Home Greek News Οι βροχές ήλθαν ίνα καθαριστούν οι ουρανοί από τους αεροψεκασμούς της ΠΑ που συνόδευαν την λαθροεισβολή στην Ελλάδα!

Οι βροχές ήλθαν ίνα καθαριστούν οι ουρανοί από τους αεροψεκασμούς της ΠΑ που συνόδευαν την λαθροεισβολή στην Ελλάδα!

by _
0 comment 157 views

GreekNewsOnDemand.com: Ο ΘΕΟΣ μας έστειλε τις βροχές για να καθαρίσουν τους ουρανούς από τους αεροψεκασμούς της ΠΑ που συνόδευαν την λαθροεισβολή στην Ελλάδα!!!  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΑΥΤΟ!!!


Διαβάστε επίσης! >>ΣΟΚ: Πιλότοι χλευάζουν τον κόσμο καθώς τον…ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ. Τα ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! #Αεροψεκασμοί


Αφύπνιση Αντινεοταξιτών added 6 new photos to the album: Αεροψεκασμοι Τεχνητά Φαινόμενα Έλεγχος Του Νου Διασπορά Μολύνσεων.


“ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΑ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.”

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες.

Όπως καταλαβαίνετε απο τον τίτλο του άρθρου, πάλι θα ταράξουμε τα λιμνάζοντα ύδατα και θα στενοχωρήσουμε αυτούς που τα θέλουν …. ήρεμα και λιμνάζοντα.

Γιατί όσους τους στενοχωρεί σήμερα η αλήθεια, αυτοί είναι οι ευχαριστημένοι με ότι γίνεται στην Ελλάδα και δεν θέλουν …. αλλαγές, σε αυτό το σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων, που το βλέπουμε να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ένα σχέδιο εξόντωσης, που εξελίσσεται σε πολλούς τομείς της ζωής μας.

Επίθεση από ορδές λαθρομεταναστών που φέρνουν μέσα στην Ελλάδα και τον στρατό τους, επίθεση στα παιδιά μας από αισχρούς εκπαιδευτικούς που κάνουν μαθήματα γεννητικών οργάνων σε Νηπιαγωγεία, και μέσα σε όλες τις επιθέσεις, έχουμε και επίθεση από αέρος με χημικά όπλα, με ουσίες που στοχεύουν στον εγκέφαλο, προσπαθώντας με αυτές να κάνουν τους Έλληνες ηλίθιους, χαζούς, με αδιαφορία, υπνηλία και ΑΜΝΗΣΙΑ, με σκοπό να μειωθούν οι αντιδράσεις και τα αντανακλαστικά των Ελλήνων.

Οι παπαγάλοι, δηλαδή τα γνωστά «τρόλ» που οργώνουν το διαδίκτυο, έχουν αναλάβει πολύ συγκεκριμένη «δουλειά» επάνω σε αυτό.

Καταρχήν ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ σε οποιονδήποτε ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ τους Έλληνες, και ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα, διότι αυτή η επίθεση που δεχόμαστε, θέλει να τους έχει όλους στον ΥΠΝΟ, επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Οπότε επιτίθενται σε όσους γράφουν ΕΞΩ από τα επιτρεπόμενα.

Επίσης κοροϊδεύουν και επιτίθενται και στους Έλληνες, με φράσεις του τύπου…

«ηλίθιοι Έλληνες του καναπέ», …..

«μας αξίζει ότι και να πάθουμε», ….

«έρχεται το τέλος της Ελλάδος»,……

«έρχεται ταφόπλακα για την Ελλάδα»,….

«σε λίγο δεν θα υπάρχει Ελλάδα»,…..

«χάσαμε την Μακεδονία», «σε ένα χρόνο τέλειωσε η Μακεδονία»

«αχ καημένα ελληνόπουλα δεν θα έχετε πατρίδα»,…. και ότι άλλη ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΒΛΑΚΕΙΑ βλέπετε να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, είτε από αρθρογράφους είτε από σχολιαστές.

Όλα αυτά να ξέρετε είναι ανθελληνική προπαγάνδα κατά των Ελληνικών και Εθνικών συμφερόντων.
Και όλα αυτά όπως θα καταλαβαίνετε, έρχονται ΕΝΑΝΤΙΑ στις προφητείες και ενάντια στην ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ που πρέπει να έχουμε οι Έλληνες ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, αφού ήδη γνωρίζουμε από τους αγίους προφήτες μας, πως το κακό που υπάρχει θα αυτοκαταστραφεί και η Ελλάδα μας με την ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ θα μεγαλουργήσει.

Οπότε πως θα μπορούσε ένας Ορθόδοξος Χριστιανός που πιστεύει τις προφητείες των αγίων μας, να γράφει πως «χάσαμε την Ελλάδα» ή «χάσαμε την Μακεδονία», ή «τελειώσαμε και καλά να πάθουμε» και διάφορες άλλες τέτοιες ηλιθιότητες;;;;

Επειδή όμως οι ανθέλληνες και τα τρολάκια τους, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αλλά διαβολοκινούμενοι, δεν πιστεύουν στις προφητείες των αγίων του Θεού, επειδή δεν θέλουν φυσικά να επαληθευτούν οι προφητείες των αγίων, γιατί αν επαληθευτούν ΕΧΑΣΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.

Οπότε αυτοί βλέπουν το μέλλον της Ελλάδος και των Ελλήνων, αντίθετο από τα προφητευμένα…

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, έστω και αν γράφουν καμία φορά και τίποτα …… «πατριωτικό»..και τίποτα …. Χριστιανικό….!!!!

Το κάνουν απλά για …. «ξεκάρφωμα» και για να δείχνουν και λίγο…. «πατριώτες»…

Κανένας όμως Έλλας Ορθόδοξος και Πατριώτης δεν γράφει ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΑ άρθρα για το μέλλον της Ελλάδος, αφού γνωρίζουμε πως το μέλλον είναι ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ.

Οπότε μην τους αφήνετε να σας χαλάνε την αισιοδοξία, επειδή αυτοί τρέμουν στην ιδέα της εκπλήρωσης των προφητειών.

Έχω γράψει παλαιότερα ένα άρθρο γι’ αυτό και καλό είναι να το διαβάσετε όσοι δεν το έχετε διαβάσει:

«Όταν οι ψεύτες κάνουν σχέδια κατά της Ελλάδος, ο Θεός γελάει».https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2155360664484142&id=979084458778441&__tn__=K-R

…………………………………………………………………………………………………………….

Και να έρθουμε τώρα λίγο στους ψεκασμούς και στην προδοσία που βιώνουμε από την πολεμική μας αεροπορία.

Καταρχήν αυτές οι ουσίες που ψεκάζονται στον Ελληνικό ουρανό, ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;;;

Απ’ ότι γνωρίζουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΒΛΑΒΕΡΕΣ για τους ανθρώπους και υπάρχει πλήθος δημοσιευμάτων περί αυτού.

Και αν αυτά τα άγνωστα αεροπλάνα, ψεκάσουν σε χαμηλό ύψος πάνω από την Αθήνα και δεν προλάβουν να διαλυθούν τα βαρέα μέταλλα, τότε θα θρηνήσουμε χιλιάδες νεκρούς, από εγκεφαλικό ανεύρησμα.

Οπότε οι αεροψεκασμοί είναι μία επίθεση κατά των Ελλήνων με επικίνδυνες χημικές ουσίες, που επειδή δεν ψεκάζονται από χαμηλό ύψος, δεν έχουν ΑΜΕΣΑ θανατηφόρα αποτελέσματα, αλλά μακροπρόθεσμα.

Αυτές οι ουσίες είναι βαρέα μέταλλα, ειδικά αλουμίνιο και βόρειο που επειδή ακριβώς είναι πολύ επικίνδυνες για τον άνθρωπο, απαντώνται στην φύση σε ελάχιστες ποσότητες.

Τα ρίχνουν τώρα κατά χιλιάδες τόνους στους ανθρώπους για να πετύχουν αυτό το “mind control” δηλαδή τον έλεγχο του νου και της συνείδησης.

Για να το πετύχουν χρησιμοποιούν τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. «χαμηλές συχνότητες» , «υψηλές συχνότητες», χημικά νέφη «συμπύκνωσης» και αεροψεκασμούς.

Το κάθε ένα στοχεύει σε διαφορετικό σημείο του εγκεφάλου. Τα βαρέα μέταλλα των αεροψεκασμών όταν μπουν στον οργανισμό του ανθρώπου, πηγαίνουν και εγκαθίστανται στο σημείο μνήμης του εγκεφάλου, προκαλώντας αμνησία στους νεότερους και άνοια στους μεγαλύτερους. Ενώ τα χημικά νέφη συμπύκνωσης στοχεύουν στα σημεία κακής διάθεσης και υπνηλίας.

Το αντίδοτο στους αεροψεκασμούς και στα χημικά νέφη συμπύκνωσης είναι η λήψη μαγνησίου και φωσφόρου, που απορροφούν και αποβάλλουν τα βαρέα μέταλλα και το χλωροφόρμιο των χημικών νεφών.

Αν έχετε παρατηρήσει μερικές φορές σας πιάνει μεγάλη υπνηλία και αυτό είναι από το πτητικό χλωροφόρμιο.

Οι νεοταξίτες που ζουν ανάμεσά μας στις ίδιες συνθήκες, παίρνουν μεγάλες ποσότητες μαγνησίου και φωσφόρου καθημερινά.

Και πίνουν και πολύ γάλα.

Το γάλα εκτός ότι περιέχει και μαγνήσιο και φώσφορο, μέσα στον οργανισμό γίνεται το καλύτερο «διυλιστήριο» των χημικών και τοξικών ουσιών και βοηθάει στην αποβολή τους.

Γι’ αυτό οι παλαιότεροι θα θυμάστε πως ήταν υποχρεωτικό να δίνουν γάλα στους εργαζόμενους, αν υπήρχαν στους χώρους εργασίας βλαβερές εισπνεόμενες ουσίες.

Επειδή λοιπόν το γάλα είναι φυσικό αντίδοτο ενάντια στις βλαβερές εισπνεόμενες ουσίες που ρίχνουν, είχε ξεκινήσει μία προπαγάνδα αν θυμάστε κατά του γάλακτος μετά το 2010 από το ΔΝΤ, και είχαν ξαμοληθεί τα παπαγαλάκια και το παρουσίαζαν ως «βλαβερή» τροφή, που κάνει καλό στα …. αγελαδάκια, αλλά όχι στους ανθρώπους. Και μπορεί να ξαναπιαστούν από αυτό τα παπαγαλάκια.

Εκτός αυτού αν θυμάστε, είχε ασχοληθεί και η Τρόικα τότε με το Ελληνικό γάλα, και είχε ζητήσει να αυξηθούν οι μέρες λήξης του φρέσκου από 3 σε 7. https://paidis.com/…/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%…/

Είναι αυτό που θα διόρθωνε την ελληνική … «οικονομία» καταλάβατε;;;

Κανείς δεν κατάλαβε τότε που αποσκοπούσε αυτό το «ενδιαφέρον» που είχε δείξει η Τρόικα για το ελληνικό γάλα.

Αλλά ήταν ακριβώς επειδή ήθελαν να χαλάσουν την ποιότητα του ελληνικού γάλακτος, επειδή το θεωρούσαν υπεύθυνο, που οι Έλληνες έδειχναν να μην επηρεάζονται τόσο, από τις χημικές ουσίες ….. του “MIND CONTROL”. Και η αλήθεια είναι πως οι έλληνες καταναλώνουμε πολύ γάλα.

Αντίδοτα λοιπόν σε αυτές τις ουσίες, είναι το Μαγνήσιο ο Φώσφορος, το Γάλα και όσες τροφές περιέχουν μαγνήσιο και φώσφορο.

……………………………………………………………………………………………………………..

Για να βάλουμε όμως και τα πράγματα στην σωστή τους θέση, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ να μας προστατεύει από οποιαδήποτε επίθεση δεχθούμε από ΑΕΡΟΣ;;;;

Μα η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ποιος άλλος;;

Και γι’ αυτό την πληρώνουμε οι Έλληνες.

Εγώ δεν έχω αντιαεροπορικό σπίτι μου για να καταρρίπτω αυτούς που ρίχνουν βλαβερές ουσίες στα παιδιά μου.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ για να μας προστατεύει.

Εγώ δεν νομίζω ότι επιτελεί το έργο της.

Δηλαδή μόνο αν μας ρίξουν βόμβες θα επέμβει;;

Και αν δεν μας ρίξουν βόμβες αλλά μας ρίξουν βιολογικά μικρόβια που δεν θα μας σκοτώνουν ΑΚΑΡΙΑΙΑ αλλά σε 10 μέρες, τι θα λένε τότε οι πιλοτάρες μας;;

Δεν βλέπουμε τα μικρόβια, οπότε δεν βλέπουμε τον εχθρό;;;;

Τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν βαρέα μέταλλα δεν είναι ελληνικά.

Δεν έχουν κανένα διακριτικό για να ταυτοποιούνται.

Δεν καταθέτουν στοιχεία πτήσης.

Δεν ακολουθούν αεροδιαδρόμους της Πολιτικής αεροπορίας.

Με λίγα λόγια είναι ΞΕΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ στον ελληνικό εναέριο χώρο, που ψεκάζουν βλαβερές ουσίες επάνω στα κεφάλια μας και η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ κάθεται και τους κοιτάει να μας ψεκάζουν;;;;

Αν δεν είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ τι είναι;;;

Πως αποκαλούνται;;;

Πετάει κανένας πιλότος μας, πισώ ακριβώς από το αεροπλάνο που ψεκάζει, ή ξέρει πως θα πεθάνει ακαριαία και το αποφεύγει;;

Ο Ελληνικός λαός γιατί πληρώνει την Πολεμική αεροπορία;

Για να παρακολουθεί ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ή για να αισθάνεται ασφαλής;

Μήπως έχουν ελέγξει ποτέ κανένα από αυτά τα αεροπλάνα, για να εξακριβώσουν τι ουσίες ρίχνουν και πόσο είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο;

Αυτές τις μέρες που η Αεροπορία μας κάνει επιδείξεις, αυτά τα άγνώστου προελεύσεως αεροσκάφη γαζώνουν ανενόχλητα τον ελληνικό ουρανό.

Θα συνεχιστεί πολύ αυτό ρε πιλοτάρες μας;;;

Και αν εσάς δεν σας νοιάζει, επειδή στο τέλος του μήνα που πάτε στο ΑΤΜ , τα έχετε ξεχάσει όλα, εμάς μας νοιάζει. και δεν τα ξεχνάμε.

Μας αρέσουν και οι ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ σας , αλλά θα θέλαμε να σας βλέπουμε να τις κάνετε όχι σε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ , αλλά σε ΚΑΘΑΡΟ ΓΑΛΑΝΟ ΟΥΡΑΝΟ.

Θα κλείνετε τα μάτια σας σε αυτήν την επίθεση, επειδή έτσι σας διατάζουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ αρχηγοί;;; Κάποτε και το Αιγαίο ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ και δεν ξεμύτιζε Τούρκος, αλλά σήμερα το έχουν κάνει … «μπάτε Τούρκοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε»…..

Γιατί ρε πιλοτάρες μας;;; Αλλάξανε τα σύνορα της Ελλάδος, ή τα ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ χωρίς πόλεμο;;;;

Αν δεν είσαστε όλοι προδότες, ΠΕΤΑΞΤΕ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ και μην υπακούετε σε ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ όπως δεν υπάκουσε και ο Χαρ. Κατσιμήτρος, στον προδότη Παπάγο και έτσι νικήσαμε τους Ιταλούς. Πάντα ΠΡΟΔΟΤΕΣ αρχηγούς είχαμε και το ΙΔΙΟ γίνεται και σήμερα…

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ Η ΧΩΡΑ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

[email protected]

Πηγή:
thesecretrealtruth.blogspot

Σχόλιο Αφύπνισης Αντινεοταξιτών:
Καλός πράττουμε και αντιδρούμε για τους λαθρο εισβολής που σκάνε από το πουθενά ανεξέλεγκτα από τις ακτές στα νησιά και από τον Έβρο,αλλά καλο θα ήταν να υπάρχει και μια αντίδραση χθές για τους εισβολής δια του αρεως,διότι οι εισβολείς δεν φοράνε μόνο τον “μανδύα του μετανάστη” και είναι “αιώνες εκ των έσω”..!!

ΕΡΕΎΝΗΣΕ – ΣΚΈΨΟΥ – ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ ΟΡΓΑΝΏΣΟΥ – ΑΝΤΊΔΡΑΣΕ

Αφύπνιση Αντινεοταξιτών
FCK N.W.O

Image may contain: sky, cloud and outdoor
No photo description available.
Image may contain: sky, cloud and outdoor
No photo description available.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr