Home Greek News ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ… ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ… ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

by _
0 comment 128 views

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ… ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες της Μπλε Γραμμής του Μετρό. Μέσα στον συρμό, υπήρχαν έξι μουσουλμάνοι οι οποίοι μάλιστα φορούσαν τις χαρακτηριστικές άσπρες ισλαμικές βράκες και τις παντόφλες.
Δεν μπορούμε για την ακρίβεια να πούμε αν ήταν από το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν. Σίγουρα όμως είναι από τις φάτσες, που μια γυναικά δεν θα ήθελε να δει μόνη της το βράδυ.

Ξαφνικά, άρχισαν να φωνάζουν, δεν τσακώνονταν όμως μεταξύ τους. Κάτι μέσα στο Μετρό τους ενόχλησε.
Ήταν μια διαφήμιση.

Μια διαφήμιση που σε ένα Έλληνα, η τουρίστα σίγουρα δεν θα προκαλούσε καμία αντίδραση.

Οι συγκεκριμένοι διαφημιστικοί πίνακες που υπάρχουν μέσα στο μέσο μεταφοράς που χρησιμοποιούν καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενοι και επισκέπτες της πρωτεύουσας, απεικονίζουν τα πόδια γυναικών και προωθούν προϊόντα καλσόν για πασίγνωστή εταιρεία.

Στο αντίκρισμα αυτής της εικόνας οι 6 έπαθαν αμόκ;

Ξαφνικά άρχισαν να ουρλιάζουν.
Οι επιβάτες, μεταξύ των όποιων και πολλά παιδιά αλλά και τουρίστες τρόμαξαν και άρχισαν να απομακρύνονται από τους 6 εξαγριωμένους μουσουλμάνους.

Ένας από αυτούς άρχισε να πιάνει τα γεννητικά του όργανα, ένας αλλά βγάζει την γλώσσα του και να κάνει περίεργες κινήσεις.

Δυο από αυτούς άρχισαν με τις γροθιές τους να χτυπούν τους ειδικούς διαφημιστικούς πίνακες ενώ, ένας άλλος με σουγιά που είχε πάνω του, άρχιζε να σκίζει την αφίσα που αποτύπωναν τα γυναίκεια πόδια.

Η αφίσα έγινε κομμάτια και πετάχτηκε στο πάτωμα του συρμού.

μετρο μετρο1

Αυτή ήταν η αφίσα που ενόχλησε τους μουσουλμάνους.

metro2

Οι 6 άνδρες κατέβηκαν στην στάση Νομισματοκοπείο με τους επιβάτες να νιώθουν ανακουφισμένοι από την έξοδο τους από το Μετρό.


Πηγή >> http://www.makeleio.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr