Κίνηση: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Αθήνα λόγω Black Friday – Δείτε φωτογραφίες


Κίνηση: Απίστευτο μποτιλιάρισμα λόγω Black Friday – Δείτε φωτογραφίες

 Upd: 


Κίνηση για γερά νεύρα – Δείτε LIVE την κίνηση – Ποια σημεία είναι «κολλημένα» – Φωτογραφίες από την ουρά που έχει σχηματιστεί προς το ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας από το «Δαχτυλίδι»

Κίνηση για γερά νεύρα και ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί σε κομβικά σημεία του Λεκανοπεδίου Αττικής, καθώς οι καταναλωτές συρρέουν στα πιο διάσημα πολυκαταστήματα, λόγω των προσφορών της Black Friday, για να ψωνίσουν.

Όπως καταγράφεται στις πιο κάτω φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema, ουρά χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί στη δεξιά λωρίδα, από το ρεύμα της Αττικής Οδού, με τους οδηγούς να παραμένουν κολλημένοι στο τιμόνι, και το ενδεχόμενο να μπουν στο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας να φαντάζει άπιαστο όνειρο.

Σύμφωνα με τον χάρτη της Google που καταγράφει την κίνηση στους δρόμους λεπτό προς λεπτό, στο κόκκινο είναι η κίνηση αυτή την  ώρα και στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού.

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στο ανοδικό ρεύμα της Κατεχάκη.

Μεγάλα εμπορικά καταστήματα υπάρχουν και στην Εθνική Οδό, εκεί όπου καταγράφεται αυξημένη κίνηση, τμηματικά, στο ρεύμα προς Πειραιά. Σημαντικό μποτιλιάρισμα σημειώνεται στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα, και στην λεωφόρο Βεΐκου, στο ρεύμα καθόδου, λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Δείτε την κίνηση τώρα, ώρα 16:49, από τον χάρτη της Google 

kif12

LIVE η κίνηση ΕΔΩ

Δείτε τις φωτογραφίες 

Untitled-1
black_foto

https://www.protothema.gr/greece/article/950591/kinisi-apisteuto-botiliarisma-logo-black-friday-deite-fotografies/