμφέροντα που ήθελαν να βάλουν την Ελλάδα κάτω από “ξένη κατοχή”.

Μα…είναι γνωστόν τοις ΠΑΣΙΝ ότι ο Γεωργίου φορούσε εκείνη την εποχή ΔΥΟ (2) ΚΑΠΕΛΑ: το ένα του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ και το άλλο ενός μεγάλου στελέχους του…ΔΝΤ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ! Και αυτά τα πρωτο-μάθαμε από πρώην στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ, όπως η κα Ζωή η Γεωργαντά ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Και όσο για τις καταγγελίες της κας Γεωργαντά και του συναδέλφου της Νίκου Λογοθέτη, αυτές τις…ΠΑΡΕΒΛΕΨΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ η αρθρογράφος της συστημικής Washington Post! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;!

Ειρήσθω εν παρόδω, όταν εγώ είχα έλθει σε επαφή με μερικά στελέχη της ίδιας μεγάλης αμερικανικής εφημερίδος τον Απρίλ. του 2019 ώστε να τους υποβάλω το αποκαλυπτικό μου άρθρο (στα αγγλικά) για τον Υπόθεση «Πυθία» (που αφορά τις υποκλοπές και απόπειρα δολοφονία κατά του Κώστα Καραμανλή από την….CIA), και αφού το εξέτεσαν καλά εκεί, το…απέρριψαν βέβαια για προφανείς λόγους: ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ…CIA ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΑ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ! ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Washington Post!

Το ξέρατε όμως ότι ΑΝ στην…ΑΡΧΗ της συγκεκριμένης υπόθεσης είχε δώσει την πρέπουσα σημασία το ελληνικό νομικό σύστημα, δηλαδή από το…2005 και μετά, ο ΓΑΠ θα ήταν στην…ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΣΚΙΑ ΤΟΥ που έχουν εμπλακεί κι αυτά στην ίδια υπόθεση κατόπιν εντολής του Γ. Παπανδρέου, ο Καραμανλή θα είχει…ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, και η Ελλάδα….ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ…ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Ήταν το ένα έγκλημα που οδήγησε στο…ΑΛΛΟ!!!…το ένα ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ και, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, παρ ‘ολο που οι δικαστές στην Ελλάδα που εχειρόντο την Υπόθεση «ΠΥΘΙΑ» εδέχοντο μεγάλες πιέσεις ΕΞΩΘΕΝ, ώστε να βγάλουν αποφάσεις ανυπόστατες, η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΘΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ…ΛΑΜΨΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…!!!

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!

Για περισσότερα για την «ΠΥΘΙΑ» διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας…

Βόμβες Γιάννη Κουντούρη στο «Ακούει το Μαξίμου;» για την συγκεκαλυμμένη Υπόθεση Πυθία-Vodafone!

«Δολοφονκό χτύπημα» κατά του Κώστα Καραμανλή από τον διεθνή τύπο των ΡΟΤΣΙΛΝΤ για την ελληνική κρίση. Η “Πυθία” συνεχίζεται!

ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΥΘΙΑ»: Αθωώθηκε ο Μιχάλης Καρχιμάκης παρότι βρέθηκε με απόρρητα έγγραφα στην κατοχή του…!!!

ΆΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ…ΔΙΕΦΘΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ…ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ…ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει τα τελταία τρία χρόνια για τον Γεωργίου που, ΟΝΤΩΣ, στοιχειοθετούν μια πάρα πολύ πειστική υπόθεση εις βάρος του!…

Α.Γεωργίου: Με βίλα στην Ουάσιγκτον ο άνθρωπος που φυλάκισε την Ελλάδα στην σκοτεινή εποχή των Μνημονίων!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ και ΕΛΛΕΙΜΜΑ

Nέες αποκαλύψεις! Δίκη ΕΛΣΤΑΤ – Ζωή Γεωργαντά: «Το 2009 το έλλειμμα ήταν μόλις 4-5%»

Ξετινάζει δανειστές και Γεωργίου ο Μιχ Ιγνατίου! “Γιατί εκβιάζουν και απειλούν οι δανειστές, αν ο Γεωργίου… είναι αθώος;”

Ξετινάζει δανειστές και Γεωργίου ο Μιχ Ιγνατίου! “Γιατί εκβιάζουν και απειλούν οι δανειστές, αν ο Γεωργίου… είναι αθώος;”

Έκθεση αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου : ζημιά 210 δις από τις στατιστικές αλχημείες Γεωργίου

Νέα στοιχεία-«φωτιά»: Πως έδρασαν ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου για την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια

Γιατί οι δανειστές εκβίαζαν κι απειλούσαν για να μην παραπεμφθεί σε δίκη ο πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ., Ανδρέας Γεωργίου, για το φούσκωμα του ελλείμματος;

Την παραπομπή του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ζητεί ξανά ο εισαγγελέας!


ΠΗΓΕΣ >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr