Home Greek News Προσπάθησαν να εξαπατήσουν με ψεύτικα ομόλογα ιθαγενείς Ινδιάνους ο γιός του Μπίντεν & ο Ελληνοαμερικανός συνεργάτης του;!

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν με ψεύτικα ομόλογα ιθαγενείς Ινδιάνους ο γιός του Μπίντεν & ο Ελληνοαμερικανός συνεργάτης του;!

by _
0 comment 173 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσπάθησαν να εξαπατήσουν ομάδα ιθαγενών Ινδιαώνων των ΗΠΑ μέσω μιας απάτης εκδόσεως ψεύτο-ομολόγων ο γιός του Τζο Μπίντεν και ο Ελληνο-Αμερικανός συνεργάτης του;!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο της «New York Post» έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός πως τόσο ο Τράμπ και η οικογένειά του όσο και ο…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ κι ο γιός του είναι ΟΛΟΙ ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΤΥΠΟΙ που πρέπει να ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ για ευνόητους λόγους. Κι όμως, όσον αφορά την ακόλουθη νέα λίστα καταγγελιών εις βάρος του κου Χάντερ Μπάιντεν, γιού του Τζό Μπάιντεν, για διάφορα αδικήματα, όπως τη δημιουργία κομπίνας ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ, δεν έλειψαν οι αναφορές για τους καλούς τους συνεργάτες, έναν εξ των οποίων έχοντας….ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ!!!

Χμμμ…που έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο για ΕΛΛΗΝΑ, σε σχέση μάλιστα με κομπίνα έκδοσης ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ….


Εταιρεία ιδιωτικών ερευνητών ισχυρίζεται ότι ο Χάντερ Μπαϊντεν (Hunter Biden), Γιός του Τζό Μπαϊντεν, συνδέεται με πολλές ποινικές έρευνες

Της Elizabeth Rosner και του Aaron Feis  

23 Δεκεμβρίου 2019 | 3:10 μ.μ. | ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ    

Ο Χάντερ Μπάιντεν (Hunter Biden) αποτελεί αντικείμενο πολλών ποινικών ερευνών που σχετίζονται με την «απάτη, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ένος κυκλώματος παραχάραξης (δηλαδή, κομπίνα ψεύτικων ομολόγων),» συμφώνως προς δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τη Δευτέρα στην υπόθεση πατρότητός του στη πολιτεία Αρκανσάς. 

Οι καταγγελίες προεβλήθησαν από τη εταιρεία με έδρα τη Φλόριντα ιδιωτικών ερευνητών, D&A Investigations, στην εν εξελίξει υπόθεση του Μπάιντεν κατά της φερόμενης ως μητέρας του μωρού του Lunden Alexis Roberts, μιας πρώην στρίπερ με το παρατσούκλι «Ντάλας. ”  

Λίγο μετά την κατάθεση των καταγγελιών,  τις κατέρριψε ένας δικαστής επειδή κατατέθηκαν από έναν «παρεμβαίνοντα “, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Ο Μπάιντεν υπέβαλε αίτηση για να καταρρίψει αυτές τις καταγγελείες, υποστηρίζοντας ότι “η ειδοποίηση νομικού περιεχομένου έχει υποβληθεί από μη διάδικο απλώς για να κάνει σκανδαλώδεις ισχυρισμούς στην εκκρεμούσα αγωγή ώστε να κερδίσει κάποια προσοχή από τα M.M.E.”

Ο Μπάιντεν, 49 ετών, “αποτελεί αντικείμενο πολλών ποινικών ερευνών που αφορούν απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και κύκλωμα παραχαράξεως νομισμάτων”, υποστηρίζει η κατάθεση.

Μία από αυτές τις καταγγελίες αφορά την Burisma Holdings, την ουκρανική ενεργειακή εταιρεία με την οποία ο Μπάιντεν κατείχε κερδοφόρα θέση του διοικητικού συμβουλίου, ενώ ο πατέρας του, Τζο, ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ – επισύροντας καταγγελίες περί αντικανονικότητας από τους Ρεπουμπλικάνους συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Τράμπ.  

Ο Μπάιντεν και μια ομάδα επιχειρηματικών συνεργατών “δημιούργησε τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς στην Morgan Stanley … για την Burisma Holdings Limited … για τη κομπίνα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ” , ισχυρίζεται η D & A ισχυριζόμενη επίσης ότι οι λογαριασμοί έδειξαν μέση αξία λογαριασμού ύψους περίπου 6,8 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ του Μαρτίου 2014 και του Δεκεμβρίου 2015.

Ο Μπάιντεν και οι άλλοι , συμπεριλαμβανομένων των Devon Archer, John Galanis και Bevan Cooney, φέρεται ότι ” χρησιμοποίησαν μια κομπίνα παραχάραξης για να αποκρύψουν τη Μέση Αξία Λογαριασμού  Morgan Stanley κ.α.” , ισχυρίζεται η D & A στα έγγραφα που κατατέθηκαν από το Περιφερειακό Δικαστήριο της Ανεξαρτησίας του Νομού Αρκανσά (Circuit Court of Independence County, Arkansas).

Η κατάθεση υποστηρίζει επιπλέον ότι ο Μπάιντεν έπαιξε ρόλο σε μια απάτη, συμπεριλαμβανομένων των John Galanis, Cooney και Archer, με σκοπό την εξαπάτηση μιας ομάδος ιθαγενών Αμερικανών της φυλής Sioux  της τάξεως των 60 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω της σκιώδους πώλησης φυλετικών ομολόγων (tribal bonds).

Ο Galanis, ο Archer και ο Cooney κρίθηκαν ένοχοι για τους ρόλους τους τον Ιούνιο του 2018, μετά από μια μακρά δίκη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν. Τον Νοέμβριο, η καταδίκη του Archer ανατράπηκε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή του Μανχάταν.  

Ο Μπάιντεν “έκανε δουλειές για τη κομπίνα”, ισχυρίζεται η D & A στην κατάθεσή του, χωρίς να υπεισέρχεται εις λεπτομέριας.

Το έγγραφο των τριών σελίδων δεν ονομάζει τους οργανισμούς πίσω από τις υποτιθέμενες ποινικές έρευνες του Μπάιντεν και στις δύο περιπτώσεις.

Οι δικηγόροι Μπάιντεν και Ρόμπερτς δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για σχολιασμό.

Αφού τον “πέτυχαν” τεληφωνικώς, ο Dominic Casey, ο ερευνητής της D & A που κατέθεσε τα έγγραφα, αρνήθηκε να πει εάν η ομάδα του προσελήφθη από τον Ρόμπερτς ή έστειλε τις πληροφορίες στο δικαστήριο οικεία βούλησει.

Επίσης, αρνήθηκε να επεκταθεί στις καταγγελίες που περιέχονται στα έγγραφα, επαναλαμβάνοντας επανειλημμένα: «Πιστεύω ότι αυτό είναι αυτονόητο.”


Αρχικό λινκ του αρχικού άρθρου »» https://nypost.com/2019/12/23/hunter-bidens-baby-mama-says-hes-linked-to-multiple-criminal-probes/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr