Home ΗΠΑ ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΔΕΙΤΕ τον Μπαράκ Ομπάμπα ντυμένο σαν τον…ΣΑΤΑΝΑ…!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ!!!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΔΕΙΤΕ τον Μπαράκ Ομπάμπα ντυμένο σαν τον…ΣΑΤΑΝΑ…!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ!!!

by _
0 comment 241 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΔΕΙΤΕ τον Μπαράκ Ομπάμπα ντυμένο σαν τον…ΣΑΤΑΝΑ…!!!

Και…ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ!!!


Εἶπε δὲ αὐτοῖς· Ἐθεώρουν τὸν σατανᾶν ὡς ἀστραπὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεσόντα….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η ακόλουθη φωτογραφία είναι και αληθινή και σοκαριστικότατη διότι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ὀλους τους δήθεν «συνωμοσιολόγους» ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι όντως ένας μεγάλος…ΔΙΑΒΟΛΟΣ–με ό,τι σημαίνει αυτό!…

Απ᾽ό,τι φαίνεται, η εν λόγω φωτο. κυκλοφοράει ήδη στο διαδίκτυο εδώ και πέριπου τρία χρόνια, αλλά οι του βαθέος κράτους των ΗΠΑ χειριστές του διαδικτύου (το οποίον ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ!), που ελέγχουν και την Google (από την οποίαν έχει προσλάβει δύο στελέχη στην κυβέρνησή του ο Κυριἀκος Μητσοτάκης!), έχουν προσπαθήσει να…ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ και «ΘΑΨΟΥΝ» την συγκρεκριμένη φώτο. διότι λέει ΠΟΛΛΑ για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ο Μπαράκ Ομπάμα: Ένας μεγάλος ομοφιλόφιλος, γκέι ΣΑΤΑΝΑΣ, παντρεμένος με την «Μισέλ» την οποίαν έχει αποκαλέσει αρκετές φορές…«ΜΙΧΑΛΗ» (δηλαδή, ΤΡΑΝΣ ΕΙΝΑΙ!…ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ!), που κατέστρεψε την Αμερική και τον κόσμο μας επι των ημερών του ως Προέδρου των ΗΠΑ!

Μια γυναίκα, ονόματι Annemarie Hope, που τράβηξε την εν λόγω φώτο.  με την λεζάντα «Κλάση και Χάρη, είσαι ο αγαπημένος μου» (Class and Grace: You are my favorite), είναι μια γνωστή καλλιτέχνιδα-σατανίστρια που σμίγει με τους ελιτιστές των ΗΠΑ. Όταν όμως ανήρτησε αρχικώς την φώτο., στις 20 Ιαν. του 2017, εκ περιφανείας δια το γεγονός πως είχε πάει σε μια δεξίωση τότε της ελίτ όπου παρευρίσκετο κι ο Ομπάμα ΝΤΥΜΕΝΟ ΣΑΝ ΤΟ…ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ, και αφού η φώτο. πήρε έκτασιν σε όλο το διαδίκτυο, της εζητήθη μετά από μερικούς σκοτεινούς κύκλους της ελίτ να…ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ., που έκαμε ΑΜΕΛΛΙΤΙ!

Και για όσους θα τολμούσαν να “υποτροπιάσουν” εις την αρχικώς διεμορφωμένης υπο του νεοταξιού κατεστημένου νοητροπίαν αυτών, απορρίπτοντες την εν λόγω φωτογραφίαν ως «ψεύτικην» και «προϊόν μοντάζ», δείτε τώρα την εξής ανάλυσιν που έκαμαν ορισμένοι ειδικοί επι της ίδιας φώτο, οι οποίοι απεφάνθησαν ότι…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ! Αν ήταν, όμως, μοντάζ, θα παρατηρούσαμε μερικές διακριτές γραμμές εφ᾽όλης της επιφανείας της φώτο. που να εκτείνονται από πάνω προς τα κάτω, τις οποίες ΔΕΝ προέκυψαν κατά την διεξαγωγήν της φωγραφικής αναλύσεως!!! ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΥΡΟΣ Η ΦΩΤΟ. 100 τοις 100!!!

Υπάρχουν βέβαιια μετρικά σάιτ εκεί έξω που έχουν προσπαθήσει να «αποδείξουν» ότι ο άνθρωπος στην φώτο δεν είναι ο Ομπάμα, αλλά ένας γκέι Εβραίος καλιτέχνης ονόματι Michel Madle, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Και η ακόλουθη ανάρτησις Instagram της εταιρείας Headdress by Miss G Designs που είναι ο εφευρέτης πίσω από κοστούμι που φοράει ο Ομπάμα στην εν λόγω φώτο. μας επιβεβαιώνει 100 τοις 100 ότι είναι όντως ο ΟΜΠΑΜΑ που φοράει το συγκεκριμένο κοστούμι…!!!

Και λέει τα εξής…

Έχουμε τρομερή υποστήριξη από τον Λευκό Οίκο. Ο Σατανάς μόλις εξήλθε του Λευκού Οίκου.

Πριν από περίπου 10 χρόνια, ήταν μια χριστιανική εταιρεία παραγωγής ταινιών που έβγαλε μιαν ταινίαν για τον Αντίχριστον, όπου ο Αντίχριστος έμοιζε σχεδόν ολότελα με τον…ΟΜΠΑΜΑ!!!

Περιττόν, λοιπόν, να λεχθεί -῏τουλάχιστον για εμάς του ΞΥΠΗΝΙΟΥΣ!- ότι ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί προέδροι έχει «γαλάζιο αίμα» μέσα τους να ανήκουν και στους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ και, κατ’ επέκτασιν,…ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ!!! Ήταν/Είναι ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ γιατί ξεπούλησαν τις ΗΠΑ και τον αμερικανικόν λαόν εις την Νέαν Τάξιν Πραγμάτων, και τούτο μάλιστα…ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!!!

Ο Ομπάμα, όπως κι ο ΝΥΝ πρόεδρος…ΤΡΑΜΠ, καθώς και άλλοι Αμερικανοί προέδροι στον παρελθόν, ανήκουν σε μυστικές λέσχες όπου κάνουν απίστευτα πράγματα σε σατανικές ιεροτελεστίες…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!  ΠΟΛΛΑ είχαν λεχθεί για τους Κλίντον, τους Μπούσηδες, κτλ. σχετικά με όλα αυτά. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΘΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ….ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ -ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ- ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ;;;!!!

ΠΟΛΛΑ όμως έχουν λεχθεί ιδιώς για τον ΟΜΠΑΜΑ, ότι μπορεί να είναι ο…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ότι μπορει να επανέλθει στην…ΕΞΟΥΣΙΑ για να εφαρμόσει ένα αστυνομικό κράτος στις ΗΠΑ, ότι μπορεί να γίνει ο…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ μέσω του ΟΗΕ, κτ.λ., κ.τλ. Πάντως, αυτή η φωτογραφία ΣΙΓΟΥΡΑ μας βάζει σε σκέψεις για το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ για τον Ομπάμα και τον…ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ που θα παίξει ο ίδιος στην…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!…

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr