Home Greek News Νίκος Μανιαδάκης: «Οι Αμερικανοί με πίεζαν να δώσω στοιχεία για τον Λοβέρδο»

Νίκος Μανιαδάκης: «Οι Αμερικανοί με πίεζαν να δώσω στοιχεία για τον Λοβέρδο»

by _
0 comment 104 views

Νίκος Μανιαδάκης: «Οι Αμερικανοί με πίεζαν να δώσω στοιχεία για τον Λοβέρδο»


Συνάντηση με κλιμάκιο του FBI σε κτήριο της Αμερικανικής πρεσβείας στη Βιέννη όταν στην Ελλάδα μαινόταν ο πόλεμος με την παραπομπή πολιτικών προσώπων για την υπόθεση της Novartis, είχε τον Φεβρουάριο του 2018 ο Νίκος Μανιαδάκης.

Λίγους μήνες μετά, ο άλλοτε προστατευόμενος στην Ελλάδα μάρτυρας και κατόπιν κατηγορούμενος, συναντήθηκε και πάλι με την
ίδια ομάδα ατόμων στο New Jersey των ΗΠΑ στο ομοσπονδιακό κτίριο του Υπουργείου δικαιοσύνης. Το τελευταίο «τετ-α-τετ» κράτησε 8 ώρες, και σύμφωνα με όσα περιγράφει ο κ.Μανιαδάκης στην κατάθεση που έδωσε στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ε.Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη και αποκαλύπτει η Realnews, εκεί του ασκήθηκαν πιέσεις (έως και εκβιασμός) από τους Αμερικανούς, ανάλογες με αυτές των δικών μας εισαγγελέων, για να «δώσει» Έλληνες πολιτικούς. Και βασικά τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Αυτές οι επαφές , υποστηρίζει ο καθηγητής οικονομικών υγείας, καθώς και ενδιάμεσες προπαρασκευαστικές, έγιναν κατόπιν προτροπής των Εισαγγελέων Διαφθοράς.

Πηγή: Realnews

https://www.dikastiko.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr