Home Greek News Απέσυραν Υπουργική απόφαση που μοιράζει 6,7 εκ. ευρώ “αέρα-πατέρα” σε εφημερίδες επειδή ήταν διακαιούχο και το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”!

Απέσυραν Υπουργική απόφαση που μοιράζει 6,7 εκ. ευρώ “αέρα-πατέρα” σε εφημερίδες επειδή ήταν διακαιούχο και το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”!

by _
0 comment 224 views

Απίστευτο! Τον κυνηγάνε λυτοί και δεμένοι! Απέσυραν Υπουργική απόφαση που μοιράζει 6,7 εκ. ευρώ “αέρα-πατέρα” σε εφημερίδες επειδή ήταν διακαιούχο και το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”!! Την δευτέρα επαναφέρουν την απόφαση με φωτογραφική διάταξη που το αφήνουν εκτός!!


Του Άρη Σπίνου

Στη δημοσιότητα ήρθε την Παρασκευή το απόγευμα η απόφαση σχετικά με την υπαγωγή δικαιούχων στο Πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων έκδοσης εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας και site στα πλαίσια άκρατης φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας.

Συνολικά, 36 επιχειρήσεις έκδοσης «εφημερίδων» πανελλήνιας κυκλοφορίας θα λάβουν ένα ποσό της τάξης των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε αναλυτικά ποιες εφημερίδες παίρνουν από 200.000 ευρώ ως χριστουγεννιάτικο δώρο πατώντας ΕΔΩ. Λίγες ώρες αργότερα όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας λόγω των σφοδρών αντιδράσεων κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και υπουργών της Ν.Δ. για τη δημοσιοποίηση της λίστας των δικαιούχων της ενίσχυσης (μόνο για μία εφημερίδα συγκεκριμένα) αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση αναφέροντας πως…η απόφαση ανακλήθηκε ενώ καλεί τη Δευτέρα τους εκπροσώπους των κομμάτων για θέματα Τύπου στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης «προκειμένου να εκφράσουν, αν το επιθυμούν, τις προτάσεις τους». Η απόσυρση έγινε εξαιτίας του γεγονότος ότι την επιχορήγηση θα την έπαιρνε και η εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”!! Με μια φωνή ξεσηκώθηκαν οι πάντες!! Δεν είπαν κουβέντα όμως για εφημερίδες που όπως φαίνεται στην σχετική απόφαση απασχολούν έναν η δύο δημοσιογράφους,εκδίδονται όποτε το θυμηθούν και θα πάρουν κανονικά την 200άρα!!Την δευτέρα με φωτογραφική παράγραφο στην σχετική απόφαση θα αποκλείσουν το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και όλοι οι άλλοι εκδότες θα πάρουν το παραδάκι για να κάνουν Χριστούγεννα στις Μπαχάμες…


https://edolio5.blogspot.com/2019/12/67.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr