Home Greek News Έκκληση για μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων, της τουρκικής λίρας και του τουρισμού από αιγυπτική οργάνωση

Έκκληση για μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων, της τουρκικής λίρας και του τουρισμού από αιγυπτική οργάνωση

by _
0 comment 115 views

Έκκληση για μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων, της τουρκικής λίρας και του τουρισμού από αιγυπτική οργάνωση


Στην Αίγυπτο τη χώρα του πραξικοπηματία Σίσι, ο οποίος ενίοτε  στοχοποιεί την Τουρκία, έγινε έκκληση για μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων.

Η Οργάνωση Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην Αίγυπτο, έκανε έκκληση για των τουρκικών προϊόντων και απευθυνόμενη σε όλα τα αραβικά κράτη, ζήτησε να σταματήσουν να αγοράζουν τα τουρκικά προϊόντα και να σταματήσουν να σταματήσουν τις συναλλαγές με τουρκικές λίρες στις τράπεζες.

Μιλώντας σχετικά με το μποϊκοτάζ εκπρόσωπος της οργάνωσης ο Ζιντάν Εκ Κεναι, έκανε έκκληση προς όλα τα αραβικά κράτη Στα πλαίσια μιας μεγάλης κίνησης να μποϋκοτάρουν τα τουρκικά προϊόντα, τις τουρκικές εταιρείες και τις τουρκικές αγορές που βρίσκονται στις χώρες του κόλπου όπως και να μην στον τουρκικό τουρισμό.

https://m.yeniakit.com.tr/haber/darbeci-sisiden-turkiyeye-karsi-kustah-cagri-972888.html

22/12/2019 

Σχ. : Εννοείται πως η φωτογραφία της ανάρτησης είναι δική μας επιλογή κι όχι της φιλοκυβερνητικής Γενί Ακίτ…


https://tourkikanea.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr