Home Greek News Τραγικό τροχαίο στη Βούλα: Νεκρή μια 19χρονη, σε σοβαρή κατάσταση η 25χρονη φίλη της

Τραγικό τροχαίο στη Βούλα: Νεκρή μια 19χρονη, σε σοβαρή κατάσταση η 25χρονη φίλη της

by _
0 comment 91 views

Τραγικό τροχαίο στη Βούλα: Νεκρή μια 19χρονη, σε σοβαρή κατάσταση η 25χρονη φίλη της

Παναγιώτα Καρλατήρα

Ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας τα ξημερώματα της Κυριακής

Τραγικό τροχαίοδυστύχημα με μια 19χρονη κοπέλα νεκρή και μια 25χρονη σοβαρά τραυματισμένη, σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Βούλα.

Ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και να τραυματιστεί βαριά η οδηγός, 25 ετών, η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την Τροχαία, στο Ασκληπιείο Βούλας, παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 25χρονη έχει μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στον Ευαγγελισμό. Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι η 25χρονη που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι βαρύτατα τραυματισμένη με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, που εξετάζει ως πιθανότερα αίτια την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με την ταχύτητα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr