Home Greek News CIA: Ο Πράκτορας της Μοσάντ Ασάνζ επετράπη 22 φορές να μπαινοβγαίνει από την πρεσβεία για να δει τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

CIA: Ο Πράκτορας της Μοσάντ Ασάνζ επετράπη 22 φορές να μπαινοβγαίνει από την πρεσβεία για να δει τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

by _
0 comment 148 views

CIA: Ο Πράκτορας της Μοσάντ Τζούλιαν Ασάνζ επετράπη 22 φορές να μπαινοβγαίνει από την πρεσβεία του Ισημεριμνού στο Λονδίνο για να επισκεφθεί τους… ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΜΑ το Wikileaks: Ο Ασάντζ θα «πεθάνει» στην φυλακή και θα πάει μετά να συγκατοικήσει με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ στο Ισραήλ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 25 Νοεμ., 2019 | 14:24μμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο είναι από τους συνεργάτες μας από το μεγάλο μαερικανικό σάιτ μυστικών πληροφοριών Veterans Today (VeteransToday.com).

Εμείς από τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» είμαστε φίλοι με τον αρχισυντάσκτη του μεγάλου σάιτ VeteransToday.com, τον κ Γκρόνταν Ντάφ (Gordon Duff, πατήστε εδώ για περισσότερα), ο οποίος εργάζεται στον τομέα των μυστικών πληροφοριών εδώ και 40+ χρόνια και συμβουλεύει ολόκληρες κυβερνήσεις για θέματα εθνικής ασφάλειας, μυστικών πληροφοριών και όχι μόνο! Ο Γκόρντον είναι ένας διαπιστευμένος διπλωμάτης και είναι γενικά αποδεκτός ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των μυστικών πληροφοριών παγκοσμίως. Τυχάνει επίσης μεγάλος ανταγωνιστής του μεγάλου δημοσιογράφου από το Τέξας Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones) και είναι ΠΙΟ δυνατός και αποκαλυπτικός από αυτόν!

Το σάιτ του έχει αναδημοσιεύσει μερικά από τα πιο αποκαλυπτικά μας άρθρα, όπως, π.χ., το παρακάτω…

Όταν του κ Γκόρνταν Ντάφ του μιλήσαμε για τη πρώτη φορά (δείτε την παρακάτω εικόνα), μας αποκαλύψε ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σχετικά με τη δράση του με τη CIA. Αλλά πριν από πολλά χρόνια είχε ήδη ξυπνήσει στην πραγματικότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και γι’ αυτό στο σάιτ του δημοσιεύει άρθρα που εκθέτουν αυτήν καθώς και τα εγκλήματα του αμερικανικού βαθέος κράτους γενικότερα.  ΟΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΘΡΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ. Γι’ αυτό άλλωστε, ήταν ο ίδιος που μου είχε πει ότι τον Ελληνοαμερικανό πράκτορα της CIA William G Basil –που επιχείρησε να ρίξει τον Καραμανλή αναφορικά με την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ» (που έχουμε καλύψει πολλές φορές σε τούτο το βήμα, ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ)- ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ήταν το Veterans Today που το Αύγουστο πέρσι (2018) είχε αποκαλύψει τους δεσμούς του νέου Αρχιεπίσκοπου Βόρειας Αμερικής Ελπιδοφόρου με τις υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών της…ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Ένας υψηλόβαθμος κληρικός αποδείχθηκε εκπρόσωπος των υπηρεσιών μυστικών πληροφοριών της Τουρκίας» για περισσότερα.

Στο σημερινό τους άρθρο με τίτλο «ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΜΑ το Wikileaks: Ο Ασάντζ θα «πεθάνει» στην φυλακή και θα πάει μετά να συγκατοικήσει με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ στο Ισραήλ!», το Veterans Today αποκαλύπει τα εξής απίστευτα σχετικά με το τι…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποβεί σχετικά με τις τύχες του Ασάνζ…

Και γράφει ο κο Gordon Duff από το Veterans Today …

Οι δημοσιογράφοι των μεγάλων ΜΜΕ που «κλαίνε» για τον «καημένο» τον Ασάντζ είναι όλοι πράκτορες της…ΜΟΣΑΝΤ και τους υποστηρίζει το μεγάλο κανάλι Russia Today, ένα κανάλι/δημοσίευση που έχει αναλάβει η Kosher Nostra (δηλαδή, η εβραϊκή μαφία) σύμφωνα με τις πηγές μας από τη Μόσχα. 

‘Οσο για τπν Ασάντζ, πρόκειται να…«πεθάνει» και να…«αναγεννηθεί» μετά στο…ΙΣΡΑΗΛ εκεί όπου θα συγκατοικήσει με έναν…’ΑΛΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ του Μοσάντ, τον…. Jeffrey τον Epstein (Τζέφρυ Επστάιν)!!!

Οι πηγές μας στο Λονδίνο μας είπαν ότι η πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο επέτρεψε στoν Ασάντζ να μπαινοβγαίνει από εκεί πολλές φορές, περιηγούμενος στα 22 παλάτια των…Rothschild (Ρότζιλντ) της Βρετανίας και της Γαλλίας κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, και ότι η έξοδός του από την πρεσβεία διοργανώθηκε προσεκτικά από μια κυβέρνηση του Εκουαδόρ όλο-χειραγωγούμενη από τη…ΜΟΣΑΝΤ. Τον πράκτορα-αλήτη Ασάντζ θα τον κάνουν «άγιο» και το σήμερα κατατεθέν των Wikileaks θα το «αναζωπηρώσουν».


Διαβάστε τώρα το άρθρο που είχαμε βγάλει νωρίτερα φέτος για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ο Ασάνζ!….


ΙΔΟΥ ο μεγάλος πράκτορας των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ Τζούλιαν Ασάνζ του WikiLeaks που μας εξαπατάει όλους!!!

ΙΔΟΥ ο μεγάλος πράκτορας των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ Τζούλιαν Ασάνζ του WikiLeaks που μας εξαπατάει όλους!!!…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΖ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!….

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ «ΧΤΥΠΟΥΣΕ» ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ του 2016 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ…ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ???!!!…

Η ΑΠΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΝ ΟΛΟΥΣ!!!…

Διαβάστε τη συνέχεις ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/2019/04/11/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%82-

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr