Home Greek News Οργή της Τουρκίας για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ

Οργή της Τουρκίας για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ

by _
0 comment 107 views

Οργή της Τουρκίας για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ

Newsroom

«Οι τελευταίες κινήσεις των ΗΠΑ, η έγκριση του νομοσχεδίου για την επιβολή κυρώσεων εις βάρος της Τουρκίας και η  επικύρωση από την αμερικανική Γερουσία του ψηφίσματος για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίωνθέτουν σε κίνδυνο τις διμερείς σχέσεις», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν.

«Το νομοσχέδιο κυρώσεων που ψηφίστηκε χθες στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας και το ψήφισμα της Αρμενίας που εγκρίθηκε σήμερα στην Γερουσία θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον των διμερών μας σχέσεων», τόνισε στο twitter ο Αλτούν.

«Οι κυρώσεις και οι απειλές δεν θα μας αποτρέψουν να προστατέψουμε τα συμφέροντα της εθνικής μας ασφαλείας», δήλωσε ο Τούρκος αξιωματούχος, τονίζοντας πως αυτά τα δύο ψηφίσματα της αμερικανικής Γερουσίας αποτελούν «ανεύθυνες και παράλογες ενέργειες».


https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/200526/orgi-tis-toyrkias-gia-tin-anagnorisi-tis-genoktonias-ton-armenion-apo-tis-hpa?


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr