Home Greek News Εβραίος Κάρλ Μάρξ :«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…..Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη…Δεν θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές”

Εβραίος Κάρλ Μάρξ :«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…..Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη…Δεν θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές”

by _
0 comment 69 views

Εβραίος Κάρλ Μάρξ :«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…..Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη…Δεν θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές”


-Θεόδωρος Κατσανέβας

«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…..Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη  για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δεν θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα…»

Τάδε έφη Κάρλ Μάρξ και διακηρύξεις της Σοσιαλιστικούς διεθνούς. Τότε που ο Σοσιαλισμός δεν είχε μαγαριστεί από πολυπολιτισμικούς, ψευδεπίγραφους, ή εν συγχύσει τελούντες αριστερούς. Οι οποίοι έχουν λησμονήσει  ότι, η ελεημοσύνη και η φιλανθρωπία είναι υποπροϊόν των νεοφιλελεύθερων, πολυπολιτισμικών κοσμοθεωριών και δεν συνάδει  με την πραγματική αριστερά.

Κερδισμένη η Νέα Τάξη και η παγκοσμιοποίηση

Η φιλανθρωπική προσέγγιση της παράνομης μετανάστευσης, φυσικά και δεν λύνει το πρόβλημα της παγκόσμιας κατανομής του πλούτου. Από τέτοιες πρακτικές, κερδισμένη είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η παγκοσμιοποίηση των αγορών ως  μηχανής του κιμά των εθνών και των λαών. Κερδισμένο είναι και το  τεράστιο κύκλωμα των δουλεμπόρων και των συνεργατών τους, που τουλάχιστον στη χώρα μας, εισπράττει ετησίως πάνω από 2 δις ευρώ, σε μαύρο χρήμα φυσικά.

Και είναι τουλάχιστον φαιδρό να πιστεύει κανείς ότι η “Ψωροκώσταινα-Ελλάδα” θα λύσει το πρόβλημα του 1 δις. ατόμων που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, λιμοκτονούν πάνω στη γη. Το μόνο που μπορεί να πετύχει το μαζικό κύμα της μετανάστευσης Μουσουλμάνων που σαρώνει την Ευρώπη,είναι η Ισλαμοποίηση της με πρώτο θύμα της την Ελλάδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ  και ορισμένοι φορείς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, μαζί με διάφορους “δικαιωματιστές”, σε αντίθεση με το Άρδην του Καραμπελιά, τους Τροτσκιστές της 4ης Διεθνούς, φαίνεται ότι πιστεύουν πως θα ριζοστικοποιήσουν, θα επηρεάσουν  πολιτικά  και ιδεολογικά τις μάζες των μουσουλμάνων  μεταναστών, προς την κατεύθυνση της δικής τους αριστερής ιδεολογίας  Κάνουν τεράστιο λάθος. Η μουσουλμανική θρησκεία είναι τόσο ισχυρή -και μπράβο της- που καμιά άλλη ιδεολογικοπολιτική θεώρηση δεν είναι σε θέση να την υπερκεράσει.

Οι Μουσουλμάνοι θα μεταβληθούν στους μεγαλύτερους πολέμιους της  αριστεράς αύριο, όταν πληθύνουν, όταν νοιώσουν αρκούντως ισχυροί και αποκτήσουν τους φυσικούς τους ηγέτες. Η θρησκεία τους που έχει έντονο πολιτικό χαρακτήρα, κάθε άλλο παρά συνάδει με τις βασικές αρχές της κλασσικής αριστεράς και γενικότερα με αυτές του δυτικού πολιτισμού που γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα και αναγεννήθηκε από το διαφωτισμό της Αναγεννησιακής περιόδου.

Ρατσισμός και Ισλαμοφοβία

Ρατσισμός σημαίνει η καταφρόνια ή και το μίσος για άτομα διαφορετικού έθνους, φυλής, χρώματος, θρησκείας, για τους ομοφυλόφιλους,για τα ΑΜΕΑ,για άτομα των κατώτερων τάξεων κλπ. Αυτό είναι απαράδεκτο.Όμως, φυσικά και δεν είναι ρατσιστές όσοι θέλουν να διατηρήσουν την ιστορικότητα και την ιδιαιτερότητα των πατρίδων τους με τη γλώσσα και τις παραδόσεις της. Αντίθετα, μπορεί να υποστηριχθεί ότι, μια μορφή ρατσισμού, αποτελεί η αδιαφορία για την καταστροφή της ιστορικής ιδιαιτερότητας της πατρίδας. Με τη λογική ότι, ρατσισμός αντικρούει  και επιδιώκει την καταστροφή κάποιου έθνους,φυλής κλπ., ρατσιστές είναι και οι εθνομηδενιστές που περιφρονούν ή και μισούν την Ελλάδα και με τις πρακτικές τους την οδηγούν στην εξαφάνισή της. Αν το 1821 υπήρχε ο επιθετικός εθνομηδενισμός που κυριαρχεί σήμερα, η Ελλάδα και οι Έλληνες θα αποτελούσαν μουσειακό είδος.

Το μένος ενάντια σε Μουσουλμάνους, ναι, αποτελεί μια μορφή ρατσισμού. Η Ισλαμοφοβία όμως, δεν συνδέεται με αυτού του τύπου τον ρατσισμό. Οφείλεται στον υπαρκτό φόβο για Ισλαμοποίηση χωρών όπως η Ελλάδα, η οποία πάσχει από μεγάλη υπογεννητικότητα, φυγή νέων παιδιών της στο εξωτερικό και παράλληλα, από μαζική εισβολή Μουσουλμάνων μεταναστών, των οποίων οι γυναίκες γεννούν πέντε παιδιά ανά μέσο όρο.

Οι συγκεκριμένοι μετανάστες, σε αντίθεση με Ομόδοξους άλλων χωρών με τους Έλληνες και κυρίως τους προερχόμενους από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, ποτέ δεν ενσωματώνονται στις τοπικές κοινωνίες όπως έχει αποδειχτεί από πολλά παραδείγματα διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα, στη Δυτική Θράκη και στην Κύπρο. Οι Μουσουλμάνοι, άντρες ή γυναίκες, δεν παντρεύονται αλλόθρησκους, τόσο απλά. Όταν ενισχυθούν ακόμα περισσότερο πληθυσμιακά, θα αποκτήσουν πολιτική δύναμη και θα ανοίξουν περισσότερο διάπλατα τις πόρτες εισβολής μεγαλύτερων αριθμών ομόθρησκών τους.Τότε, θα  αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και το τέλος του Ελληνισμού στη χώρα που τον γέννησε.

Αυτό δεν μπορεί να μην αφορά τους αυτοαποκαλούμενους αριστερούς, ακόμα και στην περίπτωση που δεν τους ενδιαφέρει η ύπαρξη της Ελλάδας με τη σημερινή της μορφή. Αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα υποφέρουν από τις εντελώς αλλότριες με τις δικές τους πολιτικές πρακτικές του Ισλαμισμού, της Σαρίας και της Μπούργκας και όχι μόνο.

Λιβανοποίηση 

Σήμερα, συνεχίζουν να εισβάλλουν ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες από τα ανατολικά μας σύνορα και κατευθύνονται περίπου ανενόχλητοι στην Αθηναϊκή ζούγκλα. Η επερχόμενη  Λιβανοποίηση – Βοσνιοποίηση της χώρας, αποτελεί βίαιη ανατροπή της εθνολογικής της σύνθεσης, καταπάτηση των  εργασιακών κατακτήσεων, προπομπό εμφύλιων συγκρούσεων και καταστροφών, φυλετικού μίσους, κλιμάκωσης του ρατσισμού, των δεξιών ανακλαστικών των «ιθαγενών» και ενδυνάμωση του «αυγού του φιδιού».

Χαμένοι είναι η ιστορική συνέχεια της χώρας, αυτή η ίδια η ύπαρξή της, οι Έλληνες και οι νόμιμοι αλλοδαποί εργαζόμενοι, αλλά  και η αριστερή ιδεολογία και πολιτική της παρουσία. Κερδισμένοι οι διπλανοί μας “Πασάδες” και ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός, που σήμερα στοχεύει στην  ισοπέδωση των  εθνικών αναχωμάτων, χρησιμοποιώντας ως Δούρειους ίππους προκεχωρημένα  φυλάκια απανταχού γης.

Οι νόμιμοι μετανάστες που εισέρχονται στη χώρα σε λογικά αριθμητικά μεγέθη και έχουν αφομοιωτικά χαρακτηριστικά, μέχρι τώρα, εντάσσονται ομαλά στον κοινωνικό ιστό της χώρας και δεν αποτελούν μείζων πρόβλημα. Παρ’ όλα τα όποια προβλήματα, έχουν συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και τη δημογραφική της ανόρθωση.

Όμως,  οι  περισσότεροι από 150.000 υπεργεννητικοί, μη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες που εισβάλλουν κάθε χρόνο μέσα από άθλια δουλεμπορικά κυκλώματα, υπό την αιγίδα του Τουρκικού κράτους,διάφορων ΜΚΟ  και τη συμμετοχή ημέτερων κυβερνητικών και μη-κυβερνητικών φορέων, δικαιωματιστών, «ανθρωπιστών» «οικονομιστών» και αφελών, είναι τεράστιο μέγεθος για να ενταχθεί ομαλά στη γερασμένη και υπογεννητική   Ελλάδα.

Τι κάνουμε 

Το μέλλον της χώρας είναι πολύ ζοφερό, αν αυτή την κοινή λογική  δεν την αντιληφθούν πρώτοι απ’ όλους εκείνοι που  μπορούν να σκέφτονται πολιτικά : οι σωστοί-όχι οι ψευδεπίγραφοι- αριστεροί. Γι΄αυτό και ας σταματήσουν τα αστεία. Εκείνο που απαιτείται άμεσα, είναι να διατηρηθεί πάνω απ’ όλα η Ελληνικότητα της χώρας μας με ισχυρά μέτρα για αναστροφή της δημογραφικής μας κατάρρευσης και ειδικότερα, με ισχυρή οικονομική και θεσμική ενίσχυση της γεννητικότητας της Ελληνίδας μητέρας.

Ακόμα, αναγκαίο είναι να ανατραπεί  η σημερινή πολιτική ανοχής για την μαζική εισβολή μεταναστών με αμείλικτη πάταξη των δουλεμπορικών κυκλωμάτων και των συνεργατών τους, τον έλεγχο και την απομάκρυνση των περισσότερο Μ.Κ.Ο., την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων, την αναθεώρηση του Δουβλίνου ΙΙ, τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας με σύντομη επαναπροώθηση των παράνομων μεταναστών στις χώρες τους, τη χορήγηση πολιτικού ασύλου αυστηρά και μόνο σε πραγματικούς πολιτικούς πρόσφυγες και την επιλεκτική υποδοχή και ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία αφομοιώσιμων μεταναστών.


https://odosdrachmis.gr/?p=29068&fbclid=IwAR3ZveGD6idEdrpRZrlHzhUEvS8Rr1-rJoMG02gQHskw7yOj-yRSSGxFc4g

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr