Home Greek News Κρις Σπύρου: Ακυρώσιμη η Συμφωνία των Πρεσπών – Ετοιμάζεται προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο

Κρις Σπύρου: Ακυρώσιμη η Συμφωνία των Πρεσπών – Ετοιμάζεται προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο

by _
0 comment 143 views

Κρις Σπύρου: Ακυρώσιμη η Συμφωνία των Πρεσπών – Ετοιμάζεται προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο

Όχι μόνο δεν είναι δεσμευτική, αλλά, αντίθετα, είναι μονομερώς ακυρώσιμη η Συμφωνία των Πρεσπών, όπως αποκάλυψε στον Hellas FM και την εκπομπή «Πρόσωπα της Νέας Υόρκης», με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Φιλιππίδη, ο Ελληνοαμερικανός πρώην Ομοσπονδιακός Βουλευτής, Κρις Σπύρου…Ειδικότερα, ο κ. Σπύρου, παρουσίασε την γνωμάτευση των δικηγόρων που ανέθεσε την υπόθεση, στην Ουάσιγκτον, τονίζοντας ότι τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και ότι υπάρχει δυνατότητα ακύρωσής της, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση.

«Η εγκυρότητα της Συμφωνίας βάσει τους διεθνούς δικαίου δεν είναι δεδομένη. Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι, σύμφωνα με τις αρχές που διέπουν το Διεθνές Δίκαιο, άκυρη από την αρχή και επιπλέον είναι ακυρώσιμη με πρωτοβουλία ενός εκ των μερών. Για αυτόν τον λόγο δεν δημιουργεί νομικά δεσμευτικές υποχρεώσεις σε κανένα κράτος», ανέφερε η έκθεση των διεθνούς εμβέλειας δικηγόρων, σύμφωνα με τον Κρις Σπύρου.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr