Eastmed: Ελλάδα, Κύπρος &…ΙΣΡΑΗΛ. Ακόμη και με το…ΔΙΑΒΟΛΟ! Οι Εβραίοι θέλουν συνεργασία και με τη Τουρκία!


Eastmed: ΜΑΚΡΙΑ από το Ισραήλ Ελλάδα & Κύπρο! Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ κράτος & οι Εβραίοι ήταν με το μέρος των Τούρκων κατά την Τουρκοκρατίαν!

Ακόμη και με τον…ΔΙΑΒΟΛΟΝ θα κάνουμε συνεργασία (ΠΟΙΑ «συνεργασία»?!) προδιδοντας έτσι το εθνος μας…τους αγίους μας (που μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ για τους Εβραίους)…ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΑΣ…;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


«Ζητεῖτέ με ἀποκτεῖναι, ὅτι ὁ λόγος ὁ ἐμὸς οὐ χωρεῖ ἐν ὑμῖν….Ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. Ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ’ ἀρχῆς, καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ. Ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ· ὅτι ψεύστης ἐστὶν καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.. – Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

«Τον παλαιόν καιρόν οι Εβραίοι εθανάτωσαν όλους τους προφήτας, όλους τους δικαίους διδασκάλους· χιλιάδες φορές άφησαν τον Χριστόν και επροσκύνησαν τον διάβολον, και τόσον, οπού έκαμαν ένα μοσχάρι και το επροσκυνούσαν δια θεόν, καθώς το έχουν έως την σήμερον. Και τώρα το αυτό είνε να συναναστρέφεσαι και να πραγματεύεσαι, να τρώγης και να πίνης με τον διάβολονΕτόλμησαν και εσταύρωσαν και τον Χριστόν μας. Ο Πανάγαθος εις όλα αυτά τους εφύλαγε, του εσκέπαζεν.» – Ο ΆΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ


– ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.

– KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.

– ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

-SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλληνα, δεν διαπράττει έγκλημα.

– Το ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ


ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ…ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ…ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΝ!!! ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!

ΔΗΛ., ΠΑΓΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Eastmed, ΙΔΙΑIΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΩΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΩΡΡΗΞΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΚΤΛ!!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΚΟΛΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΙ…ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ;;;!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΌΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΚ…ΚΡΗΤΗΣ;;;!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ…ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΑΒΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ;;;!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ…ΠΟΛΥΤΕΝΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;;!! ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ…ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΗΝ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ??? ΚΙ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΑΛΛΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΘΙΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗΘΑ ΤΟΥΣ…ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;;;!!!

ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ…ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ…11ης ΣΕΠΤ. του 2001???!! ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) Ντέιβιτ Χάρις ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΡΟΛΟ στην συμφωνία Eastmed;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?? ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΟΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ της…11ης ΣΕΠΤ. του 2001, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΒΡΑΙΟ ΤΟΥ…ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;

ΝΑΙ…ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ…!!!

ΤΙ, ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΟΥΛΕΣ» ΣΑΣ ΓΙ ‘ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣΥ»: ΕΙΣΤΕ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!

ΤΙ ΑΛΛΑΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;;; Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ Eastmed ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ…«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ», ΑΚΠΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ…ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ), ΤΟΤΕ,…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ…!!!