Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ από το Ελληνικό Πατριαρχείο της Ιερουσαλήμ και τον τόπο γέννησης του Ιησου Χριστού στη Βηθλεέμ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ από το Ελληνικό Πατριαρχείο της Ιερουσαλήμ και τον τόπο γέννησης του Ιησου Χριστού στη Βηθλεέμ!

by _
0 comment 150 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ από το Ελληνικό Πατριαρχείο της Ιερουσαλήμ και τον τόπο γέννησης του Ιησου Χριστού στη Βηθλεέμ…!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ Greeknewsondemand.com ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ…!!!


Οι ακόλουθες φωτογραφίες και βίντεο τραβήχθηκαν πριν λίγες μέρες από μερικά μέλη της οικογένειας μου στους Αγίους Τόπους! Πήγαν εκεί για να επισκεφθούν το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, να δείξουν τη συμπαράστασή τους προς τους Παλαιστίνιους -για ευνόητους λόγους- καθώς και την Βηθλεέμ, τον τόπον γεννήσεως του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού κ!

Απολαύστε τα!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αποκλειστικό βίντεο δικό μας μέσα από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ορθόδοξυ Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ…..

Πάμε τώρα στις φωτογραφίες μας!…

Αποκλειστικές φωτο. δικές μας μέσα από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ορθόδοξυ Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ.
Greeknewsondemand.com: Αποκλειστικές φωτο. δικές μας μέσα από τις εγκαταστάσεις του τόπου γεννήσεως του Σωτήτος ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ στην Βηθλεέμ!!!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη Νεκρή Θάλασσα! Η Νεκρά Θάλασσα είναι μια αλμυρή λίμνη που συνορεύει με την Ιορδανία προς τα ανατολικά και το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη στα δυτικά.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr