Home Greek News Επίλεκτη ομάδα υδραυλικών στέλνει η Ελλάδα στη Βενετία για τις πλημμύρες

Επίλεκτη ομάδα υδραυλικών στέλνει η Ελλάδα στη Βενετία για τις πλημμύρες

by _
0 comment 103 views

Επίλεκτη ομάδα υδραυλικών στέλνει η Ελλάδα στη Βενετία για τις πλημμύρες

ΑΠΟ  ΣΤΙΣ 


Επίλεκτη ομάδα υδραυλικών, της οποίας πιθανόν να ηγηθεί ο Τάσος Χαλκιάς, αποστέλλει στη Βενετία η Ελλάδα, μετά τις πρωτοφανείς πλημμύρες που αντιμετωπίζει η ιστορική ιταλική πόλη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η κυβέρνηση δρομολογεί την αποστολή ειδικής ομάδας Ελλήνων υδραυλικών, οι οποίοι θεωρούνται οι καλύτεροι στο είδος τους στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Σύμφωνα με πηγή της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, εκτός από τους έμπειρους τεχνίτες είναι πιθανό να συμμετάσχει και ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος έγινε διάσημος για το ρόλο του Σάκη του Υδραυλικού στη σειρά «Λαβ Σόρρυ» της δεκαετίας του ‘90.

Η ομάδα αναμένεται να φύγει σήμερα για την Ιταλία και υπολογίζεται ότι θα φτάσει σε περίπου δύο εβδομάδες, ή και περισσότερο αν της τύχει κάποια έκτακτη δουλειά στο δρόμο και καθυστερήσει.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι, σε ερώτηση σχετικά για το κόστος της επιχείρησης, ο εκπρόσωπος των υδραυλικών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εντάξει μωρέ, θα τα βρούμε. Εξαρτάται τι ανταλλακτικά θα χρειαστούμε και αν θέλουν απόδειξη».


https://tovatraxi.com/world/epilekti-omada-ydraulikon-stelnei-h-ellada-sth-benetia/#.Xc7N8jIzbOQ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr