Home Greek News «Εκκλησία» στην Καλιφόρνια που λέγεται Εκκλησία των Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένων)…!!!

«Εκκλησία» στην Καλιφόρνια που λέγεται Εκκλησία των Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένων)…!!!

by _
0 comment 359 views

«Εκκλησία» στην Καλιφορνια που λέγεται Εκκλησία των Ιλλουμινάτι…!!!


Διαβάστε επίσης: Οι Μητσοτάκηδες στις…ΣΤΟΕΣ πριν μπει ο Κούλης στην εξουσία. Η σχέση τους με την Μασονία…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η ακόλουθη «εκκλησία» στην πόλη της Covina thw Καλιφορνια λέγεται….Εκκλησία των Ιλλουμινάτι (The Church of the Luminate)….!!! Να ΣΩΣΤΑ διαβάσατε. Παλιά λεγόταν Αι Συνελεύσεις του Θεού της Covina (Covina Asemblies of God) και παρ΄όλο που ήταν μια από τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕΚΤΑ του Προτεσταντισμού εκεί έξω, έκαμνε καλά έργα στην τοπική κοινονία αυτής της πόλεως της Βόρειας Καλιφόρνιας. Ευρίσκεται κοντά σε μια γνωστή Ελληνο-Ορθόδοξη ενορία που λέγεται Άγιος Νεκτάριος.

Όμως, κάτι πολύ…ΠΕΡΙΕΡΓΟ  -να πούμε το λιγότερο!- συνέβηκε σε αυτήν «εκκλησία» της πόλεως Covina, μιας πόλεως πολύ ωραίας, ιστορικής, ήσχυσης  και παλιάς, της οποίας η ίδρυσις χρονολογειται  στην δεκαετία του 1880. Η «εκκλησία» αυτή υπέστη μια αλλαγή ονόματος. Και το νέο της όνομα? Η Εκκλησία των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (Illumnati, στα ελληνικά Πεφωτισμέων)…!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Όμως…ΕΙΝΑΙ, διότι οι διαχειριστές της απεφάσισαν να επιλέξουν ένα όνομα που συνδέεται με την μυστική οργάνωση που τυχαίνει να…ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΡΥΦΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΜΑΣ!!!

ΆΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να βρούν αυτοί??? ‘Επρεπε να επιλέξουν το συγκρεκριμένο, το οποίον έχει ερευνηθεί κατά κόρον εδώ και 200 χρόνια και κάτι από ανθρώπους από όλον τον κόσμον σε σχέση με την προαναφερθεία αρχ-μυστική οργάνωση??? ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

To Luminate είναι το ΙΔΙΟ με το Illuminati. Η πρώτη έκδοσις της λέξεως είναι η αγγλική και η έτερη η λατινική. Στα Ελληνικά είναι Πεφωτισμένοι. Δείτε τώρα το εξής εξώφυλλο του παρακάτω βιβλίοy που έχει σαν τίτλο ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ και πραγματεύεται με τους Ιλλουμινάτι!!!

Οι Ιλλουμινάτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ και…ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ και ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τους ΠΑΝΤΕΣ με διάφορους τρόπους!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Ιδού η μεγάλη δικαίωση όλων των «συνωμοσιολόγων»! Δείτε πως μας επιβεβαιώνουν την ύπαρξή τους οι Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένωοι)!» όπου σας έχουν παράσχει ατράνταχτες αποδείξεις για αυτό, και τούτο από πλευράς της ίδιας της…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

Το ξέρατε όμως Έλληνες ότι ακόμη κι ίδιος σας ο…ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ είναι κι αυτός με τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ;;; Αυτά όμως ΔΕΝ τα λέω εγώ…ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ! Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «Αλ Τζαζίρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στους Ιλλουμινάτι σε σχέση με το κόμμα του» και δείτε και το παρακάτω βίντεο….

Στο χθεσινό και αποκαλυπτικότστο άρθρο μας για τους Μασόνους (που είναι ενωμένοι με τους Ιλλουμινάτι εδώ και 200+ χρόνια) με τίτλο «ΝΑ ΓΙΑΤΙ οι ΗΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πούν ΟΧΙ στην Τουρκία: Ελέχονται οι ίδιες από την…ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ!!!», σας γράψαμε πως είναι η μεγάλη στοά της…ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ που ελέγχει κρυφά τις…ΗΠΑ. Μιλάμε για την …ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!!! Η πηγή αυτού του άρθρου μας είναι ο κορυφαίος Χριστιανός συγγραφέας κο Fritz Springmeier που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς και ιστορικούς που έχουν βγάλει εδώ και παραπάνω από 100 χρόνια τα καλύτερα έργα για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους Σιωνιστάς Εβραίους, τα αποκρυφιστικά σέκτα, τους Ιλλουμινάτι (Ιλλουμινάτι, Πεφωτισμένοι) και όχι μόνο!

Δείτε τον τώρα στην εκπομπή του Σον Στόουν (Sean Stone), γιού του γνωστού σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Όλιβερ Στόουν (Oliver Stone), όπου μας εξηγεί ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι οι Ιλλουμινάτι που ΠΩΣ ελέγχουν τον κόσμο…

Δείτε επίσης τα παρακάτω βλίντεο για το ίδιο θέμα που είναι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr