Home Greek News Άγριο ξύλο με μετανάστες στη Χίο: Πέταξαν πέτρες και έβαλαν φωτιές-Τραυματίστηκε αστυνομικός

Άγριο ξύλο με μετανάστες στη Χίο: Πέταξαν πέτρες και έβαλαν φωτιές-Τραυματίστηκε αστυνομικός

by _
0 comment 77 views


Επεισόδια σημειώθηκαν, το Βράδυ της Κυριακής, στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στη Χίο, μεταξύ Αφγανών και Αράβων αιτούντων άσυλο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν με πετροπόλεμο μεταξύ αντιπάλων εθνικών ομάδων και σύντομα εξελίχθηκαν σε συγκρούσεις σώμα με σώμα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, τραυματίστηκαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός με ελαφρύ τραύμα το χέρι. Επίσης εντοπίσθηκε και εστία φωτιάς η οποία και άμεσα σβήστηκε αναφέρει το politischios.gr.

Τα επεισόδια έληξαν αργά το βράδυ και για την αντιμετώπιση της κατάστασης ενεργοποιήθηκε το σύνολο της δύναμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν προσαχθεί τρία άτομα, ως πρωτεργάτες των όσων συνέβησαν. Σημειώνεται ότι στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ και σε υποδομές για 1000 άτομα διαμένουν περισσότεροι από 5.000 αιτούντες άσυλο.

(Χίος 29/11/19) 30χρονος αλλοδαπός απείλησε Αστυνομικό με μαχαίρι Συνελήφθησαν, στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 30 ετών, που κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης, της απείθειας και της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης επεισοδίου μεταξύ αλλοδαπών στην πόλη της Χίου, εντοπίστηκε ο 25χρονος και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι και δύο (2) ξυράφια.

Κατά την εξέλιξη της υπόθεσης, συνελήφθη και ο 30χρονος, ο οποίος αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών, ενώ απείλησε με μαχαίρι έναν εξ’ αυτών.

Αμφότεροι οι παραπάνω δράστες αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη τους. Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν ακόμη δύο (2) μαχαίρια με μήκος λάμας -14- και -7- εκατοστά αντίστοιχα, που είχε στην κατοχή του ο 30χρονος.


crashonline.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr