Home Greek News ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…. ΠΙΘΑΝΟΝ …ΣΤΗΝ Ν.ΚΡΗΤΗ;;;

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…. ΠΙΘΑΝΟΝ …ΣΤΗΝ Ν.ΚΡΗΤΗ;;;

by _
0 comment 103 views

GEWKWN : ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…. ΠΙΘΑΝΟΝ …ΣΤΗΝ Ν.ΚΡΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!…


Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες απόστρατου αξιωματικού, από πρεσβεία μιας μεγάλης χώρας ενημερωθήκαμε για εισβολή των Τούρκων στην Νότια Κρήτη.

Το γεγονός αυτό επισφραγίστηκε με μαρτυρία του Κυρίου στον πνευματικό μου πατέρα, μόνο λίγες στιγμές μετά την επίγεια είδηση, λέγοντας ο Κύριος τα εξής: «Αλλού περιμένουν τους Τούρκους να χτυπήσουν και αλλού θα τους δείτε.

Ετοιμάζονται να τους περιμένουν σε δύο μικρά νησιά, μα ένα μεγάλο θα χτυπήσουν. Θα τους ανατρέψω την ώρα που θα κάνουν την αποβίβαση.

Μεγάλο κακό θα βρει την Τουρκία, θα τρέχουν με τις πτέρνες στο σβέρκο, θα βουίζει η γη, θα ανοίξει τα σπλάχνα της, και θα τους καταπιεί, μεγάλο κακό θα τους βρει».

Επισφραγίζονται τα παραπάνω με παλαιότερες μαρτυρίες, του κρητικού μοναχού Γενναδίου και του μοναχού Βασιλείου Καυσοκαλυβίτου για εισβολή των Τούρκων στην Ν. Κρήτη σε ανυποψίαστο χρόνο και πιθανόν νύκτα.

Επιβεβαιώνεται και η εμπεριστατωμένη ερμηνεία, πριν μερικούς μήνες για αυτή την εισβολή, στον λόγο μοναχού Μωϋσή: «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ», δείτε εδώ. https://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr