Home Greek News ΟΥΑΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ… ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ!

ΟΥΑΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ… ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ!

by _
0 comment 92 views

ΟΥΑΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ… ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ!


Ένα καινούργιο… φρούτο αναδεικνύεται στην κυβέρνηση των… ταρατατζούμηδων! Έτσι, μετά τον μασκαρά Μπουμπούκο, που δήλωσε προ μηνός περίπου πως «από τον Έβρο δεν περνάει πλέον κανένας μετανάστης», γελοιοποιούμενος καθημερινά από τότε, κι άλλη υπουργάρα… σφράγισε τον Έβρο!

Πρόκειται για τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος -ευρισκόμενος προφανώς σε… μεγάλα κέφια- δήλωσε τα εξής βαρύγδουπα:
«Θα εκπονήσουμε σχέδιο για τον Έβρο. Ο στόχος είναι κατ αρχήν να ελεγχθεί ο Έβρος γιατί τα χερσαία σύνορα είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν από τα θαλάσσια. Τι χρειάζεται γι αυτό; Χρειάζεται περισσότερος στρατός και αστυνομία στα σύνορα, χρειάζονται καλύτερα μέσα επιτήρησης – ήδη έχουν υποβληθεί προτάσεις για αγορά εξοπλισμού – χρειάζονται και άλλα αποτρεπτικά μέσα όπως φράχτες, μέσα περιπολίας, ελικόπτερα, πλωτά μέσα, χρειάζονται και κλειστοί χώρο όπου θα μεταφέρονται όσοι έχουν μπει παράνομα στη χώρα».
Και βέβαια, το ερώτημα είναι τι εμπόδιζε τόσους μήνες την κυβέρνηση Κούλη να εκπονήσει ένα τέτοιο σχέδιο. Και προς τι δεν ανακοινώνεται κάτι άμεσα, αλλά οι όποιες λύσεις παραπέμπονται στο μέλλον; Προφανώς, πρόκειται για κούφιες υποσχέσεις που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν ποτέ, αλλά καλλιεργούν ελπίδες στους ακρίτες που υποφέρουν από την καθημερινή εισβολή και στους πολίτες της υπόλοιπης χώρας που ανησυχούν. Άρα, η κυβέρνηση κερδίζει χρόνο ανοχής!

(ΥΓ): Τα επόμενα βιντεάκια που βγάζουν οι λαθρομετανάστες που εισβάλλουν από τον Έβρο, εκτός από τον Μπουμπούκο θα τα αφιερώνουμε και σ’ αυτόν!


https://ethnikismos.net/2019


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr