Home Greek News Αρχεία της ΕΥΠ δειχνύουν πως Tο Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι & ο Π. Δημητράς ελέγχουν την Ελλάδα χάριν των ΕΒΡΑΙΩΝ.

Αρχεία της ΕΥΠ δειχνύουν πως Tο Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι & ο Π. Δημητράς ελέγχουν την Ελλάδα χάριν των ΕΒΡΑΙΩΝ.

by _
0 comment 394 views

“ΕΛΛΗΝΙΛΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ”: Αρχεία της ΕΥΠ καταδειχνύουν πως Tο Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι και ο Π. Δημητράς ελέγχουν την Ελλάδα χάριν των ΕΒΡΑΙΩΝ…!!!


Ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.

Ντοκουμέντο από αρχεία της ΕΥΠ. Ορίζουν την βούληση των Πολιτικών, Εισαγγελέων και Δικαστών της χώρας το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι και ο Παναγιώτης Δημητράς.


Δείτε εδώ τα ντοκουμέντα & φώτο. >> https://www.edocr.com/v/vwlmbnqz/eahatzisavvas/Wmh-parembash-sthn-Dikaiosynh-Ntokoymento-apo-arxe

θα σε πάρει και θα σε σηκώσει εσένα και όλα τα πολιτικά καθάρματα και βρώμικους Εισαγγελείς και Δικαστές που σε υποστηρίζουνε κατά παράβαση των νόμων και το Σύνταγμα της Χώρας μας.

Ποιος νομίζεις ρε ότι είσαι;

Εχεις διαβεί τον Ρουβικώνα με την υποβολή Μήνυσης κατά του πάτερ Αντωνίου Παπανικολάου και επικεφαλής στην «Κιβωτό του Κόσμου», ο οποίος είναι από τους λίγους στον τόπο μας σήμερα που πράττει κατά γράμμα τον λόγο του Χριστού.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ εσύ και το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι;

Ποιος σας έχει δώσει το δικαίωμα να παρεμβαίνετε στο έργο της Δικαιοσύνης της χώρας μας;

Η δράση σας μας επιβεβαίωσε περίτρανα ακόμα μία φορά με τι σκατανθρώπους έχουμε να κάνουμε οι Έλληνες, παρότι γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο διεφθαρμένους Εισαγγελείς και Δικαστές έχουμε και την συμμορία τους παρέα με τα πολιτικά-κυβερνητικά πιόνια προδότες της χώρας μας.

Επειδή σε έχουν «ξελασπώσει» με ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σώνοντας σε από τα δόντια ενός βρυκόλακα, νεοΝΑΖΙ και απατεώνα Δικηγόρο τον Κωνσταντίνο Πλεύρη μία μάντρα από ραμολιμέντα Ισραηλίτες νομικούς – για τους δικούς τους λόγους- με ΠΑΡΑΝΟΜΗ  ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ των σκατωμένων – διεφθαρμένων από πλήθος σκάνδαλα Εισαγγελέων και Δικαστών, και στην κυβέρνηση των Εφιαλτών που πρόδωσαν της χώρας μας, νομίζεις ότι μπορείς να προσβάλεις τα ιερά και όσια στον τόπο μας, και να προσβάλεις ανθρώπους που πράττουν κατά γράμμα το λόγο του Χριστού υποβάλλοντας Μηνύσεις ρε;

Θα σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις, εσένα και όλων αυτών που σε υποθάλπουνε εντός και εκτός της χώρας μου, τα βάλατε με λάθος ΕΛΛΗΝΑ και εσείς.

Διότι όπως έχεις εσύ φίλους στο Ισραήλ, άλλο τόσο και κάτι παραπάνω έχω και εγώ.

Έλληνα, διάβασε και κρίνε ποιον θα πετάξεις πρώτο στην θάλασσα από όλους αυτούς τους ανθέλληνες και προδότες που κατάστρεψαν τον τόπο μας, τις Οικογένειες μας.

Μην παραμένεις ως μαλάκας νεοέλληνα, ν ’αγναντεύεις, σκέψου τα παιδιά σου, τον τόπο μας, δεν είναι αργά μπορεί να σωθεί η χώρα έστω και τώρα, όχι όμως με το περιμένεις μόνο από τους άλλους, συν αθηνά και χείρα κίνει, αλλιώς άξιος της κακιάς σου μοίρας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ.

Ακολουθεί η Μετάφραση του Απόρρητου Εγγράφου-Ντοκουμέντου από τα αρχεία της ΕΥΠ.

Ντοκουμέντο Ωμής παρέμβασης στην Δικαιοσύνης

Ντροπής και αίσχους.

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ      

25 Φεβρουαρίου 2014

Η Αυτού Εξοχότητα κ. Αντώνης Σαμαράς, πρωθυπουργός,

κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, Υπουργός Εξωτερικών,

κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,

κ. Αλέξανδρος Αλεξάνδρης, Μόνιμη Αποστολή της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη,

Εκπρόσωπος της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Κ. Σπυρίδων Λαμπρίδη, πρέσβη της Ελλάδας στο Ισραήλ

-Μέσω e-mail-

Αγαπητοί κύριοι,

Σχετικά: κ. Παναγιώτη Δημητρά

Σας γράφουμε για λογαριασμό της Διεθνούς Ένωσης Εβραίων Δικηγόρων και Νομικών (“Ένωση”), μιας Ένωσης που ιδρύθηκε το 1969 από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ, τον αείμνηστο δικαστή Haim Cohn και από τον βραβευμένο με Νόμπελ καθηγητή Reni Cassin που προσπαθεί να καταπολεμήσει τον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό, την άρνηση του Ολοκαυτώματος, τον τρόμο και τις απαράδεκτες διακρίσεις εις βάρος του Ισραήλ και του εβραϊκού λαού.

Δήλωσε ότι ο κ. Δημήτρης κατηγορείται ότι διέπραξε συνειδητά ψευδορκία και έκανε ψευδή δήλωση όταν ερωτήθηκε ως μάρτυρας ενώπιον του Α ‘Επιμελητηρίου Αθηνών, στις 23 Ιανουαρίου 2009 ακρόαση μιας υπόθεσης κατά του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος στη συνέχεια κατηγορήθηκε ότι παραβίασε τα άρθρα 1 παράγραφοι 1 και 2 του νόμου 927/1979 για τον αντιρατσισμό.

Για πολλά χρόνια ο Σύλλογος μας έχει εξοικειωθεί με το έργο του κ. Παναγιώτη Δημήτρη ως μαχητή για τα ανθρώπινα δικαιώματα 1

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ 1ης Σελίδας

1 . Ειδικά λόγω της συμμετοχής του στη δίκη του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος δημοσίευσε το βιβλίο «Οι Εβραίοι – Η Ολότητα της Αλήθειας», το οποίο, ως επί το πλείστον, αποτελεί υποκίνηση του ρατσισμού εναντίον του εβραϊκού λαού.

Με αυτή την άποψη, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του 2009 η Ενωσης  μας απευθύνθηκε στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης ζητώντας να αποσύρει όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του κ. Δημητρά, όπως κατηγορήθηκε, τότε, σε προδοσία . Ο λόγος για τη διευκρίνιση αυτή ήταν ότι η Ενωσις μας εξεπλάγην από το γεγονός ότι στην Ελληνική Δημοκρατία, ένα δημοκρατικό κράτος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του οποίου τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι γνωστά, μια τέτοια έρευνα θα μπορούσε να διεξαχθεί εναντίον ενός ατόμου που είναι τόσο αφοσιωμένος τον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα.

Σήμερα και λόγω των νέων εικαζόμενων καταγγελιών εναντίον του κ. Δημητρά, σας καλούμε, κύριε Πρωθυπουργό και διακεκριμένους εκπροσώπους της κυβέρνησης, να χρησιμοποιήσετε όλες τις προσπάθειές σας για να διασφαλίσετε ότι:

  1. A. Οποιαδήποτε παρενόχληση και η διαδικασία που κινήθηκε κατά του κ. Δημητρά να αποσυρθεί.
  2. B. Όλοι οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα να είναι σε θέση να διεκπεραιώνουν τις νόμιμες δραστηριότητές τους χωρίς κανένα εμπόδιο και φόβο των αντιποίνων.

Γ Οι διατάξεις της Διακήρυξης του ΟΗΕ για τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 9 Δεκεμβρίου 1998, ειδικότερα: (1) Το άρθρο 1, το οποίο ορίζει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα, ατομικά και σε συνεργασία με άλλους, την προώθηση και την προσπάθεια για την προστασία και την υλοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο · και (2) να συμμορφώνεται με το άρθρο 12 το οποίο προβλέπει ότι το κράτος λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλίσει την προστασία από τις αρμόδιες αρχές, ατομικά και σε συνεργασία με άλλους, έναντι κάθε βίας, απειλής, αντίποινα, de facto ή de jure δυσμενείς διακρίσεις, πιέσεις ή οποιαδήποτε άλλη αυθαίρετη ενέργεια ως συνέπεια της νόμιμης άσκησης των δικαιωμάτων του / της.

Δ. Σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις διεθνείς πράξεις που κυρώθηκε από την Ελλάδα.

Με εκτίμηση,

Irit Kohn, Δικηγόρος.

Πρόεδρος


Πηγή >> https://www.edocr.com/v/vwlmbnqz/eahatzisavvas/Wmh-parembash-sthn-Dikaiosynh-Ntokoymento-apo-arxe

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr