Home Greek News Σοκ: Ο Πούτιν ήθελε να βομβαρδίσει τον Ερντογάν για το SU-34! Αλλά τη γλύτωσε ελέω Ρουμπάτη της ΕΥΠ και…ΤΣΙΠΡΑ..!!!…

Σοκ: Ο Πούτιν ήθελε να βομβαρδίσει τον Ερντογάν για το SU-34! Αλλά τη γλύτωσε ελέω Ρουμπάτη της ΕΥΠ και…ΤΣΙΠΡΑ..!!!…

by _
0 comment 302 views

Σοκ: Ο Πούτιν ήθελε να βομβαρδίσει τον Ερντογάν για το SU-34! Αλλά τη γλύτωσε ελέω Ρουμπάτη της ΕΥΠ και…ΤΣΙΠΡΑ..!!!…

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΑΣ «GREEK NEWS ON DEMAND» ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΙΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…“IntelaLeak”…

ΕΡΕΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ IntelNews.org, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΗΦΗ ΦΙΤΣΑΝΑΚΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ…

ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ…ΤΣΑΡΟΥ ΣΕ ΑΝΤΡΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΤΙΚΟΥ!!!…

Και…

Όταν ο «σουλτάνος» πήγε και έπεσε στα…ΤΕΣΣΕΡΑ μπροστά στον…ΤΣΑΡΟ μετά από ενημέρωση περι της τότε ανάψασας ΟΡΓΗΣ του Πούτιν…!!!…



-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το ακόλουθο άρθρο του Σήφη Φιτσανάκη του IntelNews.org που αποκαλύπτει μερικές φοβερές παρασκηνιακές ζημιώσεις των Ρώσων σχετικά με την κατάρριψη του βομβαρδιστικού τους το Νοέμ. του 2015 από τους Τούρκους και πώς έμαθε η τουρκική MIT για τις πρώτες αντιδράσεις της κυβέρνησης Πούτιν για αυτό, οι οποίες αντιδράσεις είναι συγκλονιστικότες να πούμε το λιγότερο.

Μετά διαβάστε τη συνέχεια από κάτω όπου σας εξηγούμε πως είχε εμπλακεί σε αυτό η κυβέρνηση…ΤΣΙΠΡΑ και αυτό σας το είχαμε πρωτο-αποκαλύψει εμείς πρίν 3,5 χρόνια…!!!… 


11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΤΟΥ ΣΗΦΗ ΦΙΤΣΑΝΑΚΗ  

Οι αρχές της Τουρκίας είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για το γεγονός ότι η Ρωσία ενδέχεται να βομβαρδίσει το προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα το 2015, για να αντιδράσει εναντίον της κατάρρευσης ενός ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από τον τουρκικό στρατό, σύμφωνα με μια έκθεση πληροφοριών. Στις 25 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, ένα ρωσικό βομβαρδιστικό Sukhoi Su-24M καταρρίφθηκε από ένα τουρκικό αεριωθούμενο αεροσκάφος F-16 στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας. Η Άγκυρα ισχυρίστηκε ότι το ρωσικό αεροσκάφος παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο για περισσότερο από πέντε λεπτά και δεν κατάφερε να απαντήσει σε 10 προειδοποιητικά μηνύματα που ανακοινώθηκαν μέσω ασυρμάτου. Μέχρι τη στιγμή που το ρωσικό αεροσκάφος δέχτηκε πυρά, ήταν σχεδόν 1,5 μίλια μέσα τουρκικό εναέριο χώρο, σύμφωνα με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας.Αλλά το Κρεμλίνο υποστήριξε ότι το κατεστραμμένο αεροσκάφος πετούσε ένα μίλι νότια των τουρκικών συνόρων όταν καταρρίφθηκε.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το περιέγραψε ως “μαχαίρι στην πλάτη από συνεργούς της τρομοκρατίας” και είχε προειδοποιήσει την Άγκυρα ότι η Μόσχα δεν θα ανέχεται τέτοιες επιθέσεις στις ένοπλες δυνάμεις της.Οι διεθνείς παρατηρητές είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για πιθανά ένοπλα αντίποινα από τη Ρωσία κατά του τουρκικού στρατού. Τώρα, μια προηγουμένως διαβαθμισμένη έκθεση μυστικών πληροφοριών δείχνει ότι οι τουρκικές αρχές ανησυχούσαν ότι η Ρωσία θα μπορούσε να βομβαρδίσει το προεδρικό μέγαρο της χώρας στην Άγκυρα!!! Η έκθεση ήρθε στο φως από το σκανδιναβικό δίκτυο παρακολούθησης Ερευνών (NRMN, Nordic Research Monitoring Network), μια ερευνητική πρωτοβουλία με γνώμονα την ασφάλεια στελεχωμένο από Τούρκους ειδικούς που ζουν στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το NRMN δήλωσε ότι η προηγουμένως διαβαθμισνμένη έκθεση συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Πληροφοριών Σήμανσης του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών της Τουρκίας, γνωστή ως Mİ T. Περιγράφει μια υποκλαπείσα συνομιλία που είχε λάβει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2015. Η συζήτηση αφορούσε Σύριο στρατιωτικό αξιωματικό, ο οποίος θεωρήθηκε ταξίαρχος του στρατού του Σύριου Προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ. Ο αξιωματικός, ο οποίος ταυτοποιείται στο έγγραφο μόνο ως Adnan, φέρεται να μιλάει με έναν ανώνυμο Ρώσο στρατηγό, ο οποίος ταυτοποιείται μόνο ως Σεργκέι και έναν άλλον ανώτερο αξιωματικό μη ταυτοποιημένο των συριακών ένοπλων δυνάμεων. Η συζήτηση αφορούσε μια επερχόμενη συνάντηση μεταξύ Σύρων και Ρώσων στρατιωτικών αξιωματούχων στην αεροπορική βάση Hmeimim, μια στρατιωτική εγκατάσταση που λειτουργούσαν οι Ρώσοι στα περίχωρα της Λατάκιας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν οι ρωσικές δυνάμεις να ειδοποιήσουν επισήμως τους Σύριους ότι τα πολεμικά τους αεροπλάνα θα φέρουν ένα βαρύτερο ωφέλιμο φορτίο στο μέλλον και θα εξηγήσουν γιατί. Σε ένα σημείο της συζήτησης ο ρωσικός στρατηγός είπε στους Σύριους ότι ένα μέρος του βαρύτερου ωφέλιμου φορτίου θα αποτελείτai από «βόμβες-βαρέλια [που] θα πάνε στο παλάτι του Ερντογάν» .Η M İT ερμήνευσε αυτό που σημαίνει το Τουρκικό Προεδρικό Συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται στο δάσος του Ατατούρκ στη γειτονιά Beş tepe της Άγκυρας.Η επακόλουθη έκθεση πληροφοριών περιέχει χειρόγραφες σημειώσεις που δείχνουν ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν κοινοποιήθηκαν στην ηγεσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου.

Στο τέλος δεν έλαβε χώρα καμια επίθεση. Τον Ιούνιο του επόμενου έτους, ο Πρόεδρος Ερδογάν απέστειλε επιστολή προς τον Ρώσο ομόλογό του, στην οποίαν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την οικογένεια των Ρώσων πιλότων που σκοτώθηκαν όταν το αεροσκάφος τους καταρρίφθηκε.Μετά το πραξικόπημα του Ιούλη του 2016, οι δύο Τούρκοι πιλότοι που κατερριψαν το ρωσικό αεροσκάφος συνελήφθησαν με την υποψία ότι ενεπλάκησαν στην προσπάθεια να ανατραπεί ο Ερντογάν.Αυτό, σε συνδυασμό με την επιστολή συλληπητιρίων του Τούρκου προέδρου, θεωρήθηκαν από τη Μόσχα ως υπεραξίες κινήσεις από την Άγκυρα.Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών αποκαταστάθηκαν τελικά.

►   Συντάκτης : Joseph Fitsanakis | Ημερομηνία : 11 Νοεμβρίου 2019 | Permalink


Εν ολίγοις, όταν οι Τούρκοι έμαθαν για την προθέση του Πούτιν να προβεί σε….ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΞΨΗ ΤΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ, τι κάνει ο «ισχυρός» «σουλτάνος»;;; Τρέχει αμέσως και πέφτει στα…ΤΕ-ΣΣΕ-ΡΑ ενώπιον του…ΤΣΑΡΟΥ για ευνόητους λόγους!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι ήταν το δικό μας σάιτ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), που σας είχε αποκαλύψει πριν 3,5 χρόνια το όλο παρασκήνιο αυτής της τραγωδίας από…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. Εν ολίγοις, ήξεραν απο την πρώτη στιγμή κιόλας Τσίπρας, Ρουμπάτης και ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήταν πίσω από την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού, δηλαδή οι ΤΟΥΡΚΟΙ, και…ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ κατόπιν εντολής του…ΟΜΠΑΜΑ!!! Τον Πούτιν ΔΕΝ τον ενημέρωσαν ΚΑΘΟΛΟΥ για αυτήν την τόσο κρίσιμη για τους Ρώσους πληροφορία!!!

Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ….

Και όταν ο Ερντογάν πήγε να προσκυνήσει τον Πούτιν το 2017, σας ξαναβγάλαμε το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ συνδυάζοντάς το με το ταξίδι Ερντογάν στη Ρωσία.

Στο άρθρο μας από το 2017 με τίτλο «ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ πόσα ελληνικά ιστολόγια ασχολούνται με το ανανεωμένο θέμα για την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 από του Τούρκος! Θα ήξερε όλα ο Τσίπρας και δεν ενημέρωσε τον ΠΟΥΤΙΝ!» σας δειξάμε πως πολλά ελληνικά σάιτ είχαν ασχοληθεί με το θέμα μετά από τις δικές μας αποκαλύψεις για το ίδιο θέμα.

Φοβόμαστε δε ότι με τις αποκαλύψεις του δικού μας σάιτ να έχουμε εξοργίσει τον κο Πούτιν…ΑΚΟΜΞΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ τα τελευταία χρόνια, με την οργή του στραμμένη πλέον προς τον…ΚΟΥΜΟΥΜΔΟΥΡΟΥ για…ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ….

Διαβάστε τώρα το παρακάτω άρθρα μας για το ίδιο θέμα που είχαμε βγάλει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εκείνη την εποχή…


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟΥ SU-24!!! ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ τι βρήκαμε απο σάιτ που λέγεται intelaleak.blogspot.com! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!….

Το ακόλουθο άρθρο περιέχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στοιχεία καθώς και ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής του σε σχέση με την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού SU-24 που έλαβε χώρα πριν ακριβώς ένα χρόνο, και εμείς απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ σας το παρέχουμε με τη δική μας μετάφραση για να το διαβάστε όλοι εκεί στην Ελλάδα. Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου είναι πάρα πολύ…ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ για τη κυβέρνηση του Τσίπρας, να πούμε το λιγώτερο!

Θυμάμαι που έχει δημοσιευθεί πριν μήνες ένα παρόμοιο άρθρο σχετικά με το ίδιο θέμα απο ένα γνωστό Ελληνικό ιστότοπο ειδήσεων, αλλά τα στοιχεία που μας παρέχει αυτό το ιστολόγιο “Intelaleak” ΔΕΝ τα ανέφερε αυτά το πρώτο, ούτε τα ανάφεραν τα άλλα ελληνικά μπλόγκ στην Ελλάδα! Απ, ό,τι φαίνεται έχουμε ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του ΓΝΩΡΙΣΑΝ βαθιές λεπτομόρεις για την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστού και τις…ΕΘΑΨΑΝ κατόπιν εντολής του…ΟΜΠΑΜΑ!!!  ΔΕΙΤΕ τον ρόλο που έπαιξε σε αυτόν τον σκάνδαλο κι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ο…ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ!!!

Άρα, δεν ήταν τυχαία η επίσκεψη του Ομπάμα στην Ελλάδα που πλησίαζε την…ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΑΣ ΡΩΣΙΑ, ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ!!!

Αληθεύουν αυτά που γράφει το ακόλουθο σάιτ;;; Και απο….ΠΟΎ -παρακαλώ!- πήρε αυτές τις σοκαριστές πληροφορίες;;; Έτσι συμπεριφέρθηκε ο Τσίπρας πίσω απο τη πλάτη του….ΠΟΥΤΙΝ σε σχέση με την αλήθεια αυτού του τραγικού περιστατικού;;;;!!!!  ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ…

ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!

___________________

-μετάφραση του Ιωάν. Κουντούρη απο το GreekNewsOnDemand.com

Η πρώτη μεγάλη διαρροή του “IntelaLeak”!

ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟΥ S-24 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως για το πως οι Τούρκοι κατέρριψαν πραγματικά παράνομα το ρωσικό βομβαρδιστικό! Αποκαλύψεις που μπορεί να μας παράσχει μόνο η Ελληνική κυβέρνηση!

-Μετάφραση του ιστότοπου ειδήσεων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ, www.GreekNewsOnDemand.com

Απ’ό,τι φαίνεται, ο Ομπάμα βοηθάει τον Τσιπρα μέσω Μερκελ…. γιατί ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος ΔΕΝ μίλησαν για την κατάρριψη του αεροπλάνου;;;

Είναι δεδομένο ότι ήταν σε γνώση της Κυβέρνησης του Τσίπρα ότι το ρωσικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος το κατέρριψαν οι Τούρκοι, αλλά δεν το εχουν αναφέρει ως τώρα. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;;

Το κλιμάκιο της ΕΥΠ που ανήκει στην Ε΄ διευθ. είχε εν τη γεννέση της την πληροφορία αυτή.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, η καλύτερη εκδοχή της όλης ιστορίας έχει ως εξής:

  • Η πληροφορία του κλιμακίου της ΕΥΠ στέλνεται αμέσως εις τα κεντρικά γραφεία…
  • Ο διευθυντής της Ε΄ διευθ. ενημέρωσε αμέσως τον κ. Ρουμπάτη.
  • Και αυτός μετά από λίγη ώρα, έδωσε εντολή, να καταστραφεί στο υλικό!
  • Και εδώ τίθεται το ερώτημα: με ποιον ήρθε σε συνεννόηση ο Ρουμπάτης, ώστε να δώσει την εντολή να καταστραφεί το υλικό; ΡΩΤΗΣΕ τον Τσίπρα; Τον Νίκο Παππά; Τον Τόσκα; Τον Κοτζιά; Ή μήπως ρώτησε και τον Καμμένο;
  • Άνθρωποι του Καμμένου, όμως, λένε ότι ο Καμμένος το έμαθε, μετά από λίγες μέρες, από στρατιωτικούς, και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Τσίπρα, ο οποίος προφανώς ήθελε να είναι αυτός ο μόνος ευνοούμενος των Αμερικάνων και των νατοικών γενικώς.   Και εδώ μπαίνουν τα εξής ερωτήματα: (1) όταν ο Τσίπρας έγινε κοινωνός της τόσο σημαντικής αυτής πληροφορίας από την ΕΥΠ, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;;;  (2) Τον Προέδρο της Βουλής τον κ. Βούτση;; (3) και τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης (κ. Πλακιωτάκη;;) «τουλάχιστον». (4) γιατί δεν ενημέρωσε αμέσως και τον συν-κυβερνήτη ΚΑΜΜΕΝΟ;;

Γιατί τώρα ο Τσιπρας, ο Καμμενος και ο Ρουμπάτης επέλεξαν να χειριστούν έτσι αυτήν την τόσο σημαντική πληροφορία;  Να ευαρεστήσουν κάποιους μήπως; Να δείξουν ότι είναι καλά και υπάκουα παιδιά στο δυτικό σύστημα; Αυτό δεν αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ για τον Ελληνικό λαό;;;  ΓΙΑΤΙ δεν κράτησαν αυτό το μεγάλο χαρτί απέναντι στους Τούρκους ώστε να μπορούν να διαπραγματευτούν από θέσεως ισχύος με τη Δύση για τα προβλήματα της Ελλάδος;;;

Πέραν του αρχικού σήματος, εστάλη στην Ε΄ διευθ. και το ηχητικό ντοκουμέντο για τη κατάρριψη του αεροπλάνου, αλλά και αυτό κατόπιν εντολής του Ρουμπάτη, ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗ κι αυτό!!!

Εδώ είναι οι πληροφορίες που πήρε το “Intelaleaks”  από έγκυρες πηγές, και οι οποίες πληροφορίες ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ!!!

Το επίμαχο τηλεγράφημα, έφυγε 24 11ου 2015, και ώρα 09.23 το πρωί από την 6η Μονάδα Ηλεκτρονικού Πολέμου της Ε΄ διευθ. της ΕΥΠ.

Ο αριθ. του δελτίου σήματος που εστάλη στα κεντρικά γραφεία της Αθήνας είναι το Νο 8191.

Δείτε τώρα το σχετικό ρεπορτάζ μας!…

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/600159656856760/

Για να θυμηθείτε τι ακριβώς έγινε εκείνη την ημέρα διαβάστε τον παρακάτω σύνδεσμο από την Wikipedia:

https://el.wikipedia.org/wiki/Τουρκική_κατάρριψη_ρωσικού_Sukhoi_Su-24

Πηγή μας:

http://intelaleak.blogspot.com/2016/11/the-truth-about-downing-of-russian-su-24.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr