Home Greek News ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ: ENTOΠΙΣΤΗΚΑΝ 2 ΑΝΔΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ – 1 ΝΕΚΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ!

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ: ENTOΠΙΣΤΗΚΑΝ 2 ΑΝΔΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ – 1 ΝΕΚΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ!

by _
0 comment 135 views

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ: ENTOΠΙΣΤΗΚΑΝ 2 ΑΝΔΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ – 1 ΝΕΚΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ!


Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από μαρτυρία νεαρού άνδρα ότι ο πατέρας και ο παππούς του εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

(ΩΡΑ 20:30) Όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ, ο ένας εκ των 2 αντρών και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, είναι νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή υπήρξε διακοπή ρεύματος και οι δύο άνδρες άνοιξαν τη γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα από τις αναθυμιάσεις ο ένας να καταλήξει και ο άλλος να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

(Προηγούμενη ενημέρωση)

Δύο άνδρες φέρεται να βρέθηκαν αναίσθητοι σε σπίτι στις Πλαταιές της Βοιωτίας, όπως μετέδωσε το απόγευμα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha».

Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δύο άνδρες – πατέρας και παππούς – εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους εντός της κατοικίας, όπου διαμένουν.

Ο γιος της οικογένειας έσπευσε να ειδοποιήσει τις πυροσβεστικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν επιχείρηση για να προσεγγίσουν το σημείο.

Ωστόσο, η έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ωρών, έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της περιοχής, με το ύψος του χιονιού να υπερβαίνει το ένα μέτρο.

Οι αρχές εικάζουν ότι θα χρειαστούν αρκετές ώρες, προκειμένου το ασθενοφόρο να φθάσει στις Πλαταιές και να προσφέρει τις πρώτες ιατρικές υπηρεσίες στους δύο άνδρες.

Πηγή >> www.makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr