Home Greek News Ι. Κοραντής: Ορδές αλλοδαπών δημιουργούν τρίτη μουσουλμανική εστία στη χώρα! Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε ο Πρέσβυς ε.τ. & π. Διοικητής ΕΥΠ!

Ι. Κοραντής: Ορδές αλλοδαπών δημιουργούν τρίτη μουσουλμανική εστία στη χώρα! Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε ο Πρέσβυς ε.τ. & π. Διοικητής ΕΥΠ!

by _
0 comment 157 views

Ι. Κοραντής: Ορδές αλλοδαπών δημιουργούν τρίτη μουσουλμανική εστία στη χώρα! Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε ο Πρέσβυς ε.τ. & π. Διοικητής ΕΥΠ!


Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε ο πρέσβης επί τιμή, πρώην διοικητής ΕΥΠ…

Ο Ιωάννης Κοραντής σε συνέντευξή του στον Γ. Τράγκα αναφορικά με την αθρόα προσέλευση μεταναστών από τα μουσουλμανικά κράτη στην Ελλάδα επισημαίνοντας τον σοβαρό κίνδυνο που ελοχεύει από την ανεξέλεγκτη και μη ελεγχόμενη παράνομη μετανάστευση ανέφερε τα εξής:

“Ορδές αλλοδαπών μουσουλμάνων, ανεβαίνουν στον Έβρο, όπου δημιουργείται μια τρίτη εστία μουσουλμάνων, εκτός από τους γειτονικούς νομούς και το επαναλαμβάνω «ορδές», με ότι αυτό συνεπάγεται, για όσους μπορούν να αντιληφθούν το πρόβλημα. Όσο θα αυξάνονται, οι ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές, αυτό θα έχει ένα κόστος πολιτικό και οικονομικό, για την εκάστοτε κυβέρνηση, μέχρις ότου υπάρξει έκρηξη. Εύχομαι να μην συμβεί, αλλά πολύ φοβάμαι, ότι είναι ο πυρήνας καταλυτικών εξελίξεων, πρέπει να σταματήσει αυτό το ανεξέλεγκτο τσουνάμι, διαφορετικά θα έχουμε κακές εξελίξεις.

Είναι θέμα πολιτικής απόφασης, η διαφύλαξη των συνόρων μας, οι ένοπλες δυνάμεις, ξέρουν πολύ καλά, τι μπορούν να κάνουν και σε αυτό το μείζον πρόβλημα. Αν αφεθούν, να επιτελέσουν το καθήκον τους, είναι αστείες οι επικλήσεις, ότι δεν μπορούμε να βάλουμε το πολεμικό ναυτικό, να σταματήσει τις μεταναστευτικές ροές, γιατί θα διεγερθούν οι γείτονες”.

Να σημειωθεί πως οι επισημάνσεις του κ. Κοραντή δεν είναι πρόσφατες. Το αντίθετο μάλιστα, έχουν κατατεθεί από τον ίδιο, με τον πλέον εξειδικευμένο τρόπο, πριν από 14 χρόνια, όταν ως διοικητής της ΕΥΠ είχε προχωρήσει στην αγορά ειδικού υπερσύγχρονου εξοπλισμού (δορυφορικό σύστημα επιτήρησης των συνόρων) για την διασφάλιση πλήρους ελέγχου στην διακίνηση – μετακίνηση αγαθών και προσώπων.

Όμως, ακόμη και μετά την άρνηση της πολιτείας (που δεν αιτιολογήθηκε ποτέ, πέραν των γελοιοτήτων που κατατέθηκαν από “ειδήμονες” στις επικύψεις προς όλους όσους, εντός και εκτός Ελλάδας, κατείχαν θέσεις ισχύος) ο κ. Κοραντής δεν σταμάτησε ποτέ να επισημαίνει τα σοβαρά ρήγματα ασφάλειας που θα δημιουργούσε η “παράνομη μετακίνηση αγαθών και ανθρώπων”, επισημαίνοντας σε όλους τους τόνους πως η χώρα και οι κυβερνήσεις όφειλαν να πράξουν τα αυτονόητα αντί πολιτικών που εξέθεταν σε σοβαρούς κινδύνους πολλών επιπέδων και κατευθύνσεων την ασφάλεια στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Τέλος, για τους “μη γνωρίζοντες” πρέπει να επισημάνουμε πως το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία. Είναι ένα κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό σύστημα, που χρησιμοποιεί την θρησκεία ως “εργαλείο σύνδεσης” αυτών των ιδιοτήτων…

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
https://kostasxan.blogspot.com/2019/12/blog-post_747.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr