Home Greek News «ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛ@ΣΤΕ ΜΑΣ Τ’ ΑΡΧ@Δ@Α ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ». ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.

«ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛ@ΣΤΕ ΜΑΣ Τ’ ΑΡΧ@Δ@Α ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ». ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.

by _
0 comment 181 views

«ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛ@ΣΤΕ ΜΑΣ Τ’ ΑΡΧ@Δ@Α ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ». ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ- ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΠΛΑΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Νέες προκλητικές συμπεριφορές από σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής κατέγραψαν Έλληνες ψαράδες στην περιοχή των Ιμίων.

Στο βίντεο- το αληθινό βίντεο κι όχι το μουσαντένιο που προέβαλλαν τα νταβατζοκάναλα- φαίνεται ένα από τα τουρκικά σκάφη να κινείται με ταχύτητα προς το ελληνικό καΐκι και τελευταία στιγμή να κάνει στροφή λίγο πριν το εμβολίσει.

«Έμειναν τα παραγάδια κάτω και δεν μας άφηναν να δουλέψουμε. Όμως εμείς εκεί κόντρα γιατί είναι οι μέρες που ρίχνουν τα ψάρια πάνω στα Ίμια» δήλωσε ο ψαράς Βασίλης Λύρας από την Κάλυμνο.

Σύμφωνα με τον ίδιο «αυτός ερχόταν με 40 μίλα πίσω από την πρύμνη. Ήρθε με τσαμπουκά και να κάνει φασαρία αλλά εμείς δεν φύγαμε. Αν κάναμε μια μπροστά θα γινόταν επεισόδιο. Μόλις πάμε στο 1 μίλι από τα Ίμια έχουμε τη σειρήνα να μας ενοχλεί».

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ  ΚΑΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ


Πηγή >> www.makeleio.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr