Home Greek News Δικαστήριο επιστρέφει τα κατασχεθέντα σε Φλώρο, Μηλιώνη και άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση Energa

Δικαστήριο επιστρέφει τα κατασχεθέντα σε Φλώρο, Μηλιώνη και άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση Energa

by _
0 comment 122 views

Δικαστήριο επιστρέφει τα κατασχεθέντα σε Φλώρο, Μηλιώνη και άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση Energa


Με απόφαση του δικαστηρίου επιστρέφονται τα κατασχεθέντα στους προσφάτως αθωωθέντες, Φλώρο, Μηλιώνη και υπολοίπους της υπόθεσης Energa.

Μετρητά, αυτοκίνητα, κινητή και ακίνητη περιουσία, προσωπικά αρχεία που είχαν δεσμευτεί οκτώ χρόνια πριν, όταν «έσκασε» η υπόθεση με τις υπεξαιρέσεις εκατομμυρίων ευρώ από τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειες Energa και Hellas Power, θα επιστραφούν πλέον στους κατόχους τους.

Τώρα με την απόφαση των δικαστών τους επιστρέφονται όλα πλην των 72 εκατομμυρίων που κρίθηκαν ως υπεξαιρεθέντα και παραμένουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μέχρι οι Δήμοι και το Δημόσιο να τα εισπράξουν.

Έτσι, Φλώρος, Μηλιώνης και τα άλλα… παιδιά θα πάρουν πίσω τις καταθέσεις τους ΚΑΙ τις Πόρσε τους και θα συνεχίσουν απερίσπαστοι τα πάρτι τους με καλλίπυγες μοντέλες στην Μύκονο.

Την ίδια ώρα χιλιάδες μικροοφειλέτες  βρίσκονται στην φυλακή η ταλαιπωρούνται με κοινωφελή εργασία ή τους βγάζουν στο σφυρί ένα διαμερισματάκι στα Πετράλωνα…

Κάντε μας follow στο Twitter για να μην χάσετε καμία πιπεράτη είδηση!
Ακολούθησε μας στο Instagram και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!

Τα ΠΙΠΕΡΑΤΑ παρασκήνια που είναι διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη… είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα ΠΙΠΕΡΑΤΑ δεν φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή του, αναρτώνται από τη δημοσιογραφική ομάδα της RP Media Hellas ή υπογράφονται από το συντάκτη τους.

https://www.piperata.gr/2019/12/17/dikastirio-epistrefi-ta-kataschethenta-se-floro-milioni-ke-allous-eblekomenous-stin-ypothesi-energa/?fbclid=IwAR3d1sZdXUiJAF8FiACi6LL5pzP9ffA2VxGvYzTynMgOQFEAquVKLkV40Oo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr