Home Greek News ΒΟΜΒΑ: Αποκλειστική φωτογραφία που δείχνει τον Σουλεϊμανί να κάνει παρέα με τους Αμερικανούς στρατιώτες όταν πολεμούσαν ΜΑΖΙ τον ISIS…!!!

ΒΟΜΒΑ: Αποκλειστική φωτογραφία που δείχνει τον Σουλεϊμανί να κάνει παρέα με τους Αμερικανούς στρατιώτες όταν πολεμούσαν ΜΑΖΙ τον ISIS…!!!

by _
0 comment 298 views

ΒΟΜΒΑ: Αποκλειστική φωτογραφία που δείχνει τον Σουλεϊμανί να κάνει παρέα με τους Αμερικανούς στρατιώτες όταν πολεμούσαν MAZI τον…ISIS…!!!

Ο Τράμπ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ…ΤΖΑΜΠΑ τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΔΡΑ του –ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ– ΙΡΑΝ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…!!!

Συνεργαστηκε με τους Αμερικανούς ο Σουλεϊμανί και το…ΠΛΗΡΩΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…!!!


του Ιωάννη Κουντούρη | 30 Δεκ. 2019 | βρείτε με και στο Facebook & Instagram ως John Kountouris


Σύμφωνα με την κορυφαία Σύρια δημοσιογράφο Syrian Girl που δημοσίευσε σήμερα την ακόλουθη αποκλειστικότατη φωτογραφία…

Μια φωτογραφία του Soleimani (Σουλεϊμανί) να συναναστρέφεται με αμερικανούς στρατιώτες ενώ όλοι πολεμούσαν το ISIS.

Πώς μπορεί λοιπόν να αληθεύουν οι ισχυρισμοί του Πεντάγωνου ΜΕΤΑ την δολοφονία;;;

Βλέπετε, γι ‘αυτό δεν πρέπει ποτέ να συνεργαστείτε με τις ΗΠΑ. Ελπίζω ότι όλοι μάθαμε κάτι σήμερα.

Πηγή του τουίτ >>


Οι άνθρωποι που ΑΝΕΚΑΘΕΝ ζητάνε πόλεμο με το Ιράν δεν είναι άλλοι απο τους…ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΕΚ ΤΕΛ ΑΒΙΒ, στους οποίους είναι…ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο Τράμπ, μιας και έχει επωφελθεί προσωπικά από τους Εβραίους καθ᾽όλη τη διάρκεια της στραδιοδρομίας του!!!

Και ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αυτά τα…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ότι «ΟΛΗ Η ΔΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ», διότι υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ!!!

Ήταν ο κ. Ahmadinejad που αναφέρθηκε στη μυστική σχέση μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν το 2012! Δείτε το παρακάτω βίντεο!

Ο Δρ Goudarz Eghtedari, αναλυτής ειδήσεων, συζητά τη δυνατότητα μυστικών συναντήσεων μεταξύ του Ιράν και των Ηνωμένων Πολιτειών για το κανάλι Ιράν-ε-Μαν (My Iran) στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Η εκπομπή προβλήθηκε στις 11-17-12

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr