Home Greek News Άρχισαν τα όργανα: Ξεσηκώνονται οι Πακιστανοί με πορείες στην Αθήνα – Το EL.gr είχε προειδοποιήσει (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Άρχισαν τα όργανα: Ξεσηκώνονται οι Πακιστανοί με πορείες στην Αθήνα – Το EL.gr είχε προειδοποιήσει (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 334 views

Άρχισαν τα όργανα: Ξεσηκώνονται οι Πακιστανοί με πορείες στην Αθήνα – Το EL.gr είχε προειδοποιήσει (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Ανησυχητικότατη εξέλιξη για την οποία σας είχαμε ενημερώσει με εκτενή άρθρα.

Ρεπορτάζ: Άρης Δημόπουλος

Την παραδειγματική τιμωρία ενός απόρου Έλληνα που έβρισε το Ισλάμ ζητούν σχεδόν καθημερινά στην Πακιστανική Κοινότητα, προαναγγέλλοντας μπαράζ διαδηλώσεων στην Αθήνα.

Αφήνοντας τα λόγια, οι Πακιστανοί έχουν ήδη ανακοινώσει την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης πορείας προς τη Βουλή το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος ανακοίνωσε μεταξύ άλλων:

«Την περασμένη εβδομάδα, ενώ βρίσκονταν στην οδό Σοφοκλέους, ένα άτομο στάθηκε εκεί και πρόσβαλλε βάναυσα τα θρησκευτικά αισθήματα των μουσουλμάνων, προκαλώντας και βρίζοντας με χυδαίο τρόπο το Ισλάμ και τον Προφήτη»

Παράλληλα κάνουν λόγο για ισλαμοφοβική ενέργεια και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του «δράστη», θυμίζοντας κάτι από επιβολή του νόμου της Σαρίας.

Η εικόνα ωστόσο, που κάνει ήδη τον γύρω των social media, μιλάει από μόνη της:

(Facebook)

Το EL.GR είχε προειδοποιήσει για την άσχημη τροπή που θα πάρουν τα πράγματα σχετικά με το εν λόγω περιστατικό (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) , αλλά και για το «τετελεσμένο» που δημιουργείται σε περιοχές με μεγάλο μουσουλμανικό πληθυσμό.

Αν μία μεμονωμένη εξύβριση του Ισλάμ οδηγεί σε πορείες και συνεχείς διαμαρτυρίες μουσουλμάνων, μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί στο σενάριο ενός σοβαρότερου περιστατικού;

(φωτο:eurokinissi)



You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr