Home Greek News Κακοκαιρία «Ζηνοβία»: Κλειστή πάνω από 4 ώρες η Αθηνών – Λαμίας, και στα δύο ρεύματα – Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί

Κακοκαιρία «Ζηνοβία»: Κλειστή πάνω από 4 ώρες η Αθηνών – Λαμίας, και στα δύο ρεύματα – Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί

by _
0 comment 95 views

Κακοκαιρία «Ζηνοβία»: Κλειστή πάνω από 4 ώρες η Αθηνών – Λαμίας, και στα δύο ρεύματα – Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί


Στο ρεύμα προς Λαμία από το ύψος των διοδίων Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν από τα Οινόφυτα – Απίστευτες ουρές με ακινητοποιημένα αυτοκίνητα μέσα στο χιόνι- Σε ποια σημεία η Τροχαία υποχρεώνει τους οδηγούς σε αναστροφή

Τη στιγμή που  το δεύτερο μεγάλο κύμα της κακοκαιρίας «Ζηνοβία» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το βράδυ της Κυριακής, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τα διόδια Αφιδνών έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων.

Όπως ήταν αναμενόμενο η διακοπή κυκλοφορίας έχει προκαλέσει τεράστια ταλαιπωρία στους οδηγούς που βρίσκονται ακινητοποιημένοι στα αυτοκίνητά τους μέσα στο χιόνι περιμένοντας τις υποδείξεις της Τροχαίας για αναστροφή.

To μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα, δεν μπορούν να παρέμβουν καθώς και αυτά είναι εγκλωβισμένα και οι οδηγοί που επικοινωνούν με το protothema.gr καταγγέλλουν ότι παραμένουν ακίνητοι πάνω από δύο ώρες στο σημείο, χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση αλλά και βοήθεια για το πώς θα ξεμπλοκαριστούν.

Το εκχιονιστικό «κόλλησε» επειδή δεν είχε αντιολισθητικές αλυσίδες – Δείτε βίντεο:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr