Home Greek News “Τέλος” το Επίδομα Ενοικίου – Χιλιάδες δικαιούχοι εκτός του επιδόματος, εκτός από τους…ΛΑΘΡΟ βέβαια

“Τέλος” το Επίδομα Ενοικίου – Χιλιάδες δικαιούχοι εκτός του επιδόματος, εκτός από τους…ΛΑΘΡΟ βέβαια

by _
0 comment 148 views

GreekNewsOnDemand.com: “Τέλος” το Επίδομα Ενοικίου – Χιλιάδες δικαιούχοι εκτός του επιδόματος, εκτός από τους…ΛΑΘΡΟ βέβαια που τα παίρνουν ΟΛΑ από την προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!


“Τέλος” το Επίδομα Ενοικίου – Χιλιάδες δικαιούχοι εκτός του επιδόματος


“Τέλος” το Επίδομα Ενοικίου – Χιλιάδες δικαιούχοι εκτός του επιδόματος

ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ….ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΑΓΙΔΕΥΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ…Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΘΕΛΕΙ …ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ …ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ ….ΑΝΤΕ …ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ …ΠΙΑΣΕ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ …Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ…ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ …ΑΡΓΗΣΕΣ… Efi Efraimidou

Μεγάλες ανατροπές σε όλα τα επιδόματα φέρνει νέο νομοσχέδιο του υπουργείο Εργασίας που θα ισχύσει από το νέο έτος. Αλλαγές αναμένονται στο επίδομα ενοικίου.

Ο ΟΠΕΚΑ για να χορηγήσει το επίδομα ενοικίου θα πρέπει εκτός από το ηλεκτρονικό συμβόλαιο να περάσει στο όνομα του δικαιούχου και ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Η «παγίδα» αυτή θα πετάξει εκτός του επιδόματος ενοικίου, χιλιάδες δικαιούχους.

Με την βασική αλλαγή που έρχεται θα πρέπει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 να μεταφερθεί η σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στο όνομα του αιτούντα ή μέλους του νοικοκυριού.

ΠΗΓΗ thefact.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr