Home Greek News ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ 10.000 ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ Σ’ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!

ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ 10.000 ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ Σ’ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!

by _
0 comment 143 views

ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ 10.000 ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ Σ’ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Κατ’ αρχήν σας συγχαίρω για την αποκαλυπτική και μαχητική αρθρογραφία σας. Προσφέρετε πολλά στον τόπο και στο κίνημα!

Δια της παρούσης, θα ήθελα να αναφερθώ σ’ ένα θέμα που πιθανώς σας διέφυγε.

Θυμάστε τις 10.000 απελάσεις – επιστροφές στην Τουρκία μέσα σε 1 χρόνο, που είχε τάξει ο Κούλης για το 2020; Να τις ξεχάσετε!

Μιλώντας, λοιπόν, τις προηγούμενες ημέρες στη βουλή και απαντώντας σε ερώτηση της Γεννηματά, ο Κούλης αναφέρθηκε σ’ αυτό το θέμα, με κάτι μισόλογα. Βέβαια, τα φιλικά του ΜΜΕ φρόντισαν να προβάλλουν την αποστροφή του λόγου του, πως «η Ελλάδα έχει τις αντοχές της αλλά ξέφραγο αμπέλι δεν είναι. Αυτή η εποχή τελείωσε…» κι άφησαν ασχολίαστα τα μισόλογα περί των 10.000 απελάσεων.

Δείτε τι είπε: «Επιστροφές θα γίνουν και σύντομα. Θα αποφύγω να βάλω στόχο αριθμητικό. Δεν θα λύσουμε το πρόβλημά μας. Συμβολικά όμως…».

Προφανώς, ο Κούλης πήρε το «μήνυμα» από την προχθεσινή περίεργη ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, πως η Ελλάδα… «καταπατά τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών», που σημαίνει ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχτεί πίσω 10.000 από δαύτους (όπως πρώτοι εσείς επισημάνατε!), οπότε για να μην ξεφτιλιστεί άρχισε τα μισόλογα περί… «συμβολικών επιστροφών» (ούτε τη λέξη «απελάσεις» τόλμησε να χρησιμοποιήσει!), για τις οποίες… δε μπορεί να βάλει «αριθμητικό στόχο». Όταν το εξήγγειλε πως μπορούσε;


ethnikismos.net ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

www.triklopodia.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr