Home Greek News ΓΙΑΤΙ οι ιστορικοί αμφισβητούν τη σφαγή των νηπίων από τον Ηρώδη λίγο μετά τη γέννηση του Χριστού;;;

ΓΙΑΤΙ οι ιστορικοί αμφισβητούν τη σφαγή των νηπίων από τον Ηρώδη λίγο μετά τη γέννηση του Χριστού;;;

by _
0 comment 153 views

ΓΙΑΤΙ οι ιστορικοί αμφισβητούν τη σφαγή των νηπίων από τον Ηρώδη λίγο μετά τη γέννηση του Χριστού;;;

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 43 ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ”…

Εάν είχαν σφαγιαστεί 14.000 νήπια, όλες οι οικογένειες θα είχαν θρηνήσει θύματα και τα “νέα” θα είχαν φτάσει, πάρα πολύ μακριά!
Όμως, μεγάλοι ιστορικοί όπως ο Τάκιτος, ο Σουητώνιος, ο Φίλωνας ο Αλεξανδρινός, ο Πλήνιος ο νεώτερος, ο Πλούταρχος, ο Παυσανίας, ο Διονύσιος ο Αλικαρνασσεύς, ο Αρριανός, ακόμα και ο Ιώσηπος, που ήταν ο βιογράφος του Ηρώδη… δεν άκουσαν και δεν έγραψαν ποτέ τίποτα!
Η μοναδική “πηγή” που έχουμε, είναι το ευαγγέλιο με τα περισσότερα και πιό άτεχνα ψέματα από τα τέσσερα: του Ματθαίου!
Εκεί μόνο βρίσκουμε και την ιστορία με το περίφημο Άστρο της Βηθλεέμ και τους μάγους που πήγαν για να προσκυνήσουν!
Οι υπόλοιποι μαθητές αν και συνομήλικοι… ή αγνοούσαν ότι συνέβησαν τα περιστατικά αυτά ή δεν τα θεώρησαν τόσο σημαντικά, για να τα συμπεριλάβουν στα δικά τους γραπτά(!)

Όπως όμως ξέρουμε, τα ευαγγέλια εμφανίστηκαν τον 4ο μΧ αιώνα και άλλαξαν πολλές φορές… για να καλύψουν λάθη και ανακρίβειες, που τα έκαναν αναξιόπιστα!
Ο λόγος του εφευρήματως της σφαγής των νηπίων λοιπόν, εξυπηρετεί δύο σκοπούς:
1) Δικαιολογεί την μη ύπαρξη του Ιησού και της οικογενείας του, στην επίσημη απογραφή του Κυρήνιου το 6 μΧ αφού λένε ότι έφυγαν για να γλυτώσουν και μετά κρύβονταν για να μην τους βρούν… και
2) Αμαυρώνει το όνομα του Ηρώδη Α’ του Μέγα, που έκανε πολλά μεγάλα έργα, αλλά είχε “δυστυχώς” Ελληνική παιδεία και ήταν φιλέλληνας!
Σαν συνεχιστής των έργων των επιγόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έφτιαξε δρόμους, λιμάνια, υδραγωγεία, θέατρα, σχολεία, γυμναστήρια κ.α…
Ενώ το 18 πΧ ενώ ταξίδευε προς την Ρώμη, έκανε μία στάση στην Ηλεία, όπου δώρησε ένα μεγάλο ποσό, για ν’ ανακάμψει το κύρος των Ολυμπιακών Αγώνων…
Και οι Έλληνες ως ανταπόδοση, του έδωσαν τιμητικά την προεδρία των επόμενων αγώνων!

Πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στους Εβραίους και τους Μακκαβαίους που από τότε έψαχναν αφορμή να τον δυσφημίσουν… και κατάφεραν με ίντριγκες να τον βάλουν να σκοτώσει την γυναίκα του Μαριάμη, τους δύο γιούς του Αλέξανδρο και Αριστόβουλο, καθώς και την πεθερά του… με την κατηγορία της συνωμοσίας!
Αυτό το γεγονός εκμεταλεύτηκε μετέπειτα η ανθελληνική χριστιανική θρησκεία και του χρέωσε μία σφαγή, η οποία δεν έγινε ποτέ… για έναν ακόμη λόγο: ο Ηρώδης πέθανε 70 χρονών το 4 πΧ όταν δηλαδή ο Χριστός, δεν είχε ακόμη γεννηθεί… (για όσους πιστεύουν το Εβραιοχριστιανικό αφήγημα και την ύπαρξη του Ιησού) !!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr