Home Greek News Ο ΤούρΚούλης θα γεμίσει την βουλή με Τούρκικα και Αλβανικά κόμματα.

Ο ΤούρΚούλης θα γεμίσει την βουλή με Τούρκικα και Αλβανικά κόμματα.

by _
0 comment 115 views

Ο ΤούρΚούλης θα γεμίσει την βουλή με Τούρκικα και Αλβανικά κόμματα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της καλά ενημερωμένης εφημερίδας “Εστία”, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξετάζει την κατάργηση του πλαφόν 3% για την είσοδο των κομμάτων στην Βουλή. Ένα τέτοιο θέμα είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει πύλη εισόδου σε έναν αριθμό κομμάτων που κινούνται στον χώρο του αυτονομισμού και θα επιφέρει πρόσθετα μείζονα εθνικά προβλήματα στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Την ενημέρωση για τις προθέσεις της κυβέρνησης έκανε ο ίδιος ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και ως εκ τούτου δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης. Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν η παρούσα κυβέρνηση της χώρας, δηλαδή η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει συναίσθηση του Συνταγματικού της ρόλου και εάν επιθυμεί να εξυπηρετήσει οθωμανικά  ή άλλα συμφέροντα.

Εἶναι γνωστό ὅτι τό ἐν λόγω πλαφόν ἔχει ἐμποδίσει τήν εἴσοδο στήν Βουλή κομμάτων καί συνδυασμῶν τῆς μουσουλμανικῆς μειονότητος πού κατά τίς τελευταῖες ἐκλογές συγκέντρωσαν ὑψηλά ποσοστά. Μάλιστα, ἐάν καταργηθεῖ τό πλαφόν, εἶναι βέβαιο ὅτι ἡ συμμετοχή Ἑλλήνων μουσουλμάνων στήν ἐκλογική διαδικασία θά ἐνισχυθεῖ ἐνδεχομένως κατόπιν κινητοποιήσεως τοῦ τουρκικοῦ παράγοντος.

Εκλογές 2019: Πρόβλημα στην Θράκη, πρώτο στην Ροδόπη το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ

Λαθρομετανάστες καταλύουν στα βουνά της Ροδόπης: «καταυλισμοί» σε δάση και ορεινούς οικισμούς

Το μέλλον της Ελλάδας έρχεται από την Νορβηγία: Οι μουσουλμάνοι απαιτούν «ξεχωριστές δημόσιες υπηρεσίες»

Η κρίση στο μεταναστευτικό παραλύει την κυβέρνηση: Τι περιμένει την χώρα στα χρόνια που έρχονται

«Νόμος και τάξη» a la ΝΔ: 

Με αυξημένες ευαισθησίες εμφανίζεται η γριά αδελφή του Πρωθυπουργού της Εθνικής Ηττας Κ.Μητσοτάκη για το θέμα των πιτόγυρων που δεν πρέπει να είναι σε οπτική επαφή στις Μόριες του ΣΥΡΙΖΑ και στις νέες δομές Μητσοτάκη, που αυξάνονται στην Ελλάδα με ρυθμό μία κωμόπολη 10 χιλιάδων λαθρομεταναστών τον μήνα με κοινωνικά μερίσματα και άλλες επιδοτήσεις προς τους λαθρομετανάστες, που αφαιρούνται απο τα ποσά που θα έπρεπε να κατευθύνονται προς τις Ελληνικές οικογένειες που χρόνια πληρώνουν φόρους.

Νέα επίθεση της κυβέρνησης σε όσους ψήνουν χοιρινό και πίνουν αλκοόλ κοντά σε παράνομους μετανάστες

Υπέρ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ.Γιαννούλη τάχθηκε ο Κ.Μητσοτάκης για την απαγόρευση μπάρμπεκιου μπροστά σε μουσουλμάνους


Πηγή >> http://ixnos.blogspot.com/2019/11/blog-post_93.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr