Home Greek News Ο φίλος του Ερντογάν Τραμπ δεν αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων. Το ψήφισμα είναι ΜΗ δεσμευτικό!

Ο φίλος του Ερντογάν Τραμπ δεν αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων. Το ψήφισμα είναι ΜΗ δεσμευτικό!

by _
0 comment 116 views

Ο φίλος και…ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ του Ερντογάν Τραμπ δεν αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων. Το ψήφισμα είναι ΜΗ δεσμευτικού χαρακτήρος!


Προτού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο, πρέπει να μας τονίσουμε τα εξής σημαντικά σχετικά με αυτό το θέμα….

(1ον) Το πρόσφατον ψήφισμα που έλαβε χώρα επι ανοικτής συνεδριάσεως εν τη Γερουσία ΔΕΝ απαιτεί την υπογραφήν του Προέδρου Trump, διότι είναι ΜΗ δεσμευτικού χαρακτήρος!!! ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ!!! Υποστηρίζει, ωστόσο, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα «θυμούνται την Αρμενική Γενοκτονία με επίσημη αναγνώριση και ανάμνηση» αναγνωρίζοντας επισήμως τις δολοφονίες 1,5 εκατομμυρίων Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία μεταξύ 1915 και 1923. ΑΜΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ;;;

(2ον) Ο Τράμπ κι η οικογένειά τους κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ στην Τουρκία! Άρα είναι ΥΠΟΧΡΕΟΙ/ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!

Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας με τους τίτλους «Ο Τράμπ αφήνει Τούρκους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ να αλωνίζουν στις ΗΠΑ & περιμένετε να πειράξει την Τουρκία για το Κουρδικό;;;» και «Να ΓΙΑΤΙ ο Τράμπ αφήνει τους Τούρκους να σφάζουν Κούρδους στη Συρία: ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ!!!» διότι θα σας εξηγήσουν ΠΟΛΛΑ!

Όμως, το εν λόγω θέμα πρέπει να απασχολεί και ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για προφανείς λόγους, διότι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΣ από το Κογκρέσο των γενοκτονιών των Αρμενιών από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ θα ετίθετο και ως…ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΝ και για τις γενοκτονίες των…ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΗΜΩΝ ΠΑΛΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ;;; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΚΤΛ!!!


Ο Τραμπ δεν αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων

Newsroom

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δεν αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων και θα συνεχίσει να τηρεί την πάγια στάση επί του ακανθώδους αυτού ζητήματος, όπως γνωστοποίησε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μόργκαν Ορτέιγκους, σε ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στο «Ψήφισμα της Γερουσίας 150», με το οποίο επικυρώθηκε η απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων για αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, η εκπρόσωπος σημειώνει:

«Η θέση της κυβέρνησης δεν έχει αλλάξει. Οι θέσεις μας εκφράζονται από την ανακοίνωση που είχε κάνει ο πρόεδρος τον περασμένο Απρίλιο».

Η Γερουσία επικύρωσε την απόφαση στις 12 Δεκεμβρίου, ξεπερνώντας τα εμπόδια που έθεσαν αρκετές φορές Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές.

Είχε προηγηθεί, στις 30 Οκτωβρίου 2019, η έγκριση της Βουλής των Αντιπροσώπων με συντριπτική πλειοψηφία του σχετικού ψηφίσματος, μια συμβολική αλλά ιστορική ενέργεια που πυροδότησε νέες εντάσεις με την Τουρκία.


https://www.cnn.gr/news/kosmos/story

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr