Home Greek News Το… «μακεδονικό» κρασί που έκανε δώρο ο Ζάεφ στον Στόλτενμπεργκ (φωτο)

Το… «μακεδονικό» κρασί που έκανε δώρο ο Ζάεφ στον Στόλτενμπεργκ (φωτο)

by _
0 comment 138 views

Το… «μακεδονικό» κρασί που έκανε δώρο ο Ζάεφ στον Στόλτενμπεργκ (φωτο)


Στο Λονδίνο για την 70η επέτειο από την ίδρυση του ΝΑΤΟ βρέθηκε ο πρωθυπουργός της Β. Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

Παρόλο που η χώρα του δεν είναι επίσημα μέλος της Συμμαχίας, ο Ζάεφ έδωσε κανονικά το «παρών» στις επετειακές εκδηλώσεις, ενώ είχε και τετ α τετ με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ στον οποίο δώρισε ένα μπουκάλι «μακεδονικό» κρασί, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος ο Ζάεφ.

Εικόνα: Το δώρο του Ζάεφ στον Στόλτενμπεργκ
«Ο Γενς Στόλτενμπεργκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους φίλους και υποστηρικτές μας. «Θα ενταχθείτε στο ΝΑΤΟ» είπε και απέδειξε έμπρακτα ότι η Συμμαχία λειτουργεί και με αυτό εκπληρώνουμε το όνειρο των γενεών. Στην υγειά σου Γενς, απολαύστε τη γεύση αυτού του μεγάλου μακεδονικού κρασιού», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Ζόραν Ζάεφ.

Σημειώνεται πάντως πως το κρασί στην ετικέτα του αναγράφει χαρακτηριστικά «Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας-Υπουργείο Αμυνας».


Πηγή >> https://europost.gr/to-makedoniko-krasi-poy-ekane-doro-o-zaef-ston-stoltenmpergk-foto/?fbclid=IwAR0GFrnPt_tZRobBb8VaNXL6qvLCOW3YlIbLuk8Xjs-n4ha60qgLcFa9iG4#google_vignette

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr