Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δομές προσφύγων με…3 πισίνες στήνει ο Μπακογιάννης! Έφυγε τρέχοντας μετά τις καταγγελίες Κασιδιάρη (Video)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δομές προσφύγων με…3 πισίνες στήνει ο Μπακογιάννης! Έφυγε τρέχοντας μετά τις καταγγελίες Κασιδιάρη (Video)

by _
0 comment 189 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δομές προσφύγων με…3 πισίνες στήνει ο Μπακογιάννης! Έφυγε τρέχοντας μετά τις καταγγελίες Κασιδιάρη (Video)


Σε δομές με…3 πισίνες και 5 γεύματα ημερησίως (!!!) θα στεγάσει άλλους 300 «πρόσφυγες» ο λαθροδήμαρχος της ΝΔ.

Απίστευτα πράγματα προγραμματίζονται εν αγνοία μας και για τα οποία όμως θα κληθούμε να πληρώσουμε. Όπως θα ακούσετε στο video στις καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη ο σχεδιασμός είναι να ανακαινιστούν στην εντέλεια 320 διαμερίσματα – όχι μόνο στην Αθήνα – αλλά και σε Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Αιγάλεω και όλη σχεδόν την Αττική!

Παρακολουθήστε το video στο οποίο φαίνεται ότι έγινε…καπνός ο κ. Μπακογιάννης, χέρι-χέρι με συριζαίους και λοιπούς αριστεριστές, όταν πήρε τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων.

Το σχέδιο αφελληνισμού της Ελλάδος από το κύκλωμα Soros και τους εγχώριους υποτακτικούς του (οικογένεια Μητσοτάκη) δεν θα περάσει!


Πηγή >> https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2019/12/3-video.html?fbclid=IwAR2C-kLAvh7iMG4UaHCDL41jbtfHnz9YRXzxBeefMSpwOuNncPl3fHnPS3E

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr