Home Greek News Φρίκη στους Αγίους Θεοδώρους: Με αυτό το αυτοκίνητο σκότωσαν οι Ρομά την ηλικιωμένη

Φρίκη στους Αγίους Θεοδώρους: Με αυτό το αυτοκίνητο σκότωσαν οι Ρομά την ηλικιωμένη

by _
0 comment 125 views

Φρίκη στους Αγίους Θεοδώρους: Με αυτό το αυτοκίνητο σκότωσαν οι Ρομά την ηλικιωμένη

Τη φωτογραφία του αυτοκινήτου φέρνει αποκλειστικά  στη δημοσιότητα το protothema.gr – Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και από αέρος για τον εντοπισμό των κακοποιών

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το protothema.gr το αυτοκίνητο των Ρομά με το οποίο παρέσυραν και σκότωσαν την 77χρονη στους Αγίους Θεοδώρους, η οποία προέβαλε αντίσταση όταν οι κακοποιοί επιχείρησαν να της αρπάξουν το κόσμημα που φορούσε.

Δύο είναι τα σενάρια που μελετώνται σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της η ηλικιωμένη: Την έσυραν οι ληστές ή εκείνη μπήκε μπροστά τους και την πάτησαν με το ΙΧ;

H άτυχη 77χρονη, η οποία και πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει θύμα ληστείας όπως αποκαλύπτει σε σχετικό βίντεο γειτόνισσά της, προέβαλε αντίσταση στους ληστές.

Όπως αποκαλύπτει, ακόμη, η γειτόνισσά της οι διαρρήξεις και οι κλοπές στους Αγίους Θεοδώρους έχουν καταντήσει πλέον σύνηθες φαινόμενο.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr οι αδίστακτοι ληστές προσέγγισαν την 77χρονη και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουν κόσμημα που η ίδια έφερε. Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά ωστόσο οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως οι κακοποιοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι της ηλικιωμένης, που βρίσκεται επί της οδού Ανθέων, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ίδια.

Αυτοί στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητο τους αλλά εκείνη τη στιγμή η άτυχη 77χρονη μπήκε μπροστά στο όχημα, προκειμένου να τους σταματήσει. Οι ληστές ανέπτυξαν ταχύτητα και την τραυμάτισαν θανάσιμα.

0-30-1

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και από αέρος για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλωντας στο protothema.gr, με αφορμή το τραγικό περιστατικό, τονίζει πως: «Εκτός από το θέμα των Εξαρχείων το υπουργείο καλείται να ασχοληθεί σοβαρά και με το θέμα της εγκληματικότητας που μαστίζει τους πολίτες. Είναι ευθύνη όλων μας…».

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι δράστες, σύφωνα με το ρεπορτάζ, είναι Ρομά.


https://www.protothema.gr/greece/article/953196/friki-stous-agious-theodorous-me-auto-to-autokinito-skotosan-oi-roma-tin-ilikiomeni/


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr