ΣΟΚ: Πίσω από την ΑΠΑΤΗΛΗ συμφωνία Eastmed η ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ οργάνωση της Ομογένειας των ΗΠΑ ΑΧΕΠΑ…!!!


ΣΟΚ: Πίσω από το ΑΠΑΤΗΛΟ Eastmed η ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ οργάνωση της Ομογένειας των ΗΠΑ ΑΧΕΠΑ…!!!

ΑΥΤΟΙ τα συντόνισαν, διοργάνωσαν και…ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ -ή μάλλον…ΕΒΡΑΙΩΣΑΝ– ΟΛΑ για χάριν….των ΕΒΡΑΙΩΝ και ΙΣΡΑΗΛ, κάτι το οποίο αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ γιατί οι δήθεν «αξίες» και «αρχές» της Μασονίας εκπορεύονται εκ των σπλάχνων του ίδιου του…ΕΩΣΦΟΡΟΥ και ευρίσκονται εντελώς ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ με την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ…!!!

ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ στους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ διότι είναι…ΜΑΣΟΝΟΙ και η Μασονία -για όσους δεν το ξέρουν- είναι…ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ, ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ για τους…ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…!!!


του Ιωάννη Κουντούρη | 30 Δεκ. 2019 | βρείτε με και στο Facebook & Instagram ως John Kountouris


Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη το πρώτο μου άρθρο για την κατάπτυστη και απατηλή συμφωνία Eastmed, διαβάστε τότε το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο «ΣΤΗΣΙΜΟ το Eastmed: Υποταγή Ελλάδας & Κύπρου υπό το κράτος Ισράηλ, αλλιώς περιμένει στην γωνιά ο μπαμπούλας ο Τούρκος!» που έγινε και πρωτοσέλιδο σήμερα και στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ με τίτλο «Εβραϊκοί ΣΥΝ-ΑΓΩΓΟΙ με ΤΟΥΡΚΟ-ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!!! – Φιέστα ΥΠΟΤΑΓΗΣ του Ελληνισμού στο διεθνή ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!!». ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ!….

Όμως, έχουμε «πέσει από τα σύνεφα» ΚΑΙ ΠΑΛΙ με αυτά που ανακαλύπτουμε συνέχεια για το Eastmed σε συνεργασία με τους συναδέλφους μας από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ και άλλου, πράγματα που, ΟΝΤΩΣ, αποδειχνύουν αυτά που είχαμε γράψει στο…ΠΡΩΤΟ μας άρθρο για το ίδιο θέμα…

Αυτά τώρα που πρόκειται να αναφέρω προέρχονται από τον ελληνο-αμερικανικό τύπο.

Ξεκινάμε με άρθρο του σάιτ greeknewsonline.com με τίτλο «Οι Έλληνο-αμερικανοί και οι Εβραιο-αμερικανοί αποκαλούν ιστορική την συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ» όπου διαβάζουμε τα εξής….

Λευκωσία – CNA

Εκπρόσωποι της ελληνικής και της εβραϊκής κοινότητας των Ηνωμένων Πολιτειών περιέγραψαν ως ιστορική την προσέγγιση και τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.

Εκπρόσωποι ελληνικών και εβραϊκών ομάδων συμφερόντων (λόμπι) των ΗΠΑ που επισκέπτονται επί του παρόντος τις τρεις χώρες σε κοινή αντιπροσωπεία πραγματοποίησαν την Τετάρτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε δηλώσεις που ακολούθησαν τη συνάντηση, ο Ανώτατος Πρόεδρος της AHEPA John Galanis δήλωσε ότι “είμαστε εδώ με δύο σημαντικές εβραϊκές αμερικανικές οργανώσεις και είμαστε εδώ συλλογικά να μάθουμε και να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε μέτρα για τις τρεις χώρες του Ισραήλ, την Ελλάδα και την Κύπρο για να συνεργαστούν σε θέματα που τις απασχολούν όλες».

“Ο Πρόεδρος ήταν πολύ ειλικρινής και μας έδωσε μια πλήρη ανασκόπηση της τρέχουσας κατάστασης της κατάστασης και των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η Κύπρος. Υπογραμμίσαμε το πλεονέκτημα ότι οι τρεις χώρες πρέπει να συνεργαστούν, γιατί ειλικρινά είναι πολύ παρόμοιοι άνθρωποι οι Έλληνες και οι Εβραίοι όσο για το ιστορικό τους υπόβαθρο, για πολλά χρόνια, αιώνες στην πραγματικότητα» πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι “ήρθαμε από την Ιερουσαλήμ όπου περάσαμε τρεις μέρες. Συναντήσαμε τον πρωθυπουργό Νετανγιάχου. Πολύ εποικοδομητικές συναντήσεις, ανοιχτές και φιλικές. Και η ιδέα ήταν να μάθουμε τις απόψεις τους ώστε να μπορούμε να δείχνουμε την υποστήριξή μας και να ανταλλάσσουμε ιδέες γενικά».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Διάσκεψης των Προέδρων Μειζόνων Αμερικανικών Εβραϊκών Οργανώσεων στις δηλώσεις του είπε ότι «το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ σε μια κοινή αντιπροσωπεία δεν είναι ιστορικό επειδή η ελληνική και η εβραϊκή κοινότητα των Ηνωμένων Πολιτειών συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό» .

“Ασχολούμαστε με κοινές προσπάθειες σε κοινοτικό επίπεδο, σε εθνικό επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό που είναι ιστορικό είναι η συνάντηση της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ στην οικοδόμηση μιας σχέσης για την Ανατολική Μεσόγειο που θα μπορούσε να έχει ευρύ αντίκτυπο. Και σε μια εποχή που βλέπουμε τόσο μεγάλη αναταραχή στον κόσμο, όταν βλέπουμε τα σύνορα να εξαφανίζονται, οι χώρες να καταρρέουν, το να βλέπουμε την ενισχυτική σχέση, την αμοιβαία σχέση που μπορούν να αναπτύξουν τόσο πολύ οι τρεις αυτές χώρες σε πολιτικό, οικονομικό επίπεδο, σε τουριστικό επίπεδο, ψυχολογικό επίπεδο, πιστεύω ότι είναι ένα μήνυμα στον κόσμο σε αυτή την κρίσιμη εποχή».

“Και εμείς στις συναντήσεις μας με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ και εδώ με τον Πρόεδρο ακούμε τα ίδια μηνύματα από αυτούς και είμαι βέβαιος ότι θα ακούσουμε το ίδιο όταν φτάσουμε στην Ελλάδα. Και βλέπουμε πραγματικά ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά μας και εάν αυτό λειτουργήσει, τα μπορούσμαε σιγά-σιγά να το εισαγάγουμε και σε άλλες χώρες που, τελικά, θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά μεταμορφωτική ανάπτυξη της σχέσης σε ολόκληρη αυτή την περιοχή”, πρόσθεσε.

-περισσότερα εδώ >> https://www.greeknewsonline.com/greek-and-jewish-americans-call-greece-cyprus-and-israel-cooperation-historic/

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ;;; Ηταν εκεί κι ο…Ανώτατος Πρόεδρος της AHEPA John Galanis (Τζόν Γαλάνης), που αν ξέρατε ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι οι ΑΧΕΠΑΝΣ, τότε θα σας ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!!! Πολύ εποικοδομητικές συναντήσεις, ανοιχτές και φιλικές. «Και η ιδέα ήταν να μάθουμε τις απόψεις τους [των Ισραηλινών] ώστε να μπορούμε να δείχνουμε την υποστήριξή μας και να ανταλλάσσουμε ιδέες γενικά» είναι μια φράση που τα ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!! «Εκπρόσωποι της ελληνικής και της εβραϊκής κοινότητας των Ηνωμένων Πολιτειών» τα διοργάνωσαν ΟΛΑ υπο την «στοργική» αιγίδα της…ΑΧΕΠΑ!!!

Όταν ο Τσίπρας είχε πάει στις ΗΠΑ το 2017 -για να…ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΒΕΒΑΙΑ, για προφανείς λόγους- ΕΚΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ EASTMED. Στο σάιτ hellenicnews.com διαβαζουμε τα εξής για αυτό…

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι τα δύο έθνη συμφώνησαν να συνεργαστούν για την άμυνα, την ενέργεια, το εμπόριο και το εμπόριο.

Ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και την Ελλάδα που “εξυπηρετείτε ως ευσυνείδητοι οικοδεσπότες για τις ναυτικές δυνάμεις μας στο Κόλπο της Σούδας” και ότι είναι μία από τις λίγες χώρες του ΝΑΤΟ που δαπανά τουλάχιστον το 2% του ΑΕΠ της για την άμυνα. Ο πρόεδρος πρόσθεσε ότι μια συμφωνία των Η.Π.Α. ήταν «εν τω γίγνεσθαι» για την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Πρόεδρος Τρούμπα δήλωσε ότι εκτιμά την υποστήριξη της Ελλάδας για τον αγωγό Trans Adriatic, τον αγωγό διασύνδεσης Ελλάδας-Βουλγαρίας και τις εγκαταστάσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου που θα μεταφέρουν διάφορες πηγές ενέργειας στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων πιθανών εξαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι η “Τιμώμενη Χώρα” στη Διεθνή Έκθεση του χρόνου (2018) στην Ελλάδα. “Αυτή η ιστορική και εμπορική έκθεση θα παρουσιάσει την αμερικανική τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και την καινοτομία στην παγκόσμια σκηνή”, ανέφερε. “Προσβλέπουμε πολύ στην αποστολή αντιπροσωπείας υψηλού επιπέδου για να παρακολουθήσουμε αυτό το υπέροχο γεγονός”.

Ο πρωθυπουργός Τσίπρας ευχαρίστησε τον πρόεδρο για τη φιλοξενία του και για τις παραγωγικές συζητήσεις του.

“Η φιλία μεταξύ των δύο χωρών μας είναι πολύ δυνατή και βασίζεται στις κοινές μας δημοκρατικές αρχές, στις αξίες που μοιραζόμαστε από κοινού ως λαοί”, είπε, μιλώντας μέσω διερμηνέα.

“Είναι σωστό ότι οι ιδρυτές των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν εμπνευσμένοι από την Αρχαία Ελλάδα και η ελληνική επανάσταση εμπνεύστηκε από την αμερικανική επανάσταση για την ανεξαρτησία. Ταυτόχρονα, η σχέση μας βασίζεται επίσης σε μια πολύ δυναμική Διασπορά του ελληνικού λαού εδώ στις ΗΠΑ, η οποία έχει πολλά να προσφέρει και στις δύο χώρες. “

Υπογράμμισε τους “θαυμάσιους” ρυθμούς ανάπτυξης στην Ελλάδα ως ένδειξη ότι η χώρα βγήκε από την κρίση της. Η αύξηση αυτή προσελκύει επενδύσεις και αύξηση των εξαγωγών, ανέφερε.

Η Ελλάδα παρέχει επίσης ασφάλεια σε μια περιοχή του κόσμου που μπορεί να είναι μία από τις πιο ασταθείς, ευαίσθητες περιοχές του πλανήτη, δήλωσε ο πρωθυπουργός Τσίπρας. “Είναι μια χώρα που διατηρεί το διάλογο με την Τουρκία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και τις προκλήσεις, αλλά γνωρίζοντας την πολύ σημαντική ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας“.

Η Ελλάδα γίνεται ένα σημαντικό σταυροδρόμι για τη μεταφορά και την ενέργεια. Επιδοκίμασε την ολοκλήρωση του αγωγού TAP και EastMed και συμφωνία για σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη στη βορειοανατολική Ελλάδα, επιτρέποντάς της να λάβει εξαγωγές φυσικού αερίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

-περισσότερα εδώ >> https://hellenicnews.com/tsipras-trump-see-opportunities-greece/

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ….ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ…ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ…ΑΧΕΠΑΝΣ ΕΚΕΙ….

Paul Kotrotsios, Εκδότης του the Hellenic News of America, ο Ανώτατος Πρόεδρος της AHEPA Carl Hollister, Κώστας Γαλανής, Πρόεδρος του AHIF και ο Βασίλειος Ματαράγκα, Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου | Φώτο. του Hellenic News of America

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΑΙΤ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΧΕΠΑ (AHEPA) ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Eastmed!!!

ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ…ΑΧΕΠΑΝΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ….;;; ΔΙΑΒΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….


ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ η μεγάλη οργάνωση της Ομογένειας AHEPA (ΑΧΕΠΑ)!!! Μέλη της πρώην προέδροι των ΗΠΑ!!!

ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ η μεγάλη οργάνωση της Ομογένειας AHEPA (ΑΧΕΠΑ) που είναι της επικαιρότητος τις τελευταίες ημέρες!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!!!

Όταν ο…Γερο-Μπούς εξήρε την μεγάλη και ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ οργάνωση της Ομογένειας…AHEPA!!! Μέλη των Αχέπανς ακόμη και…ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ…!!!

Η ΜΕΛΑΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΑΙ…ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ “AHEPA” ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»!!!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ…ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!…

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Σε ένα άρθρο μου με τίτλο «Μια συνέντευξις που άφησε….ΕΠΟΧΗ!!!», γράφω τα εξής για την κα. Μαρία την..ΛΑΔΑ, μια απο τις πιο γνωστές Ελληνίδες της Ομογένειας στο Λος Άντζελες:

Την είχα βοηθήσει πάρα πολλά για να τακτοποιηθούν όλες οι υποθέσεις της γιατί ήταν πολύ προχωρημένη σε ηλικία και ήξερε πως δεν είχει πολύ χρόνο ακόμη να ζήσει.

Η Μαρία άφησε ένα μεγάλο όνομα στις εδώ ελληνικές κοινότητες του Λος Άντζελες, ιδιαίτερα στην μεγάλη ελληνική κοινώτητα της πόλεως Νόρθριτζ (Northridge) της Καληφόρνιας. Είχε βοηθήσει χιλιάδες κόσμο με διάφορα θέματα διότι ήταν μέλος του Δ.Σ. της μεγάλης πόλεως αυτής! Αυτήν την ήθελαν για ακόμη…ΔΗΜΑΡΧΟ της Northridge! Αλλά δεν μπορούσε διότι δεν μιλούσε τόσο καλά τα Αγγλικά.

Μια φορά, ένας μεγάλος όμιλος εργολάβων ζήτησε απο την πόλη αυτή άδεια με την οποία να γκρεμίσουν τα σπίτια πολλών δημοτών αυτής της πόλης για να κτίσουν πολυκατοικίες παντού! ΔΕΝ πτοήθηκε όμως η Μαρία απο αυτό το δόλιο σχέδιο και χρησιμοποίησε την επιρροή που ήσκει τότε επι των πραγμάτων για να μπεί…ΦΡΕΝΟ σε αυτήν την προσπάθεια και…ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!

Ο άνδρας της ήταν ο ιδιοκτήτης του διάσημου εστιατόριου «ΛΑΔΑΣ» που ήταν χρόνια στο κέντρο του Λος Άντζελες και εκεί εσύχναζαν μεγάλες προσωπικότητες. Αυτός ήταν επίσης ένα απο τα ιδρυτικά μέλη της γνωστής λέσχης της Ομογένειας….ΑΧΕΠΑ (AHEPA)!!! Δεν ήθελα εγώ όμως της πω της Μαρίας πώς αυτοί οι Έλληνες ήσαν όλοι και…ΜΑΣΟΝΟΙκαι ότι η ΑΧΕΠΑ παραμένει ακόμη και σήμερα κάτω απο τον έλεγχο των….ΜΑΣΟΝΩΝ. Ήταν αθώα γυνή και καθαρή και δεν θα το καταλάμβανε αυτό.

Λοιπόν, έχω βγεί αρκετές φορές στην ελληνική τηλεόραση εδω στις ΗΠΑ (πατήστε εδώ) όπου ομίλησε όχι μόνο για την Μασόνία, σε γενικές γραμμές, αλλά ΚΑΙ για τους δεσμούς με τη Μασονία που διατηρεί απο την πρώτη μέρα κιόλας της ιδρύσεως της η μεγάλη οργάνωση της Ομογένειας…AHEPA.

H AHEPA δεν κρύβει το γεγονός που την ελέγχει οι…ΜΑΣΟΝΟΙ, αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στο…ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥΣ.

Το στέμμα που βλέπετε στην κορυφή του εμβλήματός της δεν αντιπροσωπεύει το στέμμα ενός βασιλέως. Απεναντίας, αντιπροσωπεύει την Υπέρτατη Στοά, την ανωτάτη εκτελεστική αρχή του Τάγματος της AHEPA, με έδρα την Ουάσινγκτον!

Και σαν να μην φτάνουν όλ’αυτά, εκμεταλλεύονται όλα τα ωραία σημεία των αρχαίων Ελλήνων μας τα μέλη της ΑΧΕΠΑ μαζί με τους Αρχαίους Έλληνες θεούς, κτλ., γιατί κάνει ακριβώς την ίδια πρακτική οι ίδιοι οι…Μασόνοι, έχοντας οικειποιηθεί την….ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!! Και κάνοντας έτσι, ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!!

Η Μασονία είναι η…ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!! Η AHEPA είναι…ΤΑΓΜΑ, κι όπου ακούτε τη λέξη «ΤΑΓΜΑ», να είστε σίγουροι πως εκεί είναι…ΜΑΣΟΝΟΙ!!!

H AHEPA δεν είναι μια εκκλησιαστική οργάνωση, παρόλο που υποστήριζε ανέκαθεν την Ελληνική Ορθόδοξη αρχιεπισκοπία, κτλ. Είναι μια οργάνωση…ΑΔΕΛΦΙΚΗ. Υπάρχουν πολλοί μη-Έλληνες και μη-Ορθόδοξοι που τυχαίνουν να είναι μέλης της, συμπεριλαμβανομένων των εκλεγμένων υπαλλήλων. Οι Πρόεδροι Χάρι Τρούμαν και Τζέραλντ Φορντ ΉΤΑΝ Ahepans!

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε…

Σύμφωνα με άρθρο με τίτλο «Η Σιωνιστική “Ελληνική-Αμερικανική” Οργάνωση “Α.Χ.Ε.Π.Α.” διαφημίζει τώρα για εβραϊκές επιχειρήσεις!» του σάιτ “xaameriki.wordpress.com“, η ΑΧΕΠΑ υποστηρίζει…ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! Και διαβάζουμε τα εξής:

  • Η ΑΧΕΠΑ είναι μια απάτη που προσποιείται να αντιπροσωπεύουν τον ελληνισμό και τα συμφέροντα των Ελλήνων…
  • Υποστήριξε τους Εβραίους εδώ στις ΗΠΑ που ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΧΛΑ-ΜΑΡΑ να βάλει  φυλακή ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα μέλη της Χρυσής Αυγής! Δεν είμαστε υποστηριχτές της ΧΑς, είμαστε δημοσιογράφοι, αλλά πρέπει όμως ο ελληνικός λαός να μάθει αυτά τα πράγματα…
  • Υποστηρίζει το πλήρες ξεπούλημα της ελληνικής εθνικής αυτονομίας και τους πόρους της Ελλάδος για το Σιωνιστικό Ισραήλ, κάνοντας αποκλειστικές συμβάσεις με ισραηλινές εταιρείες, όπως η TEVA, μια φαρμακευτική εταιρεία με τη φήμη για τη δηλητηρίαση ανθρώπων με τα γενόσημα φάρμακά της που παράγονται σε χώρες του τρίτου κόσμου χωρίς κανονισμούς ασφαλείας…

Συνεχίζει το ίδιο άρθρο με τα εξής ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ καθώς και…ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ εις βάρος αυτής της εντελώς…ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ της…«ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ»:

Πρόσφατα, εδώ στις ΗΠΑ, μερικά από τα μέλη μας, που έχουν πρόσβαση στις ταχυδρομικές καμπάνιες της AHEPA, έλαβαν μια διαφήμιση μέσω ταχυδρομείου απευθείας από τη ΑΧΕΠΑ, για ένα προϊόν που ονομάζεται “Mobile Alert” από μια εταιρεία που ονομάζεται “Connect Αμερική”. Αυτό το προϊόν είναι ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης που χρησιμοποιείται από τους ηλικιωμένους για να καλέσουν ασθενοφόρο στην περίπτωση που πέσουν κάτω μην έχοντες κανέναν που να τους βοηθήσει, κτλ.

Ο Ντάνιηλ Gilbert είναι ένας δισεκατομμυριούχος Εβραίος και ο κύριος χρηματοδότης της “Mobile Alert” της “Connect America.”

O Δανιήλ και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ken Gross, δεν είναι μόνο Εβραίοι, αλλά ιδιαίτερα ενεργοί στα υψηλότερα επίπεδα της Σιωνιστικής εξουσίας. Ο Δανιήλ είναι ένας άμεσος υποστηρικτής μιας οργάνωσης ORT για την παροχή εκπαιδευτικής κατάρτισης για την εβραϊκή νεολαία σε όλο τον κόσμο.

Ούτε μια δεκάρα των κερδών αυτής της εταιρείας πηγαίνει στην ελληνική νεολαία.

Ούτε μια δεκάρα των κερδών αυτής της εταιρείας πηγαίνει στην ελληνική νεολαία και τους Ελληνες τους έχουν βάλει να τους κάνουν…ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΙΟΛΑΣ την ώρα που…ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Στο επίσημο όργανο των Αχέπανς με ημερ. το Καλοκαίρι του 2018, βλέπουμε τις εξής εικόνες που όχι μόνο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ότι αυτοί είναι όλοι ΜΑΣΟΝΟΙ, αλλά και ότι Έλληνες πολιτικοί πάνε και σμίγουν με αυτούς, όπως η Ελένα Κουντουρά και ο…ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ο…ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!…

 

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου βλέπουμε τον γερο-Μπούς να..ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΗΝ…AHEPA, μιας και είναι κι αυτός…ΜΕΓΑΛΟ-ΜΑΣΟΝΟΣ που ένιωσε την ανάγκη να…ΕΠΕΥΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΕΣ”!!!