Home Greek News «Κρίση στην Πολεμική Αεροπορία» πάνω από 100 πιλότοι έχουν παραιτηθεί

«Κρίση στην Πολεμική Αεροπορία» πάνω από 100 πιλότοι έχουν παραιτηθεί

by _
0 comment 116 views

«Κρίση στην Πολεμική Αεροπορία» πάνω από 100 πιλότοι έχουν παραιτηθεί

Η παραίτηση του Σμηνάρχου Ιωάννη Κυρίου αποκάλυψε ένα “κοινό μυστικό” στους διαδρόμους του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Όπως είναι γνωστό, η παραίτηση του διοικητή της 114  Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου. Σχεδόν 100 από τα ικανότερα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν παραιτηθεί τα τελευταία χρόνια με πολλούς από αυτούς να έχουν πληρώσει και το κόστος που αναλογεί σε όσους φεύγουν πρόωρα, δηλαδή πριν συμπληρώσουν την υποχρεωτική παραμονή στην ΠΑ.

Οι περισσότερες παραιτήσεις έγιναν λόγω της μείωσης των πτήσεων των αεροσκαφών κι άρα καθήλωσης και των πιλότων στο έδαφος πολλές ημέρες, με αποτέλεσμα να μην συμπληρώνουν τις απαραίτητες ώρες που θα ήθελαν.

Όπως διαβάσαμε στην REAL “είναι σαν να μην έχει λειτουργήσει η Σχολή Ικάρων για δυο χρόνια”.

Πολλοί από τους παραιτηθέντες, λόγω της άριστης εκπαίδευσης τους, από τους καλύτερους και πιο μπαρουτοκαπνισμένους στο ΝΑΤΟ, γίνονται δυσεύρετοι στην πολιτική αεροπορία, αλλά και σε ξένες πολεμικές αεροπορίες, όπως σε πλούσιες χώρες της Αραβικής χερσονήσου ως εκπαιδευτές.

ΠΗΓΗ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr